Konu güncel.
Sunucuyu sıfırlamak oynayan arkadaşlara haksızlık olur. Bahsettiğiniz komutları kaldırmak ben de isterdim ancak oyunun ortalama bir oyuncuya da hitap etmesi açısından böyle bir şey mümkün gözükmüyor. Teklif ve yorum için teşekkürler.Gördüğüm en güzel sunuculardan bir tanesi.. Mcmmo'ya sahip olması ayrı güzel, zor olması ayrı güzel. Seviyorum seni güzel insan @kahval.Arkadaşlar kesinlikle kahval ile tanışmıyoruz, içimde geldi yazdım, ismimi bile ilk kez görmüştür o şu an söylemek istedim
[automerge]1526747380[/automerge]
Hocam bence sunucuyu sıfırlayıp, yeniden güzel bir başlangıç yapma zamanı geldi ? 1-2 şey ekleyebilirsin, bu durumda arkadaşlarımı çağırmayı düşünüyorum.. kesinlikle tpa-chest-sethome ve /spawn gibi özellikler olmamalı, warpsız, tek dünyanın olduğu çok çok, bol bol zorlu br hayatta kalma sunucusu istiyorum :/
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim. Konu güncel.Gerçekten değeri bilinmeyen bir sunucu...yeni gördüm forumda aktif değilim,harika sistemler var bana minecraftın çooook eski dönemlerini hatırlattı el birliğiyle zirvelere ulaştırmamız gereken bir sunucu
Merhaba. Bazı yeniliklerden dolayı geçici sıkıntılar oluştu. Tamamen standartın dışında bir durum. Uptime istatistiğimize aşağıdaki linkten bakabilirsiniz.Merhabalar. Sunucuya bu sabah girdim fakat hemen sonrasında Server restart gibisinden bir sebeple kapandı ve geri açılmadı. Bu gibi downtime'lar her zaman böyle uzun mu sürüyor? Nerdeyse 5 saat oldu, oynamak istiyordum fakat server'ı deneme şansım olmadı.
Aynı zamanda internet sitenize de giremiyorum. Hosting servisinizle ilgili genel bir sorun olduğunu tahmin ediyorum. Eğer konuyla ilgili bir açıklama gelirse çok sevinirim.
Ban süresizse açılmıyor.Merhabalar. Atılan banlar açılıyor mu? Eski bir hesabım vardı da baya oldu eğer açılıyorsa ismini versem açar mısınız?
bak kardeşim ben bu oyunu bayadır oynuyorum ve sadece bu serverda oynuyorum. o kadar emeğim hatrım geçti ve o hesabımda en güzel özel enchantlı itemlerim vardı. şimdi de var yeniden daha güzellerini topladım yani o hesabımın açılması çok bir katkısı olmaz ama dediğim gibi emeğim var ve emeğimi istiyorum gereği neyse yapılsınBan süresizse açılmıyor.
Konu güncel.