xFallPvP Rehber Alımları

AylinWinner

Neko-chan
En iyi cevaplar
0
Adınız:Abdullah
Soyadınız:Torun
Yaşınız:15
Skype adresiniz:abdullahpro17
Mikrofonunuz var mı:Evet,var
Oyun içi isminiz: Surl
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):3 Senedir oynuyorum.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):8-9 ay
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Gayet hoşuma gidiyor.Ayrıca Pvp serverlerini severim.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Hayır,Yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Daha önce 2 serverım oldu ve şu anda bir tane var. Ayrıca başka pvp serverleri. skyblock serverleri vb gibi sunucularada adminlik,Sradmin,mod,rehber,reklamcı, Her yetkiye sahip oldum.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Evet,hemde nasıl
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Pvp serverleri hoşuma gidiyor ve ayrıca sunucunun huzurunu bozan oyuncuları serverden uzaklaştırmak isterim.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Evet, Düşünüyorum.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Kendime güveniyorum, bu işe hazır olacağımı düşünüyorum.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Yedim, Sebebi ise : sunucunun birisinde bug bulmuştum tabii uyguladım. Ve ban yedım. fakat bunu kurucuyada söylemiştim zaten.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Yedim oyun sonu GG yazdıgımda ve Argo kullandığımda yemiştim.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):Gayet güzel davrandığımı düşünüyorum. Yetkili olsamda olmasamda böyle devam edecek.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Evet, iyi anlaştığımı düşünüyorum.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: ComboPvP eklemek isterdim.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Uhcffa da öldüğümüzde 2 kere bounty miz gidiyor Örnek : Beni kestlier. [300] bounty bir gidiyor [250] bounty bir gidiyor.
Olumsuz, bizimle değilsin.

Sukela

ne yazsam bilemedim
Genel Moderatör
En iyi cevaplar
83
Konu dışı ancak size 16 yaşından küçük oyuncuları almamanızı öneririm.

TaylanMehmet

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
---------------------------------------------------------------------------

Son düzenleme:

TheCookieTR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız:Yusuf
Soyadınız:Esat
Skype adresiniz:yok Discord var
Mikrofonunuz var mı:yok :(
Oyun içi isminiz:TheCookieTR
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):4 yıl
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):10 ay
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):adaletli bir server hitleri güzel chati küfür veya hakaret yazdırmıyor oto devre mute atıyor
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):yok daha almadım :D
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):kendi serverlerimde ve arkadaşımın serverinde görev yaptım sizin gibi iyi bir serverde rehberlik yapmak isterim :)
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):evet çok hazırım
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):en beğendiğim sunucu yetkililerine de uyum sağlayacağımı düşünüyorum
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Evet uyum sağlayabileceğimi düşünüyorum ayrıca oyunculara da uyum sağlayacağıma çok eminim
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):rehberlik tecrübemin olması ve çevrimiçi oluyorum 10 saat sunucuda oluyorum
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):takım olmak :(
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):gg yazımından
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):oyunculara her zaman iyi davranıcağım davranıyorum
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:tabikide bir ekip her zaman iyi anlaşır
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:bu konuları zamanla girsekte yinede ekip'e sorarak eklerdim
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Dediğim gibi bu konulara zamanla gireriz ekip'e sorarak silerdim
Teşekkürler Saygılarımla !

Son düzenleme:

AylinWinner

Neko-chan
En iyi cevaplar
0
Adınız: Mehmet Taylan
Soyadınız: Ozveren
Yaşınız: 16
Skype adresiniz: Mehmet Taylan
Mikrofonunuz var mı: Evet var
Oyun içi isminiz: SlashedSkull
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 5,6 yıldır minecraft oynuyorum.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): Ortalama 1 yıldır sunucunuzda oynuyorum.(Sunucunuzda tek isim ile değil farklı farklı isimler ile bulundum)
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Gayet güzel bir sunucu, yetkilileri ilgili, hilelerin düşük olduğu ve sistem bakımından beğendiğim bir sunucu.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Hayır yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): ZamanPvP Network'de MOD+ ve bazı aktif kitlesi olmayan bir kaç sunucudada yetkili olarak bulundum.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet hissediyorum.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Kaliteli bir sunucu olması ve kendimi gelistirebileceğim en iyi sunuculardan biri olması.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Evet düşünüyorum.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Dürüst saygın ve konuya hakim biri olduğumu düşünüyorum.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır yemedim.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır yemedim.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Oyuncularla empati yaparım sorunlarını en iyi şekilde gidermeye ve beni aşan durum olduğu zaman üst yetkiliye yönlendiririm.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet uyum sağlıyacağımı düşünüyorum
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Takımlı pvp, 2v2 ve turnuvaların daha sık yapılmasını isterdim.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Sunucuda silmek istediğim bir sistem yok.

AylinWinner

Neko-chan
En iyi cevaplar
0
Adınız:Yusuf
Soyadınız:Esat
Skype adresiniz:yok Discord var
Mikrofonunuz var mı:yok :(
Oyun içi isminiz:TheCookieTR
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):4 yıl
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):10 ay
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):adaletli bir server hitleri güzel chati küfür veya hakaret yazdırmıyor oto devre mute atıyor
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):yok daha almadım :D
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):kendi serverlerimde ve arkadaşımın serverinde görev yaptım sizin gibi iyi bir serverde rehberlik yapmak isterim :)
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):evet çok hazırım
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):en beğendiğim sunucu yetkililerine de uyum sağlayacağımı düşünüyorum
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Evet uyum sağlayabileceğimi düşünüyorum ayrıca oyunculara da uyum sağlayacağıma çok eminim
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):rehberlik tecrübemin olması ve çevrimiçi oluyorum 10 saat sunucuda oluyorum
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):takım olmak :(
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):gg yazımından
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):oyunculara her zaman iyi davranıcağım davranıyorum
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:tabikide bir ekip her zaman iyi anlaşır
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:bu konuları zamanla girsekte yinede ekip'e sorarak eklerdim
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Dediğim gibi bu konulara zamanla gireriz ekip'e sorarak silerdim
Teşekkürler Saygılarımla !

zFlowEren_V2

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız:Eren
Soyadınız:Vergil
Yaşınız:14
Skype adresiniz:erenvgl
Mikrofonunuz var mı:Yıl Oldu 2018 olmaz mı
Oyun içi isminiz:zFlowEren_V2 ,zFlowEren,Eren_Oyuncu,zxy1337
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):4 sene [vay be gözümde canlandı koskoca mazi]
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):1 yıldır Isınmak İçin Girdiğim Bir Server
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Uhc Run olsa daha iyi olur Tam Anlamıyla Bir PvP sunucusu Oynamak Keyif Veriyor.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Hayır
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu)Saçma Sapan pvp serverlerinde isimlerini bilmiyorum
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Kesinlikle
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Sunucu çok güzel kim istemez ? :)
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Evet neden olmasın
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):PvP , Üslup , Dürüstlük
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Hayır
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Yedim L yazdığım için .
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):Üslup takınarak argo kelime kullanmayarak sabır göstererek.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Evet
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Uhc Meetup,Uhc Run,Ve spawnlanınca blokta kalma sorunu.[SADECE PREMIUM HESAP GIRISI]
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Şu arena pvp de blokta kalma sorunu başka bir sorunu yok.
NOT:Yazın PvP montajlarıma bu serverde başlamayı da düşünüyorum Online Sürem: 18:00-22:00

Son düzenleme:

GökdenizKurman

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Adınız: Gökdeniz
Soyadınız: Kurman
Yaşınız: 15
Skype adresiniz: Gökdeniz Kurman
Mikrofonunuz var mı: Evet Var
Oyun içi isminiz: carlos_pulido
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 3 yıldır oynuyorum
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 5 aydır oynuyorum
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): İyi güzel başarılı buluyorum güzel bir server
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Hayır yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Eskiden çoğu yerde yetkiliydim fakat hatırlamıyorum şu anda bir yerde yetkili değilim
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet hazırım
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Sunucuya yardım etmek ve işinizi kolaylaştırmak için
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Evet düşünüyorum
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Bilgiliyim Herkesle iyi geçiniyorum saygılıyım dürüstüm
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır yemedim
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır yemedim
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Oyunculara çok iyi davranırım her sorunlarınıda çözmeye çalışırım
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet anlaşırım
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Sunucu bu hali çok güzel bence bir şey eklemeye gerek yok
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Sunucudan bir şey silmeyede gerek yok bence gayet iyi her şey. Saygılarımla...

AylinWinner

Neko-chan
En iyi cevaplar
0
Adınız:Eren
Soyadınız:Vergil
Yaşınız:14
Skype adresiniz:erenvgl
Mikrofonunuz var mı:Yıl Oldu 2018 olmaz mı
Oyun içi isminiz:zFlowEren_V2 ,zFlowEren,Eren_Oyuncu,zxy1337
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):4 sene [vay be gözümde canlandı koskoca mazi]
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):1 yıldır Isınmak İçin Girdiğim Bir Server
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Uhc Run olsa daha iyi olur Tam Anlamıyla Bir PvP sunucusu Oynamak Keyif Veriyor.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Hayır
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu)Saçma Sapan pvp serverlerinde isimlerini bilmiyorum
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Kesinlikle
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Sunucu çok güzel kim istemez ? :)
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Evet neden olmasın
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):PvP , Üslup , Dürüstlük
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Hayır
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Yedim L yazdığım için .
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):Üslup takınarak argo kelime kullanmayarak sabır göstererek.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Evet
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Uhc Meetup,Uhc Run,Ve spawnlanınca blokta kalma sorunu.[SADECE PREMIUM HESAP GIRISI]
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Şu arena pvp de blokta kalma sorunu başka bir sorunu yok.
NOT:Yazın PvP montajlarıma bu serverde başlamayı da düşünüyorum Online Sürem: 18:00-22:00

Enver825

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Adınız: Enver
Soyadınız: Mustafazade
Yaşınız: 15
Skype adresiniz: mustafazadeenver
Mikrofonunuz var mı: Evet.
Oyun içi isminiz: EnverMzade
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 5 yıl olmuştur heralde.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): Toplam 2 yıl olur. Sizi baya eskiden yeni açıldığınız dönemlerden takip ediyorum. Bir ara bazı sebeplerden dolayı girmedim, ama vaktim olunca giriyorum.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): PvP öncesi ısınma için gayet güzel bir sunucu. Bazı eklentiler ile daha da güzel olur gibime geliyor.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Eskiden Rehber olmuştum, sonra derslerden dolayı girmeye vakit bulamayınca yetkiyi aldınız sanırım.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Kendimi övmeyi pek seven bir kişi değilim. Fakat, şöyle bir özet geçeyim. Yaklaşık 2-3 yıldır sunucu kurma, plugin ve skript kodlama işlerinin içerisindeyim. Bu konularda iyi olmam bazı sunucularda yetki sahibi olmama da yardım etdi. Yaklaşık, 20-25 sunucuda pluginer ve skripter olarak çalıştım. Çoğu zaman, küçük ve gelişmekte olan sunuculara girip bedava 1-2 skript yazarak yardım etmeye çalışıyorum. Aslında saçma gele bilir ama, bu beni mutlu ediyor. şu an da bir sunucu açmayı düşünüyorum. Eskiden birçok sunucu açtım, ama para durumum iyi olmadığı için kapatmak zorunda kaldım.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Aslında, 2 yıl önceden de bu sunucuyu bildiğim için, nerden nereye geldiğinizi, nasıl geliştiğinizi de biliyorum. Ve günü-günden de gelişmeye devam ediyorsunuz. Bu gelişimi hızlandırmak ve başara bildiğimiz kadar en uç noktaya getirmek için yetkili olmayı istiyorum, tabi eğer siz de uygun görürseniz.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Evet, hızlı uyum sağlayacağımı düşünüyorum.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Aslında, yetkili olmak dedikte çoğu kişi "arkadaşlarıma hava atayım ve bir az oyuncularla ilgileneyim, bu kadar" kafasını yaşıyor. Böyle insanların sunucda boş yer kaplayacağına tecrübeli bir kişinin olması daha mantıklı gelir gibi düşünüyorum. Kesinlikle, amacım kendimi insanlara övmek değil. Sadece olanları konuşuyorum. Artık kaliteli sunucular parmakla sayılacak kadar az. Bunun sebebi de böyle tecrübesiz yetkili ekibinin olması. Ama ben sizi kaliteli sunucular arasında görüyorum ve yetkili ekibinizi gayet tecrübeli buluyorum. Bunun için tecrübesiz birinin sunucunuzda çalışmasını istemem. Bundan başka, şu an C++, C# dilleri üzerinde bazı çalışmalar yapıyorum, aynı zamanda da Java dilini de öyrenmeye çalışıyorum. Son zamanlarda Java ile bir kaç plugin yazmaya başladım. Bundan başka, skript ile artık 1-2 yıldır uğraştığım için, istenilen skripti yazmaya yetecek kadar kapasitem olduğunu da düşünüyorum.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Ne yalan söyleyeyim, yedim. Şöyle anlatayım, düşünceme göre PvP, Minecraft içinde ayrı bir dünya. Bu dünyanın içinde kendinizi geliştirmek baya meşakatli, zor bir iş. Örnek olarak, parmağınızı hiss etmeyene kadar jitter yapmak, jitter olmayınca butterfly click yapmak, yapamayınca öğrenmeye çalışmak, öğrenemeyince mouse kırmak felan birçok kişinin yaşadığı şeydir heralde :) Bunun için ben de, sinirden çok çocukca davranış sergileyerek bazı kötü kelimeler kullanarak mute yedim.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Gayet sıcak ve saygılı.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Tabii ki.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Oyuncular ne isterse onu eklemek isterim. Fakat, şunu da söylemek isterim: Eskiden ben de PvP sunucusu kurmuştum, fakat maddi durumum el vermedi devam ettirmeye. Sunucuda UHCMeetup, UHC, ComboPvP, SkyWars 1v1 ve çeşitli skriptler ve pluginler yazmıştık. Sunucuya böyle eklentiler ekleye biliriz ve bundan da iyilerini kodlaya bileceğime eminim.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Oyuncular neyi beğenmezlerse onu silmek isterim.

NOT: Burada çok fazla detaya girmek istemedim açıkcası. Eğer, beni yetkili olmaya uygun görürseniz, sizinle daha detaylı konuşmayı tercih ederim. Sunucunuza ve size saygım sonsuz. İyi günler, tüm yetkili olmak isteyen arkadaşlara da başarılar dilerim.

Son düzenleme:

ihimmel_yt

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız:Veli
Soyadınız: Bulutbeyaz
Yaşınız:17
Skype adresiniz:veliqweebulutbeyaz
Mikrofonunuz var mı: Evet Var
Oyun içi isminiz: iHimmeL_YT
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 6 Yıldır
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 5 Yıldır
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Gördügüm En İyi PvP Sunucusu
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Evet, Var
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):Eski Bir Faction Server'da
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet Hissediyorum.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Güzel ve Gelecegin Sunucusu Oldugu İçin
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Evet Düşünüyorum
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Arkadaş Canlısı Olmam ve Pvp'min İyi Olması
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır Yemedim
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Yedim Net in Kötü Dedigim İçin
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Yardım Ederim Genelde Soruları Cevaplarım
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet Ben İyi Anlaştıgımı Düşünüyorum
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Antihack Sistemini Gelmiştirmek İsterim
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Hiçbişeyi Silmek İstemem