Kapalı

buganic1905

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Admin olmak istiyorumda discordunu ekliyorum hatalı diyor beni eklermisin dcden dcdeki nick buganic#3185
[automerge]1526986449[/automerge]
Günceldir alımlar devam ediyor

Son düzenleme:

Liwany

Yaşa Mustafa Kemal Paşa!
En iyi cevaplar
0
buganic1905 Admin Olarak alındı forumdan oda sorumludur.

prohalkan27

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Mod
İsim ve Soyİsim ;Samet Vermek İstemiyorum
Nerelisin ;(Vermek İstemiyorum ama anlamadım? neden böyle sorular soruyorsunuz?)
Kaç Kardeşsin ;Neden Böyle sorular soruyorsunuz anlamadım
Günlük kaç saat aktif olabilirsin ;en az 5 en fazla 9
Microfonun var mı ;Var ama bozuk
Hotmail adresin ;[email protected]

Sunucuda sana gelip ''***'' Moderatörü diyor yapıcagın işlem ;Uyarırım,sonra birdaha yaparsa mute atarım
Sunucuda bir oyuncu gelip ( sana sen nasıl yetkilisin ) diyor yapıcagın işlem ;Ne Hata Yaptığımı Sorarım Ve O Hatamı Telafi Etmeye Çalışırım
Sunucuda bir oyuncu ( hile kullanıyor veya bug yapıyor ) yapıcagın işlem ;Önce Kick atarım,Hile ve Bug dan kazandığı karı Telafi etmeye çalışırım
Sunucuda bir oyuncu sohbet bölümünde (küfür) ediyor yapıcagın işlem ;Uyarırım Ve Devam Ederse Mute Atıp chati silerim
Sunucuda bir oyuncu sohbet bölümünde ( insanları kandırdıgını ) görüyorsun yapıcagın işlem ;Dolandırıcılıktan Uzaklaştırırım Ve Oyuncuların Zararlarını Telafi Ederim
Sunucu açıldıktan sonra kendine yeni bir hesap açıcakmısın ( oyuncu olarak ) ; Hayır,Ama Açadabilirim Oynamak İçin
Sunucuda arkadaşların geldigi zaman senden bir şey istedigi zaman diyicegin yazı ;Serverde Hiçkimse ye İtem Vermedim Ve Sizede Vermeyeceğim Kul Hakkına Girmek İstemem

Diyelim ki bir oyuncu sana gelip diyorki ben vip alıcagım yazıcagın yazı ;Kurucunun iletişim adreslerini söylerim ve kurucuya bildiririm
Diyelim ki bir oyuncu bütün yetkililere küfür ediyor yapıcagın işlem ;Mute atarım chati silerim
Diyelim ki Ticket görevlisin ve site ticketında adam küfür ediyor yapıcagın işlem ;kurucuya bildiririm hemen eğer yetkim var ise mesajı kaldırırım
Diyelim ki Ticket görevlisin ve başka bir moderatör bütün siteyi bozmaya çalışıyor panelden yapıcagın işlem ;hemen kurucuya bildiririm yetkim varsa modun yetkisini alırım
Diyelim ki Ticket görevlisin ve başka bir yetkili sana gelip diyor ki ben sunucuyu batırmaya çalışıcam benimle olurmusun yapıcagın işlem ;yapalım derim bidakka bekle ben sana bi komut atıcam o iyice batırıyor dedikten sonra bekletirim ve gizlice kurucuya haber veririm
Diyelim ki Ticket görevlisin ve oyuncu veya vip kredi ile Vip alıcak veya kasa yazıcagın yazı ; Sitemizden alabilirsin veya kurucuya ulaş derim ve kurucunun iletişim bilgilerini atarım
Diyelim ki Oyunda Moderatörsün ve bir yerde açık gördün yapıcagın işlem ;Açığı kapatmaya çalışıp diğer yetkililere haber veririm
Diyelim ki Oyunda Moderatörsün ve bir yerde adam bug yapıyor yapıcagın işlem ; Bugdan kazandığı karı silip adamı sunucudan uzaklaştırırım
Diyelim ki Oyunda Moderatörsün ve bir yerde adam hile kullanıyor yapıcagın işlem ; Uzaklaştırırım eğer bir adam kesmiş ise adamın itemleri düşmüş ise adamın itemlerini geri veririm
Diyelim ki Oyunda (Hard) Sky Block'da adam arena'da hile kullanıyor yapıcagın işlem ; Kestiği oyuncunun itemlerini verip onu hemen uzaklaştırırım çünkü hard skyblock sonuçta insanlar zor kazanıyor
Diyelim ki Oyunda (Hard) Factions'da adam lapis - arena da hile kullanıyor yapıcagın işlem ; Emek vermediği için ve hard olduğu için başkalarının hakkına girmemesi için uzaklaştırırım

Buraya kadar doldurdugun için teşekkür ederiz, Şimdi ise kısa bilgiler istiyecegiz.

Minecraft Orjinal mi ;Evet,premium hesabımda var
Hiç sunucu açtın mi ( bilindikse isimleri ) ;Hayır,açmadım ama +70 li sunucuda Admin lik yaptım
Güvendigin kaç tane arkadaşın var ;1 tane o da sınıf arkadaşım
Oyun içerisinde veya ticket da yazı tipin çok düzenlimi ;Evet,bu forumda biraz kötü yazsamda iyidir çünkü acelem var ve ödev yapmam gerek bu yazıyı hızlı yazıyorum
Komut bilgin var mı ;Evet,Var %90

Moderatör ne işe yarar ? ; Sunucudaki komutlarla ilgilenip kurucunun dediklerini yapmak hilelerle ve bug yapanlarla ilgilenmek
Serverde şikayet gelirse (Ben) ilgilenirim

Neden Moderatör ? ; Moderatörlük istiyorum çünkü insanlar sevdiği işi yapmassa iyi olmaz admin içinde başvurabilirdim fakat modluğa başvurdum

-Saygılarımla

Liwany

Yaşa Mustafa Kemal Paşa!
En iyi cevaplar
0
Mod
İsim ve Soyİsim ;Samet Vermek İstemiyorum
Nerelisin ;(Vermek İstemiyorum ama anlamadım? neden böyle sorular soruyorsunuz?)
Kaç Kardeşsin ;Neden Böyle sorular soruyorsunuz anlamadım
Günlük kaç saat aktif olabilirsin ;en az 5 en fazla 9
Microfonun var mı ;Var ama bozuk

Sunucuda sana gelip ''***'' Moderatörü diyor yapıcagın işlem ;Uyarırım,sonra birdaha yaparsa mute atarım
Sunucuda bir oyuncu gelip ( sana sen nasıl yetkilisin ) diyor yapıcagın işlem ;Ne Hata Yaptığımı Sorarım Ve O Hatamı Telafi Etmeye Çalışırım
Sunucuda bir oyuncu ( hile kullanıyor veya bug yapıyor ) yapıcagın işlem ;Önce Kick atarım,Hile ve Bug dan kazandığı karı Telafi etmeye çalışırım
Sunucuda bir oyuncu sohbet bölümünde (küfür) ediyor yapıcagın işlem ;Uyarırım Ve Devam Ederse Mute Atıp chati silerim
Sunucuda bir oyuncu sohbet bölümünde ( insanları kandırdıgını ) görüyorsun yapıcagın işlem ;Dolandırıcılıktan Uzaklaştırırım Ve Oyuncuların Zararlarını Telafi Ederim
Sunucu açıldıktan sonra kendine yeni bir hesap açıcakmısın ( oyuncu olarak ) ; Hayır,Ama Açadabilirim Oynamak İçin
Sunucuda arkadaşların geldigi zaman senden bir şey istedigi zaman diyicegin yazı ;Serverde Hiçkimse ye İtem Vermedim Ve Sizede Vermeyeceğim Kul Hakkına Girmek İstemem

Diyelim ki bir oyuncu sana gelip diyorki ben vip alıcagım yazıcagın yazı ;Kurucunun iletişim adreslerini söylerim ve kurucuya bildiririm
Diyelim ki bir oyuncu bütün yetkililere küfür ediyor yapıcagın işlem ;Mute atarım chati silerim
Diyelim ki Ticket görevlisin ve site ticketında adam küfür ediyor yapıcagın işlem ;kurucuya bildiririm hemen eğer yetkim var ise mesajı kaldırırım
Diyelim ki Ticket görevlisin ve başka bir moderatör bütün siteyi bozmaya çalışıyor panelden yapıcagın işlem ;hemen kurucuya bildiririm yetkim varsa modun yetkisini alırım
Diyelim ki Ticket görevlisin ve başka bir yetkili sana gelip diyor ki ben sunucuyu batırmaya çalışıcam benimle olurmusun yapıcagın işlem ;yapalım derim bidakka bekle ben sana bi komut atıcam o iyice batırıyor dedikten sonra bekletirim ve gizlice kurucuya haber veririm
Diyelim ki Ticket görevlisin ve oyuncu veya vip kredi ile Vip alıcak veya kasa yazıcagın yazı ; Sitemizden alabilirsin veya kurucuya ulaş derim ve kurucunun iletişim bilgilerini atarım
Diyelim ki Oyunda Moderatörsün ve bir yerde açık gördün yapıcagın işlem ;Açığı kapatmaya çalışıp diğer yetkililere haber veririm
Diyelim ki Oyunda Moderatörsün ve bir yerde adam bug yapıyor yapıcagın işlem ; Bugdan kazandığı karı silip adamı sunucudan uzaklaştırırım
Diyelim ki Oyunda Moderatörsün ve bir yerde adam hile kullanıyor yapıcagın işlem ; Uzaklaştırırım eğer bir adam kesmiş ise adamın itemleri düşmüş ise adamın itemlerini geri veririm
Diyelim ki Oyunda (Hard) Sky Block'da adam arena'da hile kullanıyor yapıcagın işlem ; Kestiği oyuncunun itemlerini verip onu hemen uzaklaştırırım çünkü hard skyblock sonuçta insanlar zor kazanıyor
Diyelim ki Oyunda (Hard) Factions'da adam lapis - arena da hile kullanıyor yapıcagın işlem ; Emek vermediği için ve hard olduğu için başkalarının hakkına girmemesi için uzaklaştırırım

Buraya kadar doldurdugun için teşekkür ederiz, Şimdi ise kısa bilgiler istiyecegiz.

Minecraft Orjinal mi ;Evet,premium hesabımda var
Hiç sunucu açtın mi ( bilindikse isimleri ) ;Hayır,açmadım ama +70 li sunucuda Admin lik yaptım
Güvendigin kaç tane arkadaşın var ;1 tane o da sınıf arkadaşım
Oyun içerisinde veya ticket da yazı tipin çok düzenlimi ;Evet,bu forumda biraz kötü yazsamda iyidir çünkü acelem var ve ödev yapmam gerek bu yazıyı hızlı yazıyorum
Komut bilgin var mı ;Evet,Var %90

Moderatör ne işe yarar ? ; Sunucudaki komutlarla ilgilenip kurucunun dediklerini yapmak hilelerle ve bug yapanlarla ilgilenmek
Serverde şikayet gelirse (Ben) ilgilenirim

Neden Moderatör ? ; Moderatörlük istiyorum çünkü insanlar sevdiği işi yapmassa iyi olmaz admin içinde başvurabilirdim fakat modluğa başvurdum

-Saygılarımla
hmmm mikrafonunuz çalışıyor mu?

arda147896325

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
İsim ve Soyİsim ;arda dağ
Nerelisin ; SanlıUrfa
Kaç Kardeşsin ;soyleme
Günlük kaç saat aktif olabilirsin ;7-8
Microfonun var mı ;var

Sunucuda sana gelip ''***'' Moderatörü diyor yapıcagın işlem ;kick olmasa mute olmasa ban
Sunucuda bir oyuncu gelip ( sana sen nasıl yetkilisin ) diyor yapıcagın işlem ; adlatelti ve yardımcı yetkiliyim
Sunucuda bir oyuncu ( hile kullanıyor veya bug yapıyor ) yapıcagın işlem ; uyarı mute kick ban
Sunucuda bir oyuncu sohbet bölümünde (küfür) ediyor yapıcagın işlem ; mute kick
Sunucuda bir oyuncu sohbet bölümünde ( insanları kandırdıgını ) görüyorsun yapıcagın işlem ; uyarırım mutelirim kurucuya soylerim
Sunucu açıldıktan sonra kendine yeni bir hesap açıcakmısın ( oyuncu olarak ) ; hayır
Sunucuda arkadaşların geldigi zaman senden bir şey istedigi zaman diyicegin yazı ; Hayır item veremem

Diyelim ki bir oyuncu sana gelip diyorki ben vip alıcagım yazıcagın yazı ; kurucuya ulasıp al
Diyelim ki bir oyuncu bütün yetkililere küfür ediyor yapıcagın işlem ; ban
Diyelim ki Ticket görevlisin ve site ticketında adam küfür ediyor yapıcagın işlem ; kick mute ban
Diyelim ki Ticket görevlisin ve başka bir moderatör bütün siteyi bozmaya çalışıyor panelden yapıcagın işlem ; ban
Diyelim ki Ticket görevlisin ve başka bir yetkili sana gelip diyor ki ben sunucuyu batırmaya çalışıcam benimle olurmusun yapıcagın işlem ; hayır
Diyelim ki Ticket görevlisin ve oyuncu veya vip kredi ile Vip alıcak veya kasa yazıcagın yazı ; kurucuya ulas yada siteden al
Diyelim ki Oyunda Moderatörsün ve bir yerde açık gördün yapıcagın işlem ; acıgı kapatmak
Diyelim ki Oyunda Moderatörsün ve bir yerde adam bug yapıyor yapıcagın işlem ; mute kick ban
Diyelim ki Oyunda Moderatörsün ve bir yerde adam hile kullanıyor yapıcagın işlem ; uyarı kick mute ban
Diyelim ki Oyunda (Hard) Sky Block'da adam arena'da hile kullanıyor yapıcagın işlem ; kick uyarı ban
Diyelim ki Oyunda (Hard) Factions'da adam lapis - arena da hile kullanıyor yapıcagın işlem ; mute uyarı kick ban

Minecraft Orjinal mi ;hayır
Hiç sunucu açtın mi ( bilindikse isimleri ) ; BlokPvP CraftKral yine açıcam
Güvendigin kaç tane arkadaşın var ; 2
Oyun içerisinde veya ticket da yazı tipin çok düzenlimi ; evet
Komut bilgin var mı ;%95

Moderatör ne işe yarar ? ;Moderatörlere ihtiyaç duyulmasının birçok farklı nedeni vardır. Moderatörlerin ilk ve asıl görevi online ortamlar içerisindeki kurallar

SuskunBey

Marangoz
En iyi cevaplar
0
MOD
İsim ve Soyİsim ; Ömer Altıntaş
Nerelisin ; Gümüşhane
Kaç Kardeşsin ; 3
Günlük kaç saat aktif olabilirsin ; 6
Microfonun var mı ; Var
Hotmail adresin ; [email protected]

Sunucuda sana gelip ''***'' Moderatörü diyor yapıcagın işlem ; Mute
Sunucuda bir oyuncu gelip ( sana sen nasıl yetkilisin ) diyor yapıcagın işlem ; Bu Konuyu Açmiorum ..
Sunucuda bir oyuncu ( hile kullanıyor veya bug yapıyor ) yapıcagın işlem ; Jail Bir Daha Yaparsa Ban
Sunucuda bir oyuncu sohbet bölümünde (küfür) ediyor yapıcagın işlem ; Mute
Sunucuda bir oyuncu sohbet bölümünde ( insanları kandırdıgını ) görüyorsun yapıcagın işlem ; Mute
Sunucu açıldıktan sonra kendine yeni bir hesap açıcakmısın ( oyuncu olarak ) ; Hayır
Sunucuda arkadaşların geldigi zaman senden bir şey istedigi zaman diyicegin yazı ; Malesef Kardeşimde Olsan Verme Yetkim Yok

Diyelim ki bir oyuncu sana gelip diyorki ben vip alıcagım yazıcagın yazı ; Vip Almak İsteyenler Kurucuyla İletişime Geçebilir.
Diyelim ki bir oyuncu bütün yetkililere küfür ediyor yapıcagın işlem ; Mute
Diyelim ki Ticket görevlisin ve site ticketında adam küfür ediyor yapıcagın işlem ; Serverden Ban
Diyelim ki Ticket görevlisin ve başka bir moderatör bütün siteyi bozmaya çalışıyor panelden yapıcagın işlem ; Kurucuya Bilgi Veririm
Diyelim ki Ticket görevlisin ve başka bir yetkili sana gelip diyor ki ben sunucuyu batırmaya çalışıcam benimle olurmusun yapıcagın işlem ; HAYIR !
Diyelim ki Ticket görevlisin ve oyuncu veya vip kredi ile Vip alıcak veya kasa yazıcagın yazı ; Öncellikle Siteye Kredi Yüklemelisin Derim Sonra Market Kısmından Alabilirisn derim
Diyelim ki Oyunda Moderatörsün ve bir yerde açık gördün yapıcagın işlem ; Kurucuya Bildirip Açigi Kapatirim
Diyelim ki Oyunda Moderatörsün ve bir yerde adam bug yapıyor yapıcagın işlem ; Önce Uyarırım Sonra Kick
Diyelim ki Oyunda Moderatörsün ve bir yerde adam hile kullanıyor yapıcagın işlem ; Jail
Diyelim ki Oyunda (Hard) Sky Block'da adam arena'da hile kullanıyor yapıcagın işlem ; Jail
Diyelim ki Oyunda (Hard) Factions'da adam lapis - arena da hile kullanıyor yapıcagın işlem ; Jail

Minecraft Orjinal mi ; Hayır
Hiç sunucu açtın mi ( bilindikse isimleri ) ; Açtim Lakin Bilindik Deil ):
Güvendigin kaç tane arkadaşın var ; 1
Oyun içerisinde veya ticket da yazı tipin çok düzenlimi ; Elbette
Komut bilgin var mı ; tabii ki de Var :)

Moderatör ne işe yarar ? ; Moderatör Sunucuda Olan Bugları Üst Yetkiliye Ulaştirir Bug Hile Açan Oyuncuları Uyarır Eyer Kurucu Yoksa Sunucuyla O ilgilenir .

Neden Moderatör ? ; Bu Benim Sevdiğim Zevk Aldıgım Bİr İş Yeni İnsnlarla Tanişisoun İnsanlarla İyi Geçiniosun Yani Moderatörlük Benim Hayatımın Büyük Bİr Yerini Kaplar.

- Teşşekürler .

Liwany

Yaşa Mustafa Kemal Paşa!
En iyi cevaplar
0
MOD
İsim ve Soyİsim ; Ömer Altıntaş
Nerelisin ; Gümüşhane
Kaç Kardeşsin ; 3
Günlük kaç saat aktif olabilirsin ; 6
Microfonun var mı ; Var
Hotmail adresin ; [email protected]

Sunucuda sana gelip ''***'' Moderatörü diyor yapıcagın işlem ; Mute
Sunucuda bir oyuncu gelip ( sana sen nasıl yetkilisin ) diyor yapıcagın işlem ; Bu Konuyu Açmiorum ..
Sunucuda bir oyuncu ( hile kullanıyor veya bug yapıyor ) yapıcagın işlem ; Jail Bir Daha Yaparsa Ban
Sunucuda bir oyuncu sohbet bölümünde (küfür) ediyor yapıcagın işlem ; Mute
Sunucuda bir oyuncu sohbet bölümünde ( insanları kandırdıgını ) görüyorsun yapıcagın işlem ; Mute
Sunucu açıldıktan sonra kendine yeni bir hesap açıcakmısın ( oyuncu olarak ) ; Hayır
Sunucuda arkadaşların geldigi zaman senden bir şey istedigi zaman diyicegin yazı ; Malesef Kardeşimde Olsan Verme Yetkim Yok

Diyelim ki bir oyuncu sana gelip diyorki ben vip alıcagım yazıcagın yazı ; Vip Almak İsteyenler Kurucuyla İletişime Geçebilir.
Diyelim ki bir oyuncu bütün yetkililere küfür ediyor yapıcagın işlem ; Mute
Diyelim ki Ticket görevlisin ve site ticketında adam küfür ediyor yapıcagın işlem ; Serverden Ban
Diyelim ki Ticket görevlisin ve başka bir moderatör bütün siteyi bozmaya çalışıyor panelden yapıcagın işlem ; Kurucuya Bilgi Veririm
Diyelim ki Ticket görevlisin ve başka bir yetkili sana gelip diyor ki ben sunucuyu batırmaya çalışıcam benimle olurmusun yapıcagın işlem ; HAYIR !
Diyelim ki Ticket görevlisin ve oyuncu veya vip kredi ile Vip alıcak veya kasa yazıcagın yazı ; Öncellikle Siteye Kredi Yüklemelisin Derim Sonra Market Kısmından Alabilirisn derim
Diyelim ki Oyunda Moderatörsün ve bir yerde açık gördün yapıcagın işlem ; Kurucuya Bildirip Açigi Kapatirim
Diyelim ki Oyunda Moderatörsün ve bir yerde adam bug yapıyor yapıcagın işlem ; Önce Uyarırım Sonra Kick
Diyelim ki Oyunda Moderatörsün ve bir yerde adam hile kullanıyor yapıcagın işlem ; Jail
Diyelim ki Oyunda (Hard) Sky Block'da adam arena'da hile kullanıyor yapıcagın işlem ; Jail
Diyelim ki Oyunda (Hard) Factions'da adam lapis - arena da hile kullanıyor yapıcagın işlem ; Jail

Minecraft Orjinal mi ; Hayır
Hiç sunucu açtın mi ( bilindikse isimleri ) ; Açtim Lakin Bilindik Deil ):
Güvendigin kaç tane arkadaşın var ; 1
Oyun içerisinde veya ticket da yazı tipin çok düzenlimi ; Elbette
Komut bilgin var mı ; tabii ki de Var :)

Moderatör ne işe yarar ? ; Moderatör Sunucuda Olan Bugları Üst Yetkiliye Ulaştirir Bug Hile Açan Oyuncuları Uyarır Eyer Kurucu Yoksa Sunucuyla O ilgilenir .

Neden Moderatör ? ; Bu Benim Sevdiğim Zevk Aldıgım Bİr İş Yeni İnsnlarla Tanişisoun İnsanlarla İyi Geçiniosun Yani Moderatörlük Benim Hayatımın Büyük Bİr Yerini Kaplar.

- Teşşekürler .
ALINDIN discorddan istek at ismim TRALİTR#1460

Tavuh

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Abi Ben Admin Olmak İstiyorum Olabilirmiyim Attım Discord nickim :| ™ | - Mert -#8850 Abi Olabilirim Çok Bilgiliyim Günde 6-7 Saat Aktifim
[automerge]1527001488[/automerge]
İsstek Yolaladım discordan

buganic1905

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Güncel
[automerge]1527090668[/automerge]
Abi Ben Admin Olmak İstiyorum Olabilirmiyim Attım Discord nickim :| ™ | - Mert -#8850 Abi Olabilirim Çok Bilgiliyim Günde 6-7 Saat Aktifim
[automerge]1527001488[/automerge]
İsstek Yolaladım discordan
admin alımı kalmadı admın bnm

ZoneSsBey

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
1
MOD
İsim ve Soyİsim ; Taha Kaya
Nerelisin ; Sakarya
Kaç Kardeşsin ; 2
Günlük kaç saat aktif olabilirsin ; 6-9
Microfonun var mı ; Var
Hotmail adresin ; [email protected] | [email protected]

Sunucuda sana gelip ''***'' Moderatörü diyor yapıcagın işlem ; Mute Atarım | 1 GÜN Veya Sınırsız

Sunucuda bir oyuncu gelip ( sana sen nasıl yetkilisin ) diyor yapıcagın işlem ; FNasıl Yetkılı Olduğum Sana Kalmaz Oyununu Oyna Derim
Sunucuda bir oyuncu ( hile kullanıyor veya bug yapıyor ) yapıcagın işlem ; Sunucu Kuralına Göre Ban Atarım . [ SÜRE ]
Sunucuda bir oyuncu sohbet bölümünde (küfür) ediyor yapıcagın işlem ; Sunucu Kuralına Göre Mute Atarım . [ SÜRE ]
Sunucuda bir oyuncu sohbet bölümünde ( insanları kandırdıgını ) görüyorsun yapıcagın işlem ; Jail Varsa : Jail Yoksa : Ban [ SÜRE ]
Sunucu açıldıktan sonra kendine yeni bir hesap açıcakmısın ( oyuncu olarak ) ; Yetkili Olursam Yetkili Hesabımda Oynarım Ama Oynamak İçinde Belki Açarım
Sunucuda arkadaşların geldigi zaman senden bir şey istedigi zaman diyicegin yazı ; Kusura Bakmayın Veremem . Sunucunun Kuralları Böyle

Diyelim ki bir oyuncu sana gelip diyorki ben vip alıcagım yazıcagın yazı ; Site Varsa site adresini veririm yoksa Kurucu'ya Yönlendiririm

Diyelim ki bir oyuncu bütün yetkililere küfür ediyor yapıcagın işlem ; BAN!!
Diyelim ki Ticket görevlisin ve site ticketında adam küfür ediyor yapıcagın işlem ; Ticketi Silerim Oyuncuyuda Banlarım
Diyelim ki Ticket görevlisin ve başka bir moderatör bütün siteyi bozmaya çalışıyor panelden yapıcagın işlem ; Önce Tüm Perm'lerini Alırım Sonra Banlarım . Sitenin Panel Şifresini biliyorsa Degiştiririm .
Diyelim ki Ticket görevlisin ve başka bir yetkili sana gelip diyor ki ben sunucuyu batırmaya çalışıcam benimle olurmusun yapıcagın işlem ; Onla olmam . Tüm Yetkilerini Alır Banlarım . Banlamadan Önce Kanıt Olsun Diye { SS } Alırım
Diyelim ki Ticket görevlisin ve oyuncu veya vip kredi ile Vip alıcak veya kasa yazıcagın yazı ; Bunu Fazla Anlamadım Ama Siteye Yönlendiririm .
Diyelim ki Oyunda Moderatörsün ve bir yerde açık gördün yapıcagın işlem ; Açığı Kapatmaya Çalışırım Perm'imin Üstünde Bir Açık'sa Kurucuya Haber Veririm.
Diyelim ki Oyunda Moderatörsün ve bir yerde adam bug yapıyor yapıcagın işlem ; ADAM BANA ACI BANA DEMEDEN BANLARIM.
Diyelim ki Oyunda Moderatörsün ve bir yerde adam hile kullanıyor yapıcagın işlem ; Sunucu Kuralına Göre Banlarım. [ SÜRE ]
Diyelim ki Oyunda (Hard) Sky Block'da adam arena'da hile kullanıyor yapıcagın işlem ; Sunucu Kuralına Göre Banlarım.[ SÜRE ]
Diyelim ki Oyunda (Hard) Factions'da adam lapis - arena da hile kullanıyor yapıcagın işlem ; Sunucu Kuralına Göre Banlarım[ SÜRE ]

Minecraft Orjinal mi ; Eskiden Orjinal'di Minecraft.net'e Bi Ara saldırı olduğu İçin Kapatıldı .

Hiç sunucu açtın mi ( bilindikse isimleri ) ; Açtım [ MadNetwork - Ortak ] | Survival [ KolayNW - Ortak ] |
Güvendigin kaç tane arkadaşın var ; Saysam Bitmez.
Oyun içerisinde veya ticket da yazı tipin çok düzenlimi ; / Evet Yazıları Güzelleştirmeye Özen Gösteririm \
Komut bilgin var mı ; Var . Plugin Paketi Editleme Ustasıyım . Skript Düzenleme v.b İşlerle Uğraşırım .
Genelde Yaptığım Yetkiler ADMIN - MOD Olur Build Geliştirme Zekam'da İyidir

Moderatör ne işe yarar ? ; Moderator Bir İş yerindeki Sekreter Gibi Bir şeydir . Admin Gibi Yetkililerin Olmadığı Zamanlar Veya Kurucuların Olmadığı Zamanlar Devrede O Vardır . Bi Tür Rehberin Babası Gibi Bişeydir .

Neden Moderatör ? ; Alcak Başka bir şey Yok Yaşım Buna Yetiyor