Nickini çıkaramadım?Hatırladınmı beni![]()
Elementler var zaten. Klasik mmorpg statülerinin gelişmiş hali olarak. (str, dex, end, int, spr)sunucuya elementler gelirse kesin oynarım
bkz: ateş su toprak hava
extra: ışık karanlık kristal plazma buz foton
Bi elde karanlık bi elde buz havalı olurdu xD
genelde mmorpglerde olur aslında bu sistem buz hasarı vb gibi
Elementler var zaten. Klasik mmorpg statülerinin gelişmiş hali olarak. (str, dex, end, int, spr)
Guardians of Adelia - MMORPG (Yapım Aşaması)
Burda oyun içi resimleride var. (sayılar kesin değildir)
Örnek: ateş elementi hem fiziksel hasar bonusu veriyor hem püskürten alev(savaşçı) yeteneği ile verdiğin hasarı arttırıyor.
buz karanlık gibi şeyleride getirin nerde cool elementlerElementler var zaten. Klasik mmorpg statülerinin gelişmiş hali olarak. (str, dex, end, int, spr)
Guardians of Adelia - MMORPG (Yapım Aşaması)
Burda oyun içi resimleride var. (sayılar kesin değildir)
Örnek: ateş elementi hem fiziksel hasar bonusu veriyor hem püskürten alev(savaşçı) yeteneği ile verdiğin hasarı arttırıyor.
Daha fazla element eklemek için daha fazla stat bulmam lazım oda şimdilik zorbuz karanlık gibi şeyleride getirin nerde cool elementlerçok basite kaçmışın ama o statlar skillere işlemeliydi mesela bi yeteneğim tekme atıyosa buzu fulleyince buzlu tekme atsa gibi xD
Zachugon Kapalı Betaya başvurmuştum.Nickini çıkaramadım?
Güncelleme;
- Meslekler;
Artık, malzeme toplarken çıkan malzemenin kalitesi sizin meslek seviyenize göre değil topladığınız bölgeye göre belirleniyor. Örneğin seviye 1 şehrine yakın bölgelerde toplarsanız çıkan malzemelerin seviyesi 1 veya 2 olur.
- Harita:
Yüksek seviye bölgelere madenler eklendi.
Yüksek seviye satıcı npclerin evleri hazırlandı.
Pvp konularını henüz planlamadım, kale olayı yapmayı planlıyorum ama build yapılmıcak. Yapıları geliştirebileceksiniz görüşünüşleri otomatik değişicek.Utku sunucuda kale kurmamızı sağlayacak mısın? Bossları kesip gelişiriz ve diğerleriyle kale savaşı yaparız. Güzel ortam olur. Hem loncalarla iyi gider.![]()
sw ip neydi ?Pvp konularını henüz planlamadım, kale olayı yapmayı planlıyorum ama build yapılmıcak. Yapıları geliştirebileceksiniz görüşünüşleri otomatik değişicek.
GG
![]()