Battleroyale oyunlarını birlikte karşılaştıralım

Sizce en iyi battle royale oyunu hangisi ?

• Fortnite

• PUBG

• H1Z1

• Darwin Project

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

YasirUS

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Selamlar,
Bugün seviyeli bir şekilde battle royale oyunlarını karşılaştırıp tartışalım. Oyuna ne dahada iyi olabilir vs. Hakkında detaylıca konuşalım. Ankette oy vermeyi unutmayın. (Yorum geldikçe bende kendi çapımda cevapler vereceğim)

TReaperTR

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hepsini oynadım açıkçası en zevk vereni PUBG oldu. Daha bir gerçekçi olduğu için olabilir. Grafikleri vs gayet güzel ve çekici.

MrPolat

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hem Fortnite hem PUBG Oyuncusuyum ikisinde de güzel çok yan var örneğin Fortnite'da maçlar kısa ve aksiyonlu sürüyor ve ölmeniz zaman alıyor ama PUBG'de 20 dakika loot yaptıktan sonra bir pusucunun mermisine ölmek insanı biraz sinirlendiriyor. Genel olarak ben Fortnite'ı daha çok seviyorum ve bence Fortnite PUBG'ye göre daha fazla yetenek gerektiren bir oyun

YasirUS

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Fortnite ilkte güzeldi, sonradan saçma şeyler eklediler artık sevmiyorum.
Nasıl saçma şeyler ?
Hepsini oynadım açıkçası en zevk vereni PUBG oldu. Daha bir gerçekçi olduğu için olabilir. Grafikleri vs gayet güzel ve çekici.
Fortnite arcade grafiklere sahip olduğu için olabilir. Pubg biraz daha gerçekci.
Hem Fortnite hem PUBG Oyuncusuyum ikisinde de güzel çok yan var örneğin Fortnite'da maçlar kısa ve aksiyonlu sürüyor ve ölmeniz zaman alıyor ama PUBG'de 20 dakika loot yaptıktan sonra bir pusucunun mermisine ölmek insanı biraz sinirlendiriyor. Genel olarak ben Fortnite'ı daha çok seviyorum ve bence Fortnite PUBG'ye göre daha fazla yetenek gerektiren bir oyun
Backstep vs. ihtimali fortnitte yapıdan kaynaklı daha düşük.

Singularity

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
1
Şahsen battleroyale oyunlarını ben sevmiyorum. Ama fortnite hepsinden iyi gibi, biraz daha yetenek istiyor.