İstek | 20TL | Ödüllü Hile Koruması | (LimoPvP) |

ServetPro

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
OoDGZP.png

Merhabalar

Sunucumuza sorunsuz bir hile koruması arıyoruz.

Hile korumasının Bypass edilebileceğini hepimiz biliyoruz.
En azından hile olmayanı atmayacak, belirli hileleri atacak. Bir koruma arıyoruz.
birçok sunucularda gördüğüm koruma AAC fakat hepsi aynı ayarda oluyor.
Bunun ayarlı halini satıyorlar mı? Bana yardımcı olacak arkadaşları bekliyorum.

Eğer yapabilen bir arkadaş olursa 20TL ya da daha fazla ödül olarak vereceğim.
(Yapan arkadaşlar özelden ulaşsın, kontrol yaptıktan sonra değerlendirelim.)

Eklentinin sizin olmasına gerek yok, çalışması bizim için yeterli.
(Ücretli, ücretsiz eklenti hiç fark etmez.)

OoDGZP.png

Son düzenleme:

Withstein

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Sana diğerlerinden farklı ücretli config verebilirim discord:
Kerem - Withstein#1337

KatilBalinaTr

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
aac oyun takıldığında ( edit: lagdan bahsediyorum) ok atarsan seni fastbow'la suçlayıp ok atmanı engelliyo bunun yüzünden 1 2 defa öldüm hiçde hoş bir şey değil...
[automerge]1526970207[/automerge]
Bu arada meraktan sunucunuza girdim ve şifre değiştirilmiyor habire pusula spamı yapıyor çok gıcık bi durum + sunucu bug dolu

Son düzenleme:

ShortPallMall

AtinaSaga.Com Türkiyenin ilk MMOSurvival sunucusu
En iyi cevaplar
2
aac oyun takıldığında ( edit: lagdan bahsediyorum) ok atarsan seni fastbow'la suçlayıp ok atmanı engelliyo bunun yüzünden 1 2 defa öldüm hiçde hoş bir şey değil...
[automerge]1526970207[/automerge]
Bu arada meraktan sunucunuza girdim ve şifre değiştirilmiyor habire pusula spamı yapıyor çok gıcık bi durum + sunucu bug dolu
sunucude ne bugu varmış bi anlatırmısın ?? + olarak analobide şifre değişimi yapılmıyor yakında onuda halledicez çünkü analobide authme yok ve oyun seçip oynamanız için var orası iyi günler dilerim. sunucumuda bir daha küçük sebepler için kötülemeye çalışmaz isen sevinirim

KatilBalinaTr

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
sunucude ne bugu varmış bi anlatırmısın ?? + olarak analobide şifre değişimi yapılmıyor yakında onuda halledicez çünkü analobide authme yok ve oyun seçip oynamanız için var orası iyi günler dilerim. sunucumuda bir daha küçük sebepler için kötülemeye çalışmaz isen sevinirim

gungame'de lily pad'ın üstüne bastığında takılıyosun ve yürüyemiyosun araştırsam birazdaha bug bulurum + sunucuya dair ağzımdan bi şey çıkmadı küçücük bir lafda hemen "kötüleme" damgasını vurmayı bırakın
edit: 1 bug daha var compass'dan bir iteme tıkladığımda arasıra kafasına göre beni şifrenin girildiği yere atıyor ve oradanda çıkamıyosun :/

ShortPallMall

En iyi cevaplar
2
gungame'de lily pad'ın üstüne bastığında takılıyosun ve yürüyemiyosun araştırsam birazdaha bug bulurum + sunucuya dair ağzımdan bi şey çıkmadı küçücük bir lafda hemen "kötüleme" damgasını vurmayı bırakın
edit: 1 bug daha var compass'dan bir iteme tıkladığımda arasıra kafasına göre beni şifrenin girildiği yere atıyor ve oradanda çıkamıyosun :/
lily pad da herhangi bi sorun göremedim internetiniz laglı olabilirmi ? ve compass da hiçbir bug yok seni şifre yerine atıyosa orası çakma lobidir /l yazman yeterli lobiye gitmek için o sorun analobi kapanırken sizi çakma lobiye atar oda günde sadece 1 kez sunucu kendini reslerken

ShortPallMall

En iyi cevaplar
2
yorumlarında pluginin kötü olduğu yazıyor başka bi plugin gerekli adam hileyi hiç açamıyacak kickleme bile olmayacak yada olursa anlık bi şekilde