Tanıştığımızı Sanmıyorum. Düşüneceğiz. Discord Adres:----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Form:
Adınız: Erdem
Yaşınız: Ersoy
Ne Kadroda Çalışmak İstediğiniz: Admin
Bize Kendini Tanıt: Ad:Erdem Soyad:Ersoy Yaş:14 Adaletliyimdir Haksızlık Yapmam Ahlaklıyımdır Saygılıyımdır
Bilgin: %90-%95
Neden Biz ?: Tanıdıksınız Galiba
Neden Siz ?: Bu İşe Kendimi Hazır Hissediyorum Hemde Tanıdıksınız
Minecraft Nick: sare
Forum İçin Uğraştım Bitek Sizinkileri Yazsamda Emek Var Beğenirmisin![]()
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alındınız. Discordip:Adınız: Ayaz
Yaşınız: 14
Ne Kadroda Çalışmak İstediğiniz: Admin
Bize Kendini Tanıt: Merhaba ben Ayaz vaktini bilgiseyar basinda harciyan insanlardanim serverlarda yetkili olmak hoşuma gidiyor.
Bilgin: %85 (deniyebilirsiniz)
İletişim: Discord: AsaKin#3144
Neden Biz ?: Kaliteli bir sunucu olacağına inaniyorum
Neden Siz ?: Kendimi övmeyi cok sevmem ama sorduğunuz icin cevap veriyorum Serverlarda yetkili olmayi seviyorum bilgim de var işimi ciddiye alirim Plugin bilgim vardir daha once batihost server actim vb.
Minecraft Nick: AnqelSoLdieR
Alındınız Discord'umuza Geliniz.form:
Adınız: Ali Yasir
Yaşınız: 14
Ne Kadroda Çalışmak İstediğiniz: Rehber Admin ve ya Builder (Ama özellikle Rehber)
Bize Kendini Tanıt: Ben Ali Sakarya doğumluyum herkeze bana kötü bakar bu yüzden ama bilmezler ki biz çok sadık insanları her neyse ben 5 senedir Mınecraft oynuyorum sade 3 ay ara verdim ocak ayında ara verdim ve bi serverda builderlık yaparken server kapandı ve bana hiçbir bilgi vermediler o gün bu gündür server arıyprum size çok yardımım Olur SAKARYA lı olduğuma bakma Çok ADİLİMDİR diğerleri gibi siz de beni dışlamayın
Bilgin: Rehber olarak siz bana söylersiziniz mute olaylarını ben çok dikkatli bir şekilde yaparım Yardım konusu ise benim işim öbür adamlar gibi değilim
İletişim: Facebook Ali Yasir Fotoğrafsız olan öbürü küçüklük fotoğraflarım
Neden Biz ?: Çünkü diğer serverlar almıyor ve Beni dışlıyorlar siz dikkatimi çektiniz ve geldim inş alınıcam
Neden Siz ?: Çünkü rehberliği hak ediyorum 2 senedir Skyblock Oynuuyorum ve dolandırmalara karşın harika tekniklerim var
Minecraft Nick: AliY
Discord Şart.Abi discordum yok ne olduğunuda bilmiyorum acaba Face den ulaşsanız biliyorum büyük eksiklik ama içimi döktüm size lütfen faceden yazın lütfen size çok yardımım dokuncak Allahın izniyle
Davetiyenin geçerliliği bitmis rica etsem tekrardan yollarmisiniz ?Alındınız Discord'umuza Geliniz.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.cord.gg/gUAbvu
Davetiyenin geçerliliği bitmis rica etsem tekrardan yollarmisiniz ?
Alınıdınız. Discord ip:Adınız: Salih
Yaşınız: 16, 17`ye gireceğim.
Ne Kadroda Çalışmak İstediğiniz: Rehber
Bize Kendini Tanıt: Ben Salih, Yaklaşık 4 Senedir Minecraft Oynuyorum Ve 4 Adet Sunucum Oldu Çok Sunucuda Çalıştım İnanmayabilirsiniz Ama Bir Zamanlar CubeCraft Moderatorüydüm
Bilgin: Rehberlik Hakkında Bilgim %90
İletişim: Discord : salih_agaa#3655
Neden Biz ?: Kaliteli Bir Sunucu Olacak Gibi Gözüküyor Desem)
Neden Siz ?: Rehberlik Benim İşim Ve Serveri İyi Bir Şekilde Yürüteceğime İnanıyorum
Minecraft Nick: Salih_Agaa
Alımlar Bitti.Adınız: Besir Can
Yaşınız: ÖZGÜN
Ne Kadroda Çalışmak İstediğiniz: Moderatör-Rehber
Bize Kendini Tanıt: Yaş:17 Adaletliyimdir Haksızlık Yapmam Ahlaklıyımdır Saygılıyımdır herkesle ilgilenirim yeri geldiginde sakalar espirileri severim ama abi kardes ilişkisine cok onem verırım.
Bilgin: %70-%95
Neden Biz ?: Sizin serverinizi daha yukarılara tasımak ve daha cok kıtleye hıtap etmek ıcın
Neden Siz ?: Bu ısı gercekten ıyı bır sekılde yurutecegıme ınanıyorum ve hıc bır zaman ayrımcılık yapmadıgım ıcın serverde sevılecegıme ınanıyorum.
Minecraft Nick: C4N