SargarasNW ALIMI!

LyChdg

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Selam dostlar bana bir ekip lazım sebebide şu biraz takılmalık Batihost adlı şirketten-siteden sunucu açtım ama hiç birşeyi tek üstlenemeyeceğim ekib topladıkdan sonra karşınızıa efsane server olarak geleceğim.
İP Batihost serverimde yetkili olmak için forumu doldurun alınanlara elbet vericeğim
AD:
SOYAD:
YETKİ:
BİLGİ(KOMUT):
KENDİNDEN AZ BAHSEDERMİSİN?

Son düzenleme:

mero00

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
AD:Merthan
SOYAD:Güneş
YETKİ:Rehberlik
DENEYİM:acemi
BİLGİ(KOMUT):anlamadıgım için doldurmadım
KENDİNDEN AZ BAHSEDERMİSİN=yetkilileri dinlerim,kimseye sp vermem(boş yere),7/24 dolaşırım (işim yoksa)
erken cevap verirsen sevinirim:)

barenta1212

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
AD:Baran
SOYAD:Köstendil
YETKİ:adminlik olmassa mod
DENEYİM:%75 diyebiliriz
BİLGİ(KOMUT):çok iyi bilirim /cc /op list /manuadd /wg define troll komutlar:-/burn -/thor vb.
evet çok hava atan ego kasan:) kendini admin veya mod diye yükselten biri değilimdir her zaman kendiminde bir insan olduğunu hatırlarım:)her şeyden önce uyarmak gerekmektedir her şeyden önce uyarır veya sorarım asla kurucuya sormadan birisine yetki vermem inş admin olmayı başarırım:)

Son düzenleme:

applew

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
AD:buğra
SOYAD:yılmaz
YETKİ:admin
DENEYİM:manyak iyi
BİLGİ(KOMUT):/give (nick) (item sayısı) (item kodu) = istediğiniz sayıda item almanızı sağlar /cc /op list /manuadd /wg define

KENDİNDEN AZ BAHSEDERMİSİN? ben 5 yıldır adminlik yapıyorum o yüzden manyak iyim senin izninle sv yi geliştirip ileri adım attıralım

ahmet6565gamer

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
AD:ahmet
SOYAD:bi***
YETKİ:admin
DENEYİM:beni tanıyorsun mükemmel ginede soyliyim
BİLGİ(KOMUT):94
KENDİNDEN AZ BAHSEDERMİSİN?adım ahmet soyadım bi*** beni zaten turk skyblok tan tanırsın Slash0007

Son

kaan_pwp

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
AD:berat
SOYAD:okutan
YETKİ:YRD. KURUCU
DENEYİM:COK VAR SERVERLERDE YAPDIM 12 13 SERVERDE YAPDIM EGER YRD KURUCU OLMAZSA BASADMİN
BİLGİ(KOMUT):/BAN /UNBAN /MUTE /UNMUTE /OP İSİM /DEOP İSİM BİRSÜRÜ //WANT BİRSÜRÜ VAR GİDİYO
ÇOK GÜVENİLİR BİRİSİYİMDİR PANEL VERİN HİC BİR SEY YAPMAM SİZİ SERVERDEN BANLARSM KİRAYI ÖDEMEZSİNİZ SERVER KAPAANIR :D LÜTFEN ALIN SERVERE

LyChdg

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
AD:Merthan
SOYAD:Güneş
YETKİ:Rehberlik
DENEYİM:acemi
BİLGİ(KOMUT):anlamadıgım için doldurmadım
KENDİNDEN AZ BAHSEDERMİSİN=yetkilileri dinlerim,kimseye sp vermem(boş yere),7/24 dolaşırım (işim yoksa)
erken cevap verirsen sevinirim:)
A L I N D I N I Z. Tebrikler Bilgi(KOMUT) Derken /mute /unmute /op gibi komutları sorduk.Pluginler-Maplar editleniyor İP söyleyeceğiz Bu arada asla kapanmayacağız duruma göre.
[automerge]1528018450[/automerge]
AD:Baran
SOYAD:Köstendil
YETKİ:adminlik olmassa mod
DENEYİM:%75 diyebiliriz
BİLGİ(KOMUT):çok iyi bilirim /cc /op list /manuadd /wg define troll komutlar:-/burn -/thor vb.
evet çok hava atan ego kasan:) kendini admin veya mod diye yükselten biri değilimdir her zaman kendiminde bir insan olduğunu hatırlarım:)her şeyden önce uyarmak gerekmektedir her şeyden önce uyarır veya sorarım asla kurucuya sormadan birisine yetki vermem inş admin olmayı başarırım:)
MOD OLARAK ALINDINIZ!

DerpBoy

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
AD: Emre
SOYAD: Levent
YETKİ: Admin/Moderator
DENEYİM: %75
BİLGİ(KOMUT): Sunucuya özel editlediğiniz komutlar dışında /lagg /mute /jail /ban /ban-ip /pardon /kick gibi basit komutlar, ayriyetten /pex /hd (create addline removeline vs.) ve worldedit - worldguard'ı biliyorum tabi daha niceleri var ama aklıma şuanda bunlar geldi.
KENDİNDEN AZ BAHSEDER MİSİN?: Saygılıyım kendimden küçüklere veya büyüklere karşı. Türkçeyi düzgün kullanırım, dürüstüm ve aşağı yukarı 5 yıldır oyunu oynuyorum. Boş vaktim var fazlasıyla. Daha detaylı bilgiler veririm eğer isterseniz, iyi günler dilerim.

LyChdg

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
AD: Emre
SOYAD: Levent
YETKİ: Admin/Moderator
DENEYİM: %75
BİLGİ(KOMUT): Sunucuya özel editlediğiniz komutlar dışında /lagg /mute /jail /ban /ban-ip /pardon /kick gibi basit komutlar, ayriyetten /pex /hd (create addline removeline vs.) ve worldedit - worldguard'ı biliyorum tabi daha niceleri var ama aklıma şuanda bunlar geldi.
KENDİNDEN AZ BAHSEDER MİSİN?: Saygılıyım kendimden küçüklere veya büyüklere karşı. Türkçeyi düzgün kullanırım, dürüstüm ve aşağı yukarı 5 yıldır oyunu oynuyorum. Boş vaktim var fazlasıyla. Daha detaylı bilgiler veririm eğer isterseniz, iyi günler dilerim.
ALINDIN KARDEŞİM ADMİN OLARAK.

UserFallen

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
AD:AhmetCan
SOYAD:Tuygun
YETKİ:Builder
DENEYİM:%92
BİLGİ(KOMUT):%90 //smooth //set //up //brshape //limit //desel //undo ...
5,6 Yıllık Minecraft Oyuncusuyum Minecraftı Çok Seviyorum İyi Olduğum Konular Build Ve Pvp Çoğunluk Build Bu Sitedeki Yüzlerce Serverda Builder Oldum Pişman Olan Olmadı Op Veren Oldu Böyle.

TrollMEN

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
AD:HÜSEYİN
SOYAD:KÖLEOGLU
YETKİ:REHBERLİK
DENEYİM:7 SERVERDA REHBERLİK 5 SERVERDA UZMAN REHBERLİK YAPTIM SİZİN SERVERINIZDADA REHBERLİK YAPMAK İSTERİM SİZ İZİMN VERİRSENİZ
BİLGİ(KOMUT):%95
KENDİNDEN AZ BAHSEDERMİSİN:SAKİN BİR İNSANİM HERKEZİN SORUNUNA CEVAP VERMEK İSTEYEN BİR İNSANIM KARŞIMDAKİNİ ANLAYABİLECEK BİRİSİYİM

LyChdg

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
AD:AhmetCan
SOYAD:Tuygun
YETKİ:Builder
DENEYİM:%92
BİLGİ(KOMUT):%90 //smooth //set //up //brshape //limit //desel //undo ...
5,6 Yıllık Minecraft Oyuncusuyum Minecraftı Çok Seviyorum İyi Olduğum Konular Build Ve Pvp Çoğunluk Build Bu Sitedeki Yüzlerce Serverda Builder Oldum Pişman Olan Olmadı Op Veren Oldu Böyle.
KENDİNE AİT BİR BUİLD FOTONU ATABİLİRMİSİN?

TurkishKomando

Marangoz
En iyi cevaplar
0
AD:Umut
SOYAD:ALP
YETKİ:Skripter
DENEYİM:2 yıl
BİLGİ(KOMUT):%90
Sayglıyımdır Bi Sorun Olursa Hemen Benden Üst Yetkililere Başvururum

mero00