fallenCrown
Yeni Üye
- En iyi cevaplar
- 0
Kendi çizip odama astığım çizimlerde bile hissediyorum bunu, benzerini yaşayan var mı acaba veya herhangi bir bilimsel açıklaması? Özellikle bu durumu geceleri yaşıyorum.
Siz çok şehir değiştirmişsiniz galibaHatay'da kaldığım dönemde, Hatay Arkeoloji Müzesi'ni ziyaret etme şansım olmuştu. Müzedeki güvenlik görevlilerin gazına geliyor olsalar gerek, birçok yerli turist bu mozaiğin önünde gidip geliyor ve bir çift zeytin göze dikkatlice bakıyorlardı. O zamanlar küçüktüm, mozaik beni bir hayli etkilemişti çünkü ben de odaklanmıştım dolayısıyla sürekli bana baktığını hissediyordum. Denildiği gibi, büyük oradan odaklanmayla alakalı fakat sanatçının da başarısını göz ardı etmemek gerekiyor. @Waffleinstein
Hatay’ın her şeyi büyülüdür Adex bey ne de olsa benim şehrimHatay'da kaldığım dönemde, Hatay Arkeoloji Müzesi'ni ziyaret etme şansım olmuştu. Müzedeki güvenlik görevlilerin gazına geliyor olsalar gerek, birçok yerli turist bu mozaiğin önünde gidip geliyor ve bir çift zeytin göze dikkatlice bakıyorlardı. O zamanlar küçüktüm, mozaik beni bir hayli etkilemişti çünkü ben de odaklanmıştım dolayısıyla sürekli bana baktığını hissediyordum. Denildiği gibi, büyük oradan odaklanmayla alakalı fakat sanatçının da başarısını göz ardı etmemek gerekiyor. @Waffleinstein
Hmm o bebeklerin içlerine ruhların girebildiğini duymuştum ne derece doğru bilmiyorum ama oyuncak bebeklerden pek hoşlanmamKüçükken uyumadan önce oyuncaklarımın gözlerini başka yöne çevirirdim. Bu arada şu an masamın sağ tarafında bir çizimim var ve gözleri tam sandalyemin bulunduğu yere dönük. Korktum şimdiof: