execute player command burada oyuncuya mesaj yazdırdık konsolla alakası yok. adam hareket ettirmek istiyor sen gitmiş yavaşlatıyorsun. Bişi biliyormuş gibi yapma.
Öncelikle senden biraz saygı istiyorum.
Bişi biliyormuş gibi yapma. demek yanlış yoldan çıkmak istememek demek. Benim amacım seni kızdırmak değil doğru bilgiye yönlendirmekti ayrıca ben hiçbir zaman sizden çok iyi biliyorum demiyorum tabii ki de senin yazdığın skriptin doğru olduğunu düşündüğüm için ona bir şey demedim ve de adam özel eşya ve hareket etmeme özelliği istiyor sen de
uzun iş diyorsun. Eğer konuyu uzatacaksan bu konuda takipten çıkacağım.
Ve
execute console command ile
execute player command in tek farkı konsola yada oyuncuya yazdıracak komut bundan başka farkı yok. Burda sorun yok. Benim demek istediğim skript yazarken execute command eventi kullanmamaya çalışmanız. Sanki skript bilmiyorsun örnek verecek olursam;
Kod:
command /ışınla [<player>]:
trigger:
execute player command "tpa %player-argument%" # teleport player to player-argument (bu daha sağlıklı)
Yukardaki skriptin hakkında ne düşünüyorsun o zaman benim ne demek istediğimi anlarsın.
Birde de adamın hareket ettirmek istediğini söylüyorsun aslında bunu diyor
"kendi kendine hareket etmeme özelliği yapabilir miyiz?"
işte yazdığım skriptteki
slowness 999999 yazılan o event hareketsiz yapıyor yavaşlatmıyor sanırım sen hiç denememişsin.
Ben ne bildiğimi yazdım. Senin ne bildiğini bilmediğim olursa salak mı oluyorum? Kendine de bakmayı unutma.