CozyCraft - IP: cozycraft.net

NaikiTheDovah

Ender Dragon Trainer
En iyi cevaplar
0
Ve sunucuya kayıt olamıyorum bi yardım edebilirmisiniz

register istiyor ama aynı isimde biri kayıtlı diyor

kahval

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0

EquiliBrium

Elmas Madencisi
Emekli
En iyi cevaplar
1
Mimari konusuyla ilgilendiğim için sadece o kısmı eleştireceğim.Mimari gerçekten olmamış bana göre.Eklenen detaylardan tutun da yapıların şekline kadar olmamış.Ama eğer Türkiye'deki sunucuların mimarileri ile karşılaştırırsak o zaman iyi bir mimariye sahip oluyor.

kalpkrici

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Jargon olarak oyuna girdim az önce ve tek kelimeyle çok eksiği olan bi server gelişmeniz dileğiyle oyunun hiçbir amacı yok silkspawner artık alışkanlık gibi bir şey oldu hile engelini beğendim :D ve yapılar aşırı kötü warp orman yok kuzey güney batı falan ayırmışsınız ama bi ırk bile yok ortada tekrar gelişmeniz dileğiyle

kahval

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Jargon olarak oyuna girdim az önce ve tek kelimeyle çok eksiği olan bi server gelişmeniz dileğiyle oyunun hiçbir amacı yok silkspawner artık alışkanlık gibi bir şey oldu hile engelini beğendim :D ve yapılar aşırı kötü warp orman yok kuzey güney batı falan ayırmışsınız ama bi ırk bile yok ortada tekrar gelişmeniz dileğiyle

Arkadaşlar istek ve taleplerinize her zaman açığım ancak konuda da belirttiğim gibi; oyun dengesini bozan, oyunu aşırı kolaylaştıran eklentiler, oyun modları vs eklenmeyecektir. Amacımız orjinal survivala en yakın oyun deneyimini yaşatmaktır. Dolayısıyla silk spawner yok ve olmayacaktır. Teşekkürler, iyi oyunlar :notch:

Mazdi

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Sunucu Başarılı Hoş Lakin Biraz Fazla Sade Sanki
Skript Olayını Biraz Kullanıp 1.12.2 İçin Çok Yenilik Getirebilirsiniz
Onun Dışında Sunucu Hoş Adaletli Ortamı Güzel Başarılar Diliyorum Gelişmeniz Dileğiyle :)

PandaZ

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şimdi gelerim sw'in artılarına:
Güvenilir kadro
op değil
Oyuncuları kaliteli
Güzel değişiklikleri var
Mimarisi diğer sw'lere göre daha iyi olsada geliştirilmeli
Adaletli
Spawner gibi op şeyler yok (2. maddenin aynısı gibi gözüksede değil.)

eksi yönleri
Eksi yönü olmaması.