KingNetwork
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
KingNetwork Ailesine Dahil Olmak İstermisin Sende Bu Dev Sunucuda Yetkili Olmak İstiyorsan Durma Bize Katıl Daha Bize Katıl Öncelikle Biz Kimiz Sunucuyu Neden Actık Arkadaslar Bizde Sizler Gibi Minecraft Serverlarında Oynayan Kisilerdik Bir Zaman Sonra Baya Tecrübe Edindikten Sonra Kendimiz Sunucu Acmaya Geldik Ve Karsinizdaki KingNetwork'ü Yarattık.
Kendimden Ve Ortağımdan Bahsedeyim Öncelikle Ben Plugin Ve Yapabildiğim Kadar Skript Yapmaya Çalışıyorum Bazı Skriptleri Kendim Yaptım Bazılarını Alıntı Yaptım Bunuda Burdan Söyliyeyim. Dier Ortak O Builder Ve Map İşlerinle Uğrasıo Bide Yapmamı İstediği Eklentileri Söyliyor Yapıyoruz Biz Sunucumuzu Herseyden Önce Saygı Sevgi Cervesinde Acmayı İstiyoruz Ailevi Küfüre Tahamülüm Yoktur İlk Te 30dakika Ban Yersiniz Sakinlesmeniz İcin 2. De İse 1 Gün e Cikar 3 te İse O Kisinin Artık Saygısız Olduğunu Anlar Ve Sunucudan Süresiz Banlarız
.
Öncelikle Alımlarımız Cok Abartılı Değildir. Simdiden Admin Kurucu Gibi Üst Düzey Yetki Bekliyenler Forumdan Cıkabilirler
Rehber Alımı 2 Adet
Builder Alımı 1 Adet
Rehber Alımı İcin
Ad:
Soyad:
Günlük Online Durum Süreniz:
Daha Önce Yetkili Oldugunuz Sunucular:
Sabrınız Yüzdelik:
Güzel Tükcemizi Ne Kadar İyi Kullanırsınız Yüzdelik:
Builder Alımı
Ad:
Soyad:
Daha Önce Yetkili Olduğunuz Sunucular:
Komut Bilginiz ( wg rg vs ) Yüzdelik:
Kac Yıldır Minecraft Oynuyorsunuz:
Build Resimleriniz Başlarken Ortası Ve Son Hali:
Not: Yaşı Nereli Olduğu Türk Laz Cerkez Kürt Olması Bizi İlgilendirmioruz Bizim Aradığımız Kişilikler Saygı Sevgi Kücügüne Sevgisini Büyügüne Saygısını Esirgemeyen Adaletli Vipmis Oyuncuymus Yok Zenginmis Fakirmis Ayrımı Yapmadan Herkeze Esit Davranan Ekip İstiyoruz.
Not: Build Resimleri Atmayan Arkadaşlarımız'ın Başvuruları Gecersiz Sayılacaktır.
Skype Adresim: KingDarkEmpire
Discord Adresim : DarkEmpire#6741
Alıntı
Son düzenleme: