OkyanusNetwork.Batihost.Com | OPSkyblock 10GB RAM | BİLGİLİ VE OLGUN KİŞİLER GELSİN!

erenowic

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız = Eren
Soyadınız = T.
Yaşınız = 17 (15 yaş üstü)
İstediğiniz Yetki Türü = Asistan veya Rehber
Sizi Seçmemiz İçin Kısa Açıklama = Kendime Güveniyorum Ve Sunucuyu Daha İyi Yerlere Getirmek İçin Elimden Geleni Yaparım.Serverla ilgilenirim oyunu 4,5 yıldır oynamışlığım var bilgim var olgun biriyim cıvıtmadan eğlenerek oyunumuzu oynarız.
Oyuncularımız İle İlgin = Oyuncularla Sevgili Saygılı Konuşmayı Tercih Eder Ve Onlara Yardım Etmek İsterim.Oyuncuların sorunlarını çözerim.Bir sıkıntıları varsa benden daha üst biri ile konuşurum kendim çözebilirsem elimden geleni yaparım.
İletişim Bilgin
= [email protected] dc : erenowic.
Mikrafonunuz Varmı = Evet
Kaç Yıldır Minecraft Oynuyorsunuz = 4,5 Yıldır Minecraft Oynuyorum.
Daha Önce Bir Sunucudan Engellendiniz mi Engellendiyseniz Sebebi = Hayır Engellenmedim.
Yetkililerle Anlaşabilir misiniz = Anlaşabilirim hakkımı savunurum ama haklıysam haksızsam kendimde söylerim geçimim iyidir sıkıntı çıkarmam saygılıyım.
Discord Kullanıyor musunuz Kullanıyorsanız Kullanıcı ID Verir misiniz =erenowic.

Korigato99

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adınız = Koray
Soyadınız = Çınar
Yaşınız = 20
İstediğiniz Yetki Türü = Moderator , Sponsor
Sizi Seçmemiz İçin Kısa Açıklama = Bu İşin İçinde 7 Seneden Berri Varım Neyin Ne Olduğunu Bilirim 2 Senedir Makine ve Pluginler Üzerinde Çalışıyorum
Oyuncularımız İle İlgin = Oyuncularla Yaşlarına Oyun Tarzlarına ve Edebine Göre Konuşurum
İletişim Bilgin
= [email protected] , #2589
Kaç Yıldır Minecraft Oynuyorsunuz = 8 Yıldır Minecraft Oynuyorum.
Daha Önce Bir Sunucudan Engellendiniz mi Engellendiyseniz Sebebi = Engellendim Yanlış Komut Kullanımı
Yetkililerle Anlaşabilir misiniz = Anlaşabileceğimi Düşünüyorum
Discord Kullanıyor musunuz Kullanıyorsanız Kullanıcı ID Verir misiniz = #2589
NOT = Hafta İçi Hergün Açığım Hafta Sonu İşlerim Dolayasıyla Biraz Aksatabilirim Herhangi Maddi Manevi Yardımım Dokunur !

Mehmatbatur

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız = Mehmet
Soyadınız = Taşcı
Yaşınız = 15
İstediğiniz Yetki Türü = Rehber
Sizi Seçmemiz İçin Kısa Açıklama = Rehberlik etmeyi ve yardım etmeyi çok seven bir insanım.
Oyuncularımız İle İlgin = Elimden ne gelirse yapmaya çalışır ve yardım ederim.
İletişim Bilgin
= Discord ve mail.
Mikrafonunuz Varmı = Var fakat her zaman konuşamıyorum.
Kaç Yıldır Minecraft Oynuyorsunuz = 3 yıldır minecraft oynuyorum.
Daha Önce Bir Sunucudan Engellendiniz mi Engellendiyseniz Sebebi = Hayır Engellenmedim.
Yetkililerle Anlaşabilir misiniz = Bu onlara ve bana ait bir durumdur. Onların saygısızlığından ben benim saygısızlığımdan onlar anlaşamaz. Saygılı olursak anlaşabilirim. Dost olurum.
Discord Kullanıyor musunuz Kullanıyorsanız Kullanıcı ID Verir misiniz = İSimsiz#0669

Philliptriples

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız = Koray
Soyadınız = Çınar
Yaşınız = 20
İstediğiniz Yetki Türü = Moderator , Sponsor
Sizi Seçmemiz İçin Kısa Açıklama = Bu İşin İçinde 7 Seneden Berri Varım Neyin Ne Olduğunu Bilirim 2 Senedir Makine ve Pluginler Üzerinde Çalışıyorum
Oyuncularımız İle İlgin = Oyuncularla Yaşlarına Oyun Tarzlarına ve Edebine Göre Konuşurum
İletişim Bilgin
= [email protected] , #2589
Kaç Yıldır Minecraft Oynuyorsunuz = 8 Yıldır Minecraft Oynuyorum.
Daha Önce Bir Sunucudan Engellendiniz mi Engellendiyseniz Sebebi = Engellendim Yanlış Komut Kullanımı
Yetkililerle Anlaşabilir misiniz = Anlaşabileceğimi Düşünüyorum
Discord Kullanıyor musunuz Kullanıyorsanız Kullanıcı ID Verir misiniz = #2589
NOT = Hafta İçi Hergün Açığım Hafta Sonu İşlerim Dolayasıyla Biraz Aksatabilirim Herhangi Maddi Manevi Yardımım Dokunur !
Merhabalar Koray Bey Discord Kullanıcı Adınızı'da Verebilirseniz Sizile İletişime Geçeceğiz.

Philliptriples

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız = Eren
Soyadınız = T.
Sizi Seçmemiz İçin Kısa Açıklama = Kendime Güveniyorum Ve Sunucuyu Daha İyi Yerlere Getirmek İçin Elimden Geleni Yaparım.Serverla ilgilenirim oyunu 4,5 yıldır oynamışlığım var bilgim var olgun biriyim cıvıtmadan eğlenerek oyunumuzu oynarız.
Oyuncularımız İle İlgin = Oyuncularla Sevgili Saygılı Konuşmayı Tercih Eder Ve Onlara Yardım Etmek İsterim.Oyuncuların sorunlarını çözerim.Bir sıkıntıları varsa benden daha üst biri ile konuşurum kendim çözebilirsem elimden geleni yaparım.
İletişim Bilgin
Yetkililerle Anlaşabilir misiniz = Anlaşabilirim hakkımı savunurum ama haklıysam haksızsam kendimde söylerim geçimim iyidir sıkıntı çıkarmam saygılıyım.
Discord Kullanıyor musunuz Kullanıyorsanız Kullanıcı ID Verir misiniz =erenowic.
Merhabalar Eren Bey ID vermişsiniz fakat kullanıcı adınızı belirtmemişsiniz eğer verebilirseniz sizinle konuşabiliriz.

Philliptriples

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız = Eren
Soyadınız = T.
İletişim Bilgin
Discord ID'nizi Yani # İle Başlayan Rakamlarla Birlikte Verebilirseniz Sizinle İletişime Geçebiliriz.

Philliptriples

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız = Yiğit
Soyadınız = Öztürk
Yaşınız = 16 (15 yaş üstü)
İstediğiniz Yetki Türü = Builder Varsa Yoksa Asistan.
Sizi Seçmemiz İçin Kısa Açıklama = Serveriniz Açıcaksınız Mutlakaki Aktif Olmaktayım. Komut Bilgim Yani (We,Wg,Voxel) Gibi Komutlardan Anlamaktayım Kendime Güveniyorum Oyunculara Karşı Güzel Davranırım. Hoşgürülü Davranırım Hiç Kimseyle Birini Ayrıştırmam Yani Ayrımcılık Yapmam.
Oyuncularımız İle İlgin = Muhteşem Ötesidir. Benim Gibi Asla Bulamassınız Yani Kendileri Gibi Davranırım HUZUR Bozanlık Yapmam.
İletişim Bilgin
= Discord > MuzluSut-Builder#8353
Mikrafonunuz Varmı = Evet Ama Pek Konuşmayı Sevmem.
Kaç Yıldır Minecraft Oynuyorsunuz = 4,2 Buçuk Oldu Sayılır.
Daha Önce Bir Sunucudan Engellendiniz mi Engellendiyseniz Sebebi = hiçbir Serverde Bozanlık,Küfür,Argo,Hile Kullanmadığımdan Dolayı Hiç Yoktur Banım.(Engellenmem) Tabi Arada Sırada Küfür Etmişliğim Oluyor.
Yetkililerle Anlaşabilir misiniz = Anlaşabilirim Fakat Bi Tanımam Gerek. Yani Hayattan Zevkmi Alıyor Yoksa Takmıyormu Gibisinden. Yani Onla Anlaşabilirim. Farketmiyor
Discord Kullanıyor musunuz Kullanıyorsanız Kullanıcı ID Verir misiniz =MuzluSut-Builder#8353
Öncelikle Merhabalar Yiğit Bey Küçük Bir Araştırma Yaptığımız'da Sizin Bir Sunucunuzun Olduğunu Fark Ettik O Yüzden Cevabımız Olumsuz İyi Forumlar Dileriz.