Guardians of Adelia [Açık Beta]

utkuak

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hatırladınmı beni :D
Nickini çıkaramadım?

Güncelleme;
- Meslekler;
Artık, malzeme toplarken çıkan malzemenin kalitesi sizin meslek seviyenize göre değil topladığınız bölgeye göre belirleniyor. Örneğin seviye 1 şehrine yakın bölgelerde toplarsanız çıkan malzemelerin seviyesi 1 veya 2 olur.
- Harita:
Yüksek seviye bölgelere madenler eklendi.
Yüksek seviye satıcı npclerin evleri hazırlandı.

Lightset

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Açılmasını dört gözle beklediğim bir sunucu en kısa sürede aranızda bulunmak isterim.

Kovalski_Eyes

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
sunucuya elementler gelirse kesin oynarım

bkz: ateş su toprak hava
extra: ışık karanlık kristal plazma buz foton

Bi elde karanlık bi elde buz havalı olurdu xD

genelde mmorpglerde olur aslında bu sistem buz hasarı vb gibi

utkuak

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
sunucuya elementler gelirse kesin oynarım

bkz: ateş su toprak hava
extra: ışık karanlık kristal plazma buz foton

Bi elde karanlık bi elde buz havalı olurdu xD

genelde mmorpglerde olur aslında bu sistem buz hasarı vb gibi
Elementler var zaten. Klasik mmorpg statülerinin gelişmiş hali olarak. (str, dex, end, int, spr)
Guardians of Adelia - MMORPG (Yapım Aşaması)
Burda oyun içi resimleride var. (sayılar kesin değildir)
Örnek: ateş elementi hem fiziksel hasar bonusu veriyor hem püskürten alev(savaşçı) yeteneği ile verdiğin hasarı arttırıyor.

Kovalski_Eyes

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Elementler var zaten. Klasik mmorpg statülerinin gelişmiş hali olarak. (str, dex, end, int, spr)
Örnek: ateş elementi hem fiziksel hasar bonusu veriyor hem püskürten alev(savaşçı) yeteneği ile verdiğin hasarı arttırıyor.
buz karanlık gibi şeyleride getirin nerde cool elementler :( çok basite kaçmışın ama o statlar skillere işlemeliydi mesela bi yeteneğim tekme atıyosa buzu fulleyince buzlu tekme atsa gibi xD

utkuak

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
buz karanlık gibi şeyleride getirin nerde cool elementler :( çok basite kaçmışın ama o statlar skillere işlemeliydi mesela bi yeteneğim tekme atıyosa buzu fulleyince buzlu tekme atsa gibi xD
Daha fazla element eklemek için daha fazla stat bulmam lazım oda şimdilik zor :D
Dediğin kadar ayrıntılı olaylar yok, yapılabilir ama daha öncelikli şeyler var şu an. İlerde yetenekleri şöyle yapmayı istiyorum bi güncelleme ile:
Duruma göre değişen yetenekler. Havadaysan aşağıya doğru hızlıca iniyosun etrafındakileri yerine sabitliyosun, yerdeysen ileri doğru hızlıca atılıyosun ve önündeleri geri fırlatıyosun, eğiliyorsan(shift) etrafındakileri havaya fırlatıyosun.
Gelişmekle kalmayıp yeni özellik kazananan yetenekler. şu an olan özellikler güçleniyor sadece. Mesela yaylım atışı 4 ok atarken 5 ok atıyo.

Ama dediğim gibi şu an böyle ayrıntılara ayırcak vaktim yok. Klasik mmorpg oyunlardaki bütün özellikleri (belkide daha fazlasını) yapmaya çalışıyorum. Bu yüzden bütün sistemleri tamamlayıp sunucuyu açmak önceliğim. (Yanlış anlaşılmasın bitirmek için özensiz yapmıyorum)

En iyi cevaplar
1
Nickini çıkaramadım?

Güncelleme;
- Meslekler;
Artık, malzeme toplarken çıkan malzemenin kalitesi sizin meslek seviyenize göre değil topladığınız bölgeye göre belirleniyor. Örneğin seviye 1 şehrine yakın bölgelerde toplarsanız çıkan malzemelerin seviyesi 1 veya 2 olur.
- Harita:
Yüksek seviye bölgelere madenler eklendi.
Yüksek seviye satıcı npclerin evleri hazırlandı.
Zachugon Kapalı Betaya başvurmuştum.

EquiliBrium

Elmas Madencisi
Emekli
En iyi cevaplar
1
Utku sunucuda kale kurmamızı sağlayacak mısın? Bossları kesip gelişiriz ve diğerleriyle kale savaşı yaparız. Güzel ortam olur. Hem loncalarla iyi gider. :kaş:

utkuak

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Utku sunucuda kale kurmamızı sağlayacak mısın? Bossları kesip gelişiriz ve diğerleriyle kale savaşı yaparız. Güzel ortam olur. Hem loncalarla iyi gider. :kaş:
Pvp konularını henüz planlamadım, kale olayı yapmayı planlıyorum ama build yapılmıcak. Yapıları geliştirebileceksiniz görüşünüşleri otomatik değişicek.

GG

utkuak

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güncelleme:
- Doğal sebeplerden aldığınız hasarlar artık %5 vuruyor. Düşme hasarı artık yüzdeye göre vuruyor. (max %40) Bu sayede yüksek seviyelerde canınız çok olduğunda doğal sebeplerden aldığınız hasarla hala etki edecek.
- Işınlanma parşömenlerine "gerekli seviye" özelliği eklendi
- Malzeme toplama araçlarına "dayanıklılık" özelliği eklendi
- Artık boşluğa düşerek veya zindan/arena gibi bölgelerde ölünce tecrübe kaybetmiyorsunuz.
- Haritaya satıcı npcler eklendi

Kovalski_Eyes

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
balıkçı köyü yok mu çok ayıp :'( gerçekten çok güzel çok tatlı gelişiyor ama istediğim bi kaç ufak şey yok tekrar demek isterim, bi elementi fullediğimizde skillere yansısın ateşi fullediysem vuruşlarım alev saçsın falan ama cidden iyi geliştirdiğimde ve elementler karışabilsin karanlız buz falan gelsin

Emristy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yeni gördüm konuyu umarım istediğine ulaşırsın ve pes etmezsin. Tahmını açılış ne zaman olur?