Ölümsüz Slime

BenEfeTurkS

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İstediğim skript şu şekilde:
Bir komut ile bir slime alınacak (Komut = /topal). Bu slime en küçük slimeden olacak olabiliyorsa. Ayrıca Slime ölümsüz olacak. Bu komut için op olmanız gerekecek hiç skript bilgim yok ondan yapamadım :( Yardımlarınızı bekliyorum

Kovalski_Eyes

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
top olarak ghastın fırlattığı topu kullanabilirsiniz (belki?) ghastin topuna vurunca fırlatabiliyon öyle sektirirsiniz :D

Kovalski_Eyes

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
niye skriptle yapıyosun ki
/summon minecraft:slime - -1 - {Size:0,Health:999999999999999999}
hypxielde bunun minigames'i var bu arada

BenEfeTurkS

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
niye skriptle yapıyosun ki
/summon minecraft:slime - -1 - {Size:0,Health:999999999999999999}
hypxielde bunun minigames'i var bu arada
PerseusSky diye bir sunucuda gördüm futbol ligi felan kurmuşlar oyuncular takım kurmuş onun için pratik bir sistem olsun diye istemiştim. onun gibi bir şey yapıcam da

Mr_Obliviate

Play.BlokDunyasi.Net
En iyi cevaplar
18
Kod:
command /topal:
    trigger:
        spawn slime
        set spawned slime's max health to 100
        heal spawned slime
on damage:
    if victim is slime:
        if victim of max health is 100:
            set damage to 0.001
veya kovalski stiliyle:
Kod:
command /topal:
    trigger:
        execute player command "/summon minecraft:slime - -1 - {Size:0,Health:999999999} "

BenEfeTurkS

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kod:
command /topal:
    trigger:
        spawn slime
        set spawned slime's max health to 100
        heal spawned slime
on damage:
    if victim is slime:
        if victim of max health is 100:
            set damage to 0.001
veya kovalski stiliyle:
Kod:
command /topal:
    trigger:
        execute player command "/summon minecraft:slime - -1 - {Size:0,Health:999999999} "
Teşekkürler, Öğlen vaktinde deneyeceğim. Bunda bir komutla veya özel bir eşya ile silme ve kendi kendine hareket etmeme özelliği yapabilir miyiz?

KingAmdin_YT

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
1
Kod:
apply slowness 999999 to spawned slime for 999999 days
Bu event doğan slimeyi hareket etmemezlik yapar.
veya kovalski stiliyle:
Kod:
command /topal:
    trigger:
kovalski stilini önermiyorum çünkü konsola yazdırmak sunucuyu geciktirir eğer skript event var olduğu halde. Sanki komut spamı.

Mr_Obliviate

Play.BlokDunyasi.Net
En iyi cevaplar
18
Kod:
apply slowness 999999 to spawned slime for 999999 days
Bu event doğan slimeyi hareket etmemezlik yapar.

kovalski stilini önermiyorum çünkü konsola yazdırmak sunucuyu geciktirir eğer skript event var olduğu halde. Sanki komut spamı.
execute player command burada oyuncuya mesaj yazdırdık konsolla alakası yok. adam hareket ettirmek istiyor sen gitmiş yavaşlatıyorsun. Bişi biliyormuş gibi yapma.

KingAmdin_YT

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
1
execute player command burada oyuncuya mesaj yazdırdık konsolla alakası yok. adam hareket ettirmek istiyor sen gitmiş yavaşlatıyorsun. Bişi biliyormuş gibi yapma.
Öncelikle senden biraz saygı istiyorum. Bişi biliyormuş gibi yapma. demek yanlış yoldan çıkmak istememek demek. Benim amacım seni kızdırmak değil doğru bilgiye yönlendirmekti ayrıca ben hiçbir zaman sizden çok iyi biliyorum demiyorum tabii ki de senin yazdığın skriptin doğru olduğunu düşündüğüm için ona bir şey demedim ve de adam özel eşya ve hareket etmeme özelliği istiyor sen de uzun iş diyorsun. Eğer konuyu uzatacaksan bu konuda takipten çıkacağım.

Ve execute console command ile execute player command in tek farkı konsola yada oyuncuya yazdıracak komut bundan başka farkı yok. Burda sorun yok. Benim demek istediğim skript yazarken execute command eventi kullanmamaya çalışmanız. Sanki skript bilmiyorsun örnek verecek olursam;
Kod:
command /ışınla [<player>]:
  trigger:
    execute player command "tpa %player-argument%" # teleport player to player-argument (bu daha sağlıklı)
Yukardaki skriptin hakkında ne düşünüyorsun o zaman benim ne demek istediğimi anlarsın.

Birde de adamın hareket ettirmek istediğini söylüyorsun aslında bunu diyor "kendi kendine hareket etmeme özelliği yapabilir miyiz?"
işte yazdığım skriptteki slowness 999999 yazılan o event hareketsiz yapıyor yavaşlatmıyor sanırım sen hiç denememişsin.

Ben ne bildiğimi yazdım. Senin ne bildiğini bilmediğim olursa salak mı oluyorum? Kendine de bakmayı unutma.

Son düzenleme: