Alımlar Bitti KONU KİLİT

Erdem1221

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Form:
Adınız:
Erdem
Yaşınız: Ersoy
Ne Kadroda Çalışmak İstediğiniz:
Admin
Bize Kendini Tanıt: Ad:Erdem Soyad:Ersoy Yaş:14 Adaletliyimdir Haksızlık Yapmam Ahlaklıyımdır Saygılıyımdır
Bilgin: %90-%95
Neden Biz ?: Tanıdıksınız Galiba
Neden Siz ?: Bu İşe Kendimi Hazır Hissediyorum Hemde Tanıdıksınız
Minecraft Nick: sare
Forum İçin Uğraştım Bitek Sizinkileri Yazsamda Emek Var Beğenirmisin :)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

YigitEG20

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Form:
Adınız:
Erdem
Yaşınız: Ersoy
Ne Kadroda Çalışmak İstediğiniz:
Admin
Bize Kendini Tanıt: Ad:Erdem Soyad:Ersoy Yaş:14 Adaletliyimdir Haksızlık Yapmam Ahlaklıyımdır Saygılıyımdır
Bilgin: %90-%95
Neden Biz ?: Tanıdıksınız Galiba
Neden Siz ?: Bu İşe Kendimi Hazır Hissediyorum Hemde Tanıdıksınız
Minecraft Nick: sare
Forum İçin Uğraştım Bitek Sizinkileri Yazsamda Emek Var Beğenirmisin :)

Tanıştığımızı Sanmıyorum. Düşüneceğiz. Discord Adres:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

AsaKin6199

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Adınız: Ayaz
Yaşınız: 14
Ne Kadroda Çalışmak İstediğiniz: Admin
Bize Kendini Tanıt: Merhaba ben Ayaz vaktini bilgiseyar basinda harciyan insanlardanim serverlarda yetkili olmak hoşuma gidiyor.
Bilgin: %85 (deniyebilirsiniz)
İletişim: Discord: AsaKin#3144
Neden Biz ?: Kaliteli bir sunucu olacağına inaniyorum
Neden Siz ?: Kendimi övmeyi cok sevmem ama sorduğunuz icin cevap veriyorum Serverlarda yetkili olmayi seviyorum bilgim de var işimi ciddiye alirim Plugin bilgim vardir daha once batihost server actim vb.
Minecraft Nick: AnqelSoLdieR

YigitEG20

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız: Ayaz
Ne Kadroda Çalışmak İstediğiniz: Admin
Bize Kendini Tanıt: Merhaba ben Ayaz vaktini bilgiseyar basinda harciyan insanlardanim serverlarda yetkili olmak hoşuma gidiyor.
Bilgin: %85 (deniyebilirsiniz)
İletişim: Discord: AsaKin#3144
Neden Biz ?: Kaliteli bir sunucu olacağına inaniyorum
Neden Siz ?: Kendimi övmeyi cok sevmem ama sorduğunuz icin cevap veriyorum Serverlarda yetkili olmayi seviyorum bilgim de var işimi ciddiye alirim Plugin bilgim vardir daha once batihost server actim vb.
Minecraft Nick: AnqelSoLdieR
Alındınız. Discordip:
cord.gg/gUAbvu

GamerAliY

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Form:
Adınız: Ali Yasir
Ne Kadroda Çalışmak İstediğiniz: Rehber Admin ve ya Builder (Ama özellikle Rehber)
Bize Kendini Tanıt: Ben Ali Sakarya doğumluyum herkeze bana kötü bakar bu yüzden ama bilmezler ki biz çok sadık insanları her neyse ben 5 senedir Mınecraft oynuyorum sade 3 ay ara verdim ocak ayında ara verdim ve bi serverda builderlık yaparken server kapandı ve bana hiçbir bilgi vermediler o gün bu gündür server arıyprum size çok yardımım Olur SAKARYA lı olduğuma bakma Çok ADİLİMDİR diğerleri gibi siz de beni dışlamayın
Bilgin: Rehber olarak siz bana söylersiziniz mute olaylarını ben çok dikkatli bir şekilde yaparım Yardım konusu ise benim işim öbür adamlar gibi değilim
İletişim: Facebook Ali Yasir Fotoğrafsız olan öbürü küçüklük fotoğraflarım
Neden Biz ?: Çünkü diğer serverlar almıyor ve Beni dışlıyorlar siz dikkatimi çektiniz ve geldim inş alınıcam
Neden Siz ?: Çünkü rehberliği hak ediyorum 2 senedir Skyblock Oynuuyorum ve dolandırmalara karşın harika tekniklerim var
Minecraft Nick: AliY

YigitEG20

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
form:
Adınız: Ali Yasir
Ne Kadroda Çalışmak İstediğiniz: Rehber Admin ve ya Builder (Ama özellikle Rehber)
Bize Kendini Tanıt: Ben Ali Sakarya doğumluyum herkeze bana kötü bakar bu yüzden ama bilmezler ki biz çok sadık insanları her neyse ben 5 senedir Mınecraft oynuyorum sade 3 ay ara verdim ocak ayında ara verdim ve bi serverda builderlık yaparken server kapandı ve bana hiçbir bilgi vermediler o gün bu gündür server arıyprum size çok yardımım Olur SAKARYA lı olduğuma bakma Çok ADİLİMDİR diğerleri gibi siz de beni dışlamayın
Bilgin: Rehber olarak siz bana söylersiziniz mute olaylarını ben çok dikkatli bir şekilde yaparım Yardım konusu ise benim işim öbür adamlar gibi değilim
İletişim: Facebook Ali Yasir Fotoğrafsız olan öbürü küçüklük fotoğraflarım
Neden Biz ?: Çünkü diğer serverlar almıyor ve Beni dışlıyorlar siz dikkatimi çektiniz ve geldim inş alınıcam
Neden Siz ?: Çünkü rehberliği hak ediyorum 2 senedir Skyblock Oynuuyorum ve dolandırmalara karşın harika tekniklerim var
Minecraft Nick: AliY
Alındınız Discord'umuza Geliniz.
cord.gg/gUAbvu

GamerAliY

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Abi discordum yok ne olduğunuda bilmiyorum acaba Face den ulaşsanız biliyorum büyük eksiklik ama içimi döktüm size lütfen faceden yazın lütfen size çok yardımım dokuncak Allahın izniyle
[automerge]1525433858[/automerge]
Abi mesajlaşmayla alakalıysa tmm o zaman kayıt olurum

GamerAliY

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Discord mesajlaşmalı bişşey mi yoksa Sesli mi konuşcaz
Sesliyse olmaz çünkü benim özel bi odam yok müsait olamıyorum
Biliyorsun Sakaryalıyım

BesirC4N1

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız: Besir Can
Yaşınız: ÖZGÜN
Ne Kadroda Çalışmak İstediğiniz: Moderatör-Rehber
Bize Kendini Tanıt: Yaş:17 Adaletliyimdir Haksızlık Yapmam Ahlaklıyımdır Saygılıyımdır herkesle ilgilenirim yeri geldiginde sakalar espirileri severim ama abi kardes ilişkisine cok onem verırım.
Bilgin: %70-%95
Neden Biz ?: Sizin serverinizi daha yukarılara tasımak ve daha cok kıtleye hıtap etmek ıcın
Neden Siz ?: Bu ısı gercekten ıyı bır sekılde yurutecegıme ınanıyorum ve hıc bır zaman ayrımcılık yapmadıgım ıcın serverde sevılecegıme ınanıyorum.
Minecraft Nick: C4N

Salih_Agaa

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adınız: Salih
Yaşınız: 16, 17`ye gireceğim.
Ne Kadroda Çalışmak İstediğiniz: Rehber
Bize Kendini Tanıt: Ben Salih, Yaklaşık 4 Senedir Minecraft Oynuyorum Ve 4 Adet Sunucum Oldu Çok Sunucuda Çalıştım İnanmayabilirsiniz Ama Bir Zamanlar CubeCraft Moderatorüydüm :)
Bilgin: Rehberlik Hakkında Bilgim %90
İletişim: Discord : salih_agaa#3655
Neden Biz ?: Kaliteli Bir Sunucu Olacak Gibi Gözüküyor Desem :))
Neden Siz ?: Rehberlik Benim İşim Ve Serveri İyi Bir Şekilde Yürüteceğime İnanıyorum :)
Minecraft Nick:
Salih_Agaa

YigitEG20

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız: Salih
Yaşınız: 16, 17`ye gireceğim.
Ne Kadroda Çalışmak İstediğiniz: Rehber
Bize Kendini Tanıt: Ben Salih, Yaklaşık 4 Senedir Minecraft Oynuyorum Ve 4 Adet Sunucum Oldu Çok Sunucuda Çalıştım İnanmayabilirsiniz Ama Bir Zamanlar CubeCraft Moderatorüydüm :)
Bilgin: Rehberlik Hakkında Bilgim %90
İletişim: Discord : salih_agaa#3655
Neden Biz ?: Kaliteli Bir Sunucu Olacak Gibi Gözüküyor Desem :))
Neden Siz ?: Rehberlik Benim İşim Ve Serveri İyi Bir Şekilde Yürüteceğime İnanıyorum :)
Minecraft Nick:
Salih_Agaa
Alınıdınız. Discord ip:
cord.gg/H5UAqW

[automerge]1525534620[/automerge]
Adınız: Besir Can
Yaşınız: ÖZGÜN
Ne Kadroda Çalışmak İstediğiniz: Moderatör-Rehber
Bize Kendini Tanıt: Yaş:17 Adaletliyimdir Haksızlık Yapmam Ahlaklıyımdır Saygılıyımdır herkesle ilgilenirim yeri geldiginde sakalar espirileri severim ama abi kardes ilişkisine cok onem verırım.
Bilgin: %70-%95
Neden Biz ?: Sizin serverinizi daha yukarılara tasımak ve daha cok kıtleye hıtap etmek ıcın
Neden Siz ?: Bu ısı gercekten ıyı bır sekılde yurutecegıme ınanıyorum ve hıc bır zaman ayrımcılık yapmadıgım ıcın serverde sevılecegıme ınanıyorum.
Minecraft Nick: C4N
Alımlar Bitti.