Mod
İsim ve Soyİsim ;Samet Vermek İstemiyorum
Nerelisin ;(Vermek İstemiyorum ama anlamadım? neden böyle sorular soruyorsunuz?)
Kaç Kardeşsin ;Neden Böyle sorular soruyorsunuz anlamadım
Günlük kaç saat aktif olabilirsin ;en az 5 en fazla 9
Microfonun var mı ;Var ama bozuk
Hotmail adresin ;
[email protected]
Sunucuda sana gelip ''***'' Moderatörü diyor yapıcagın işlem ;Uyarırım,sonra birdaha yaparsa mute atarım
Sunucuda bir oyuncu gelip ( sana sen nasıl yetkilisin ) diyor yapıcagın işlem ;Ne Hata Yaptığımı Sorarım Ve O Hatamı Telafi Etmeye Çalışırım
Sunucuda bir oyuncu ( hile kullanıyor veya bug yapıyor ) yapıcagın işlem ;Önce Kick atarım,Hile ve Bug dan kazandığı karı Telafi etmeye çalışırım
Sunucuda bir oyuncu sohbet bölümünde (küfür) ediyor yapıcagın işlem ;Uyarırım Ve Devam Ederse Mute Atıp chati silerim
Sunucuda bir oyuncu sohbet bölümünde ( insanları kandırdıgını ) görüyorsun yapıcagın işlem ;Dolandırıcılıktan Uzaklaştırırım Ve Oyuncuların Zararlarını Telafi Ederim
Sunucu açıldıktan sonra kendine yeni bir hesap açıcakmısın ( oyuncu olarak ) ; Hayır,Ama Açadabilirim Oynamak İçin
Sunucuda arkadaşların geldigi zaman senden bir şey istedigi zaman diyicegin yazı ;Serverde Hiçkimse ye İtem Vermedim Ve Sizede Vermeyeceğim Kul Hakkına Girmek İstemem
Diyelim ki bir oyuncu sana gelip diyorki ben vip alıcagım yazıcagın yazı ;Kurucunun iletişim adreslerini söylerim ve kurucuya bildiririm
Diyelim ki bir oyuncu bütün yetkililere küfür ediyor yapıcagın işlem ;Mute atarım chati silerim
Diyelim ki Ticket görevlisin ve site ticketında adam küfür ediyor yapıcagın işlem ;kurucuya bildiririm hemen eğer yetkim var ise mesajı kaldırırım
Diyelim ki Ticket görevlisin ve başka bir moderatör bütün siteyi bozmaya çalışıyor panelden yapıcagın işlem ;hemen kurucuya bildiririm yetkim varsa modun yetkisini alırım
Diyelim ki Ticket görevlisin ve başka bir yetkili sana gelip diyor ki ben sunucuyu batırmaya çalışıcam benimle olurmusun yapıcagın işlem ;yapalım derim bidakka bekle ben sana bi komut atıcam o iyice batırıyor dedikten sonra bekletirim ve gizlice kurucuya haber veririm
Diyelim ki Ticket görevlisin ve oyuncu veya vip kredi ile Vip alıcak veya kasa yazıcagın yazı ; Sitemizden alabilirsin veya kurucuya ulaş derim ve kurucunun iletişim bilgilerini atarım
Diyelim ki Oyunda Moderatörsün ve bir yerde açık gördün yapıcagın işlem ;Açığı kapatmaya çalışıp diğer yetkililere haber veririm
Diyelim ki Oyunda Moderatörsün ve bir yerde adam bug yapıyor yapıcagın işlem ; Bugdan kazandığı karı silip adamı sunucudan uzaklaştırırım
Diyelim ki Oyunda Moderatörsün ve bir yerde adam hile kullanıyor yapıcagın işlem ; Uzaklaştırırım eğer bir adam kesmiş ise adamın itemleri düşmüş ise adamın itemlerini geri veririm
Diyelim ki Oyunda (Hard) Sky Block'da adam arena'da hile kullanıyor yapıcagın işlem ; Kestiği oyuncunun itemlerini verip onu hemen uzaklaştırırım çünkü hard skyblock sonuçta insanlar zor kazanıyor
Diyelim ki Oyunda (Hard) Factions'da adam lapis - arena da hile kullanıyor yapıcagın işlem ; Emek vermediği için ve hard olduğu için başkalarının hakkına girmemesi için uzaklaştırırım
Buraya kadar doldurdugun için teşekkür ederiz, Şimdi ise kısa bilgiler istiyecegiz.
Minecraft Orjinal mi ;Evet,premium hesabımda var
Hiç sunucu açtın mi ( bilindikse isimleri ) ;Hayır,açmadım ama +70 li sunucuda Admin lik yaptım
Güvendigin kaç tane arkadaşın var ;1 tane o da sınıf arkadaşım
Oyun içerisinde veya ticket da yazı tipin çok düzenlimi ;Evet,bu forumda biraz kötü yazsamda iyidir çünkü acelem var ve ödev yapmam gerek bu yazıyı hızlı yazıyorum
Komut bilgin var mı ;Evet,Var %90
Moderatör ne işe yarar ? ; Sunucudaki komutlarla ilgilenip kurucunun dediklerini yapmak hilelerle ve bug yapanlarla ilgilenmek
Serverde şikayet gelirse (Ben) ilgilenirim
Neden Moderatör ? ; Moderatörlük istiyorum çünkü insanlar sevdiği işi yapmassa iyi olmaz admin içinde başvurabilirdim fakat modluğa başvurdum
-Saygılarımla