Kod:on break of moss stone: add 1 to {editpuan::%player%} if {editpuan::%player%} is greater than 63: remove 64 from {editpuan::%player%} remove 64 moss stone from player's inventory send "&a64 yosunlu taş kazdığınız için edit parası kazandınız." to player give 1 paper named "&6Edit Parası" to player
on break of mossy cobble stone:
if player has 64 of mossy cobble stone:
remove 64 mossy cobble stone from player
give a paper named "Kağıdın ismi" with lore "Kağıdın açıklaması" to player
send "Oyuncuya göndermek istediğiniz mesaj." to player
Kod:command /eventyap: permission: op trigger: loop all players: send loop-player title "&e/maden &file evente gidebilirsiniz." to for 5 seconds wait 5 seconds teleport loop-player to {madenyeri} comman /madenyeribelirle: permission: op trigger: set {madenyeri} to location of player send "başarılı" to player command /maden: trigger: teleport player to {madenyeri} send "&aBaşarıyla madene ışınlandın." to player
/eventyap yazdığında 5 saniye sonra bütün oyuncuları otomatik olarak /madenyeribelirle yazıp belirlediğin yere ışınlar. Bunun olmasını istemiyorsan yani oyuncuların /maden yazıp gitmesini istiyorsan eventyap komutundaki wait 5 seconds ve teleport loop-player to {madenyeri} satırlarını kaldır.
Keşke bunu yazarken bir de benim yazdığım yazıyı okuyup da yazsaydın.Arkadaş oyuncuların /maden yazdığında gitmelerini istemiş verdiğiniz kodda oyuncular /eventyap komutundan 5 saniye sonra otomatik olarak event yerine gönderiliyorlar. /eventyap kısmındaki "teleport loop-player to {madenyeri}" silerek bu sorunu giderebilirsin.
Ayrıca başta taşı sil diye bir şey dememişti o yüzden değişken ekleyip değişken sildim./eventyap yazdığında 5 saniye sonra bütün oyuncuları otomatik olarak /madenyeribelirle yazıp belirlediğin yere ışınlar. Bunun olmasını istemiyorsan yani oyuncuların /maden yazıp gitmesini istiyorsan eventyap komutundaki wait 5 seconds ve teleport loop-player to {madenyeri} satırlarını kaldır.
İlk kısım gözümden kaçmış, kusura bakma. İkinci kısım için arkadaş "64 yosunlu tas kazinca 64 yosunlu tas gidiyor bi tane kagit geliyor " cümlesini kullanmış, burdan anlamanız gerekiyordu.Keşke bunu yazarken bir de benim yazdığım yazıyı okuyup da yazsaydın.
Ayrıca başta taşı sil diye bir şey dememişti o yüzden değişken ekleyip değişken sildim.