Nasıl saçma şeyler ?Fortnite ilkte güzeldi, sonradan saçma şeyler eklediler artık sevmiyorum.
Fortnite arcade grafiklere sahip olduğu için olabilir. Pubg biraz daha gerçekci.Hepsini oynadım açıkçası en zevk vereni PUBG oldu. Daha bir gerçekçi olduğu için olabilir. Grafikleri vs gayet güzel ve çekici.
Backstep vs. ihtimali fortnitte yapıdan kaynaklı daha düşük.Hem Fortnite hem PUBG Oyuncusuyum ikisinde de güzel çok yan var örneğin Fortnite'da maçlar kısa ve aksiyonlu sürüyor ve ölmeniz zaman alıyor ama PUBG'de 20 dakika loot yaptıktan sonra bir pusucunun mermisine ölmek insanı biraz sinirlendiriyor. Genel olarak ben Fortnite'ı daha çok seviyorum ve bence Fortnite PUBG'ye göre daha fazla yetenek gerektiren bir oyun
Bir doku paketi 2 plugin 2 de mod tamamdır al sana Battle Royalebence minecraft
survival games var battleroyal pvp modu var bi kaç taneBir doku paketi 2 plugin 2 de mod tamamdır al sana Battle Royale![]()
bence debence minecraft
Mesela jetpack, uçan karakter vesaire...Nasıl saçma şeyler ?
Bencede biraz jetpack saçma olmuş ama sınırlı süreli diye biliyorumMesela jetpack, uçan karakter vesaire...
Sınırlı diye çıkardılar tepkiye göre tamamen ekleyeceklerdir, küçük bir oyun.Bencede biraz jetpack saçma olmuş ama sınırlı süreli diye biliyorum