Minecraft'ta hangi sunucuda yetkili olmak isterdiniz ?

ShortPallMall

AtinaSaga.Com Türkiyenin ilk MMOSurvival sunucusu
En iyi cevaplar
2
Aslında hiç biri, eski sunucu olan AtinaSaganın açılmasını isterdim bu sunucu hostingin ihmali yüzünden kapandı ve o hostingi kınıyorum.(Hostingi Bilen biliyorbilmeyen ve öğrenmek isteyen özelden mesaj atarsa ismini verebilirim)
Atinasagayı hatırlayan kitle buradaysa ben BaşRehber Skip :)

Sukela

ne yazsam bilemedim
Genel Moderatör
En iyi cevaplar
83
Aslında hiç biri, eski sunucu olan AtinaSaganın açılmasını isterdim bu sunucu hostingin ihmali yüzünden kapandı ve o hostingi kınıyorum.(Hostingi Bilen biliyorbilmeyen ve öğrenmek isteyen özelden mesaj atarsa ismini verebilirim)

ilk defa duyuyorum nasıl bir sunucuydu ?

Emristy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Semihin kurduğu sunucu değilmi?

ShortPallMall

En iyi cevaplar
2
Metin 2 ve Minecraft güzel bir ikili gibi gözüküyor
Evet güzel bir ikili mmorpg, kaliteli bir metin2 tarzı yapmayı düşünüyorumda daha öncede yaptım adam giriyo sunucuya lapis nerede diyor bu sv çok ****** diyo tüm psikolojiyi bozup gidiyor onun için mmorpg işi sakat.Şuanki mc topluluğu lapislifekşını seviyor ve birçok güzellikten mahrum kalıyolar maalesef.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ShortPallMall

En iyi cevaplar
2
Evet Semihin sunucusuydu.

@ShortPallMall kanka Altisdeyim.

SM-G570F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Altis i kapadım bir süreliğine :) Furkan Semih le sunucunun kapandığı gün skypedeydik tam kuruculuk alıyodum orada yemin ederim tam yetkiyi verirken tak gitti sunucu. Ve oyuncuların yedeği yoktu :) her aklıma geldiğinde hostinge küfür ediyorum

Sukela

ne yazsam bilemedim
Genel Moderatör
En iyi cevaplar
83
Altis i kapadım bir süreliğine :) Furkan Semih le sunucunun kapandığı gün skypedeydik tam kuruculuk alıyodum orada yemin ederim tam yetkiyi verirken tak gitti sunucu. Ve oyuncuların yedeği yoktu :) her aklıma geldiğinde hostinge küfür ediyorum

Hangi şirket ?

beeboyTR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kendi sunucumda yetkili olmak isterdim, benim gibi bir kurucunun yardımcısı olmak, daha ne istersin? :D

ilkeroyun

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
2
Evet güzel bir ikili mmorpg, kaliteli bir metin2 tarzı yapmayı düşünüyorumda daha öncede yaptım adam giriyo sunucuya lapis nerede diyor bu sv çok ****** diyo tüm psikolojiyi bozup gidiyor onun için mmorpg işi sakat.Şuanki mc topluluğu lapislifekşını seviyor ve birçok güzellikten mahrum kalıyolar maalesef.

adam sunucuda yetkimin olmadığını bildiği halde hard skyblock sunucuda warp lapis niye yok diye soruyor. sizde hala öyle böyle diyorsunuz. :yıkıl: