Aslında Türkiye'de oturmuş. Çok da sağlam oturmuş. Ama yanlış oturmuşFaction sunucusunun Türkiye nedense oturmuş olduğunu düşünmüyorum önüne gelen indirip kuruyor ve sadece /f komutu neden başka özellikler eklemek için çaba sarf etmiyoruz bunun en iyi örneği factionlara gelen rütbe sistemleridir, bana göre bi' Faction sunucusu sadece klan açıp oynamaya değil kendi oyuncuyu oyunda tutacak onların bir amacını belirleyip ona götürürken vaktin nasıl geçtiğini fark edemeyecek bir sunucu gerek.
Benim de bahsettiğim buydu zaten. Türkiye'ye oturdu oturmasına herkes açıyor fakat yanlış oturmuş, çok saçma şeyler denk geliyor bazen.Aslında Türkiye'de oturmuş. Çok da sağlam oturmuş. Ama yanlış oturmuş![]()
Olmuyor. Oyuncular yeni şeyleri kullanmak, onlara alışmak yerine bildikleri gibi oynamayı seviyorlar. Oyun tarzını bozmadan, yandan farklı eklemeler ile oyuncunun dikkatini toplamaya, onu oyunda tutmaya çalışmalısınDüşünceleriniz için teşekkür ederim.
Her sunucuda aynı sistemler olması çok sıkıcı olmuyor mu? Oyuncular sürekli aynı şeyleri yapmaktan sıkılmıyor galiba. Lapis olmayan sunucular tutmadığı için; Tamamen lapisi kaldırmaktansa belirli bir rütbeden sonra lapise girişi engellemek daha mantıklı olabilir.
kitle her zaman böyleydi aslında ben 2013'de oynarkenden böyleydi asıl sorun yenilikti bence edit op hile bunlar olmasa bu düzen bile çok zevkliydiOlmuyor. Oyuncular yeni şeyleri kullanmak, onlara alışmak yerine bildikleri gibi oynamayı seviyorlar. Oyun tarzını bozmadan, yandan farklı eklemeler ile oyuncunun dikkatini toplamaya, onu oyunda tutmaya çalışmalısın