Warp Edit Icin Yardim

TReaperTR

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Attığım koddaki "to for 5 seconds" daki to'yu kaldır. Hâla olmazsa for 5 seconds'ı da kaldır.

Alakazam

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Kod:
on break of moss stone:
    add 1 to {editpuan::%player%}
    if {editpuan::%player%} is greater than 63:
        remove 64 from {editpuan::%player%}
        remove 64 moss stone from player's inventory
        send "&a64 yosunlu taş kazdığınız için edit parası kazandınız." to player
        give 1 paper named "&6Edit Parası" to player

Böyle bir işlem için değişken kaydettirmenin gereği yok. Bu kod yerine bunu kullanabilirsin:
Kod:
on break of mossy cobble stone:
	if player has 64 of mossy cobble stone:
		remove 64 mossy cobble stone from player
		give a paper named "Kağıdın ismi" with lore "Kağıdın açıklaması" to player
		send "Oyuncuya göndermek istediğiniz mesaj." to player

Kod:
command /eventyap:
    permission: op
    trigger:
        loop all players:
            send loop-player title "&e/maden &file evente gidebilirsiniz." to for 5 seconds
            wait 5 seconds
            teleport loop-player to {madenyeri}

comman /madenyeribelirle:
    permission: op
    trigger:
        set {madenyeri} to location of player
        send "başarılı" to player

command /maden:
    trigger:
        teleport player to {madenyeri}
        send "&aBaşarıyla madene ışınlandın." to player

/eventyap yazdığında 5 saniye sonra bütün oyuncuları otomatik olarak /madenyeribelirle yazıp belirlediğin yere ışınlar. Bunun olmasını istemiyorsan yani oyuncuların /maden yazıp gitmesini istiyorsan eventyap komutundaki wait 5 seconds ve teleport loop-player to {madenyeri} satırlarını kaldır.

Arkadaş oyuncuların /maden yazdığında gitmelerini istemiş verdiğiniz kodda oyuncular /eventyap komutundan 5 saniye sonra otomatik olarak event yerine gönderiliyorlar. /eventyap kısmındaki "teleport loop-player to {madenyeri}" silerek bu sorunu giderebilirsin.

TReaperTR

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaş oyuncuların /maden yazdığında gitmelerini istemiş verdiğiniz kodda oyuncular /eventyap komutundan 5 saniye sonra otomatik olarak event yerine gönderiliyorlar. /eventyap kısmındaki "teleport loop-player to {madenyeri}" silerek bu sorunu giderebilirsin.
Keşke bunu yazarken bir de benim yazdığım yazıyı okuyup da yazsaydın.
/eventyap yazdığında 5 saniye sonra bütün oyuncuları otomatik olarak /madenyeribelirle yazıp belirlediğin yere ışınlar. Bunun olmasını istemiyorsan yani oyuncuların /maden yazıp gitmesini istiyorsan eventyap komutundaki wait 5 seconds ve teleport loop-player to {madenyeri} satırlarını kaldır.
Ayrıca başta taşı sil diye bir şey dememişti o yüzden değişken ekleyip değişken sildim.

Alakazam

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Keşke bunu yazarken bir de benim yazdığım yazıyı okuyup da yazsaydın.

Ayrıca başta taşı sil diye bir şey dememişti o yüzden değişken ekleyip değişken sildim.
İlk kısım gözümden kaçmış, kusura bakma. İkinci kısım için arkadaş "64 yosunlu tas kazinca 64 yosunlu tas gidiyor bi tane kagit geliyor " cümlesini kullanmış, burdan anlamanız gerekiyordu.