(Konu Kilit ) Alım Var Yarın En Gec 3'de Sonuclanır Beyle Sıkı Durun

KingNetwork

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

KingNetwork Ailesine Dahil Olmak İstermisin Sende Bu Dev Sunucuda Yetkili Olmak İstiyorsan Durma Bize Katıl Daha Bize Katıl Öncelikle Biz Kimiz Sunucuyu Neden Actık Arkadaslar Bizde Sizler Gibi Minecraft Serverlarında Oynayan Kisilerdik Bir Zaman Sonra Baya Tecrübe Edindikten Sonra Kendimiz Sunucu Acmaya Geldik Ve Karsinizdaki KingNetwork'ü Yarattık.
Kendimden Ve Ortağımdan Bahsedeyim Öncelikle Ben Plugin Ve Yapabildiğim Kadar Skript Yapmaya Çalışıyorum Bazı Skriptleri Kendim Yaptım Bazılarını Alıntı Yaptım Bunuda Burdan Söyliyeyim. Dier Ortak O Builder Ve Map İşlerinle Uğrasıo Bide Yapmamı İstediği Eklentileri Söyliyor Yapıyoruz Biz Sunucumuzu Herseyden Önce Saygı Sevgi Cervesinde Acmayı İstiyoruz Ailevi Küfüre Tahamülüm Yoktur İlk Te 30dakika Ban Yersiniz Sakinlesmeniz İcin 2. De İse 1 Gün e Cikar 3 te İse O Kisinin Artık Saygısız Olduğunu Anlar Ve Sunucudan Süresiz Banlarız

.

Öncelikle Alımlarımız Cok Abartılı Değildir. Simdiden Admin Kurucu Gibi Üst Düzey Yetki Bekliyenler Forumdan Cıkabilirler

Rehber Alımı 2 Adet
Builder Alımı 1 Adet

Rehber Alımı İcin
Ad:
Soyad:
Günlük Online Durum Süreniz:
Daha Önce Yetkili Oldugunuz Sunucular:
Sabrınız Yüzdelik:
Güzel Tükcemizi Ne Kadar İyi Kullanırsınız Yüzdelik:

Builder Alımı
Ad:
Soyad:
Daha Önce Yetkili Olduğunuz Sunucular:
Komut Bilginiz ( wg rg vs ) Yüzdelik:
Kac Yıldır Minecraft Oynuyorsunuz:
Build Resimleriniz Başlarken Ortası Ve Son Hali:

Not: Yaşı Nereli Olduğu Türk Laz Cerkez Kürt Olması Bizi İlgilendirmioruz Bizim Aradığımız Kişilikler Saygı Sevgi Kücügüne Sevgisini Büyügüne Saygısını Esirgemeyen Adaletli Vipmis Oyuncuymus Yok Zenginmis Fakirmis Ayrımı Yapmadan Herkeze Esit Davranan Ekip İstiyoruz.

Not: Build Resimleri Atmayan Arkadaşlarımız'ın Başvuruları Gecersiz Sayılacaktır.

Skype Adresim: KingDarkEmpire
Discord Adresim : DarkEmpire#6741

Alıntı

Son düzenleme:

UserFallen

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Builder Alımı
Ad:AhmetCan
Soyad:Tuygun
Discord: UserFallen-AhmetCan|13|︻芫═──#4144
Daha Önce Yetkili Olduğunuz Sunucular:Çok Fazla Var Hatırlayamadım Kb Bayadır Bakmıyom Forma
Komut Bilginiz ( wg rg vs ) Yüzdelik:92
Kac Yıldır Minecraft Oynuyorsunuz:5,6
Build Resimleriniz Başlarken Ortası Ve Son Hali: Banka Conconcraft Sezon2'deki ama yapması çok zor düzgün bi şekilde yapan pek yok!
2017-10-05_17.13.30.png
2017-10-05_17.31.38.png
2017-10-05_17.31.49.png
2018-01-30_22.30.10.png
2018-01-31_14.17.53.png
2018-01-31_14.18.02.png

KingNetwork

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Builder Alımı
Ad:AhmetCan
Soyad:Tuygun
Discord: UserFallen-AhmetCan|13|︻芫═──#4144
Daha Önce Yetkili Olduğunuz Sunucular:Çok Fazla Var Hatırlayamadım Kb Bayadır Bakmıyom Forma
Komut Bilginiz ( wg rg vs ) Yüzdelik:92
Kac Yıldır Minecraft Oynuyorsunuz:5,6
Build Resimleriniz Başlarken Ortası Ve Son Hali: Banka Conconcraft Sezon2'deki ama yapması çok zor düzgün bi şekilde yapan pek yok!Ekli dosyayı görüntüle 78241Ekli dosyayı görüntüle 78242Ekli dosyayı görüntüle 78243Ekli dosyayı görüntüle 78244Ekli dosyayı görüntüle 78245Ekli dosyayı görüntüle 78246
Yarın Öglen 1'de Aktif Olmalısınız Ozaman İlgilenicez Simdi Hayırlı Geceler İyi Forumlar...
Basvuru Formunuzu Discord Adresimizi Ekliyip Atarmısınız

BekirRFf

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ad: bekir
Soyad: güler
Skype & Discord: bekirglr#4793
Daha Önce Yetkili Olduğunuz Sunucular:DarkNw LiteNw LimoPvp gibi
Komut Bilginiz ( wg rg vs ) Yüzdelik: %90
Kac Yıldır Minecraft Oynuyorsunuz: 4
Build Resimleriniz Başlarken Ortası Ve Son Hali: Fotoraf cekmedim ama isterseniz deneye bilirsinz

AburCuburBukucu

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ad: Taha Ömer
Soyad: Gerek yok herhalde
Skype & Discord: AburCuburBukucu#5818
Günlük Online Durum Süreniz: 5-6 saat
Daha Önce Yetkili Oldugunuz Sunucular: Çok var sayamam 3 yıllık tecrübem var
Sabrınız Yüzdelik: %75
Güzel Tükcemizi Ne Kadar İyi Kullanırsınız Yüzdelik: %125

DragzyYZ

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ad: bekir
Soyad: güler
Skype & Discord: bekirglr#4793
Daha Önce Yetkili Olduğunuz Sunucular:DarkNw LiteNw LimoPvp gibi
Komut Bilginiz ( wg rg vs ) Yüzdelik: %90
Kac Yıldır Minecraft Oynuyorsunuz: 4
Build Resimleriniz Başlarken Ortası Ve Son Hali: Fotoraf cekmedim ama isterseniz deneye bilirsinz
LimoPvP'deki isminizi söyler misiniz ? Merak ettim de :) Yalan söylüyor iseniz, LimoPvP yetkililerine bildireceğim.

BekirRFf

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
LimoPvP'deki isminizi söyler misiniz ? Merak ettim de :) Yalan söylüyor iseniz, LimoPvP yetkililerine bildireceğim.
gel bakalım limopvp play.limopvp.com:99 gel burda hayla yetkım duruya
[automerge]1528031551[/automerge]
gel bakalım limopvp play.limopvp.com:99 gel burda hayla yetkım duruya
Buda Limopvp yeni Acılacak Sunucusu
[automerge]1528031799[/automerge]
Kurucunun ismi : shortpallmall