Bir faction sunucusu nasıl olmalı? Hadi tartışalım!

OmerSRN

CraftMC Network
En iyi cevaplar
0
Merhaba,

Sizce "Bir faction sunucusu" nasıl olmalı? Düşüncelerinizi bekliyorum.

Blackixq

Ben artık biraz çöktüm albayım.
En iyi cevaplar
1
Klan savaşları olduğu için, /warp lapis gibi kolay para kazanma şahsen olmamalı, olacaksa da satışta vereceği ücret azaltılmalı. Orman da zorluk derecesini ortalayıp ( Kuralı Demiyorum ) insanların klanlarını orta seviyede geliştirmeleri gerekmekte.

Aerenn

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bütün sunucularda lapis olması, lapis olmayan sunucuların ilerleme ihtimalinin çok düşük olması, sizin bütün triplerinizi boş kılıyor... Rütbe sistemleri, gelişmiş kombat sistemleri ve oyuncuyu oyunda tutacak, sıkmayacak ek özellikler olması gerekir.

Ü

Üye silindi 10466712

Ziyaretçi
Faction sunucusunun Türkiye nedense oturmuş olduğunu düşünmüyorum önüne gelen indirip kuruyor ve sadece /f komutu neden başka özellikler eklemek için çaba sarf etmiyoruz bunun en iyi örneği factionlara gelen rütbe sistemleridir, bana göre bi' Faction sunucusu sadece klan açıp oynamaya değil kendi oyuncuyu oyunda tutacak onların bir amacını belirleyip ona götürürken vaktin nasıl geçtiğini fark edemeyecek bir sunucu gerek.

FaceP00p

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
kesinlikle lapis olmalı yoksa öbür türlü marketten dia set alamıyosun ve pı rodüvüşemediğin için eğlencesi kalmiyir

Aerenn

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Faction sunucusunun Türkiye nedense oturmuş olduğunu düşünmüyorum önüne gelen indirip kuruyor ve sadece /f komutu neden başka özellikler eklemek için çaba sarf etmiyoruz bunun en iyi örneği factionlara gelen rütbe sistemleridir, bana göre bi' Faction sunucusu sadece klan açıp oynamaya değil kendi oyuncuyu oyunda tutacak onların bir amacını belirleyip ona götürürken vaktin nasıl geçtiğini fark edemeyecek bir sunucu gerek.
Aslında Türkiye'de oturmuş. Çok da sağlam oturmuş. Ama yanlış oturmuş :)

Ü

Üye silindi 10466712

Ziyaretçi
Aslında Türkiye'de oturmuş. Çok da sağlam oturmuş. Ama yanlış oturmuş :)
Benim de bahsettiğim buydu zaten. Türkiye'ye oturdu oturmasına herkes açıyor fakat yanlış oturmuş, çok saçma şeyler denk geliyor bazen.

OmerSRN

CraftMC Network
En iyi cevaplar
0
Düşünceleriniz için teşekkür ederim.

Her sunucuda aynı sistemler olması çok sıkıcı olmuyor mu? Oyuncular sürekli aynı şeyleri yapmaktan sıkılmıyor galiba. Lapis olmayan sunucular tutmadığı için; Tamamen lapisi kaldırmaktansa belirli bir rütbeden sonra lapise girişi engellemek daha mantıklı olabilir.

Kovalski_Eyes

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
opfaction olmalı lapis olmalı edit olmalı hile olmalı faction oynayan kitle bunu seviyor bu yüzden böyle olmalı. Yine aynı şekilde lapisi kaldırıpta survivali factionlaştırmaya çalışıyosunuz buda yanlış doğru cevap towny yeyyyy

Aerenn

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Düşünceleriniz için teşekkür ederim.

Her sunucuda aynı sistemler olması çok sıkıcı olmuyor mu? Oyuncular sürekli aynı şeyleri yapmaktan sıkılmıyor galiba. Lapis olmayan sunucular tutmadığı için; Tamamen lapisi kaldırmaktansa belirli bir rütbeden sonra lapise girişi engellemek daha mantıklı olabilir.
Olmuyor. Oyuncular yeni şeyleri kullanmak, onlara alışmak yerine bildikleri gibi oynamayı seviyorlar. Oyun tarzını bozmadan, yandan farklı eklemeler ile oyuncunun dikkatini toplamaya, onu oyunda tutmaya çalışmalısın

Kovalski_Eyes

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Olmuyor. Oyuncular yeni şeyleri kullanmak, onlara alışmak yerine bildikleri gibi oynamayı seviyorlar. Oyun tarzını bozmadan, yandan farklı eklemeler ile oyuncunun dikkatini toplamaya, onu oyunda tutmaya çalışmalısın
kitle her zaman böyleydi aslında ben 2013'de oynarkenden böyleydi asıl sorun yenilikti bence edit op hile bunlar olmasa bu düzen bile çok zevkliydi

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Vay arkadaş bu neymiş ya 2013'den beri tartışılıyor ama hiçbir yere varmıyor konu.