Play.ShardOfCraft.Com | /dogecoin & /bitcoin | /fcmarket | /xpmarket | /f perm | SOC ANTICHEAT | Düşmeyen Süreli Editler | /klansavasi | 8.YIL! |

seco7241

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eskileri demiyorum bile 4 ay önce sunucu baştan yapılacak dediniz ve sıfırladınız. Sonra yine sıfırladınız. Sonra HardFaction olucak dediniz sıfırladınız 2 gün sonra EasyFaction yaptınız. 4 ay içinde 3 kere sıfırlayıp 2 kerede tarz değişmişsiniz banada diyorsun 3 kere sıfırladık.

Konuşmak için konuşma. Biz 2 gün içerisinde değiştirdik sistemi sıfırlama yok.
Sıfırlama kararını biz almadık oyuncular aldı bunuda hatırlatayım. +50 den aşşağı düşmüyor sunucu ne güzel :) ayyıldıztim de çalışıyordun en son heçkırlık zevklidir ddos falan atacaktın sunucuma :) neyse sana iyi bayramlar :)

CraxyTR

mc.silencenw.com
En iyi cevaplar
0
Konuşmak için konuşma. Biz 2 gün içerisinde değiştirdik sistemi sıfırlama yok.
Sıfırlama kararını biz almadık oyuncular aldı bunuda hatırlatayım. +50 den aşşağı düşmüyor sunucu ne güzel :) ayyıldıztim de çalışıyordun en son heçkırlık zevklidir ddos falan atacaktın sunucuma :) neyse sana iyi bayramlar :)
hiçbir sunucuya ddos atmadım şimdiye kadar saldırı tekniklerim farklıdır. İyi bayramlar!

BreWAbi

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
kardeş şu reklam yapmayın sunucumda dava açsam açarım lütfen oyuncularına de reklam yapmasınlar yoksa işlem başlatacağım bilgine sunucu güzel bu arada ama oyuncularına söyle yapmasınlar...

seco7241

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
kardeş şu reklam yapmayın sunucumda dava açsam açarım lütfen oyuncularına de reklam yapmasınlar yoksa işlem başlatacağım bilgine sunucu güzel bu arada ama oyuncularına söyle yapmasınlar...

hicbir eklde reklamci almadik tum reklamlarinizi forum gamer uzernden yaptik yorumun icin tesekkurler

OnlyVan

Play.CastleTurk.Com
En iyi cevaplar
0
Çok saldırı yiyor sunucu. Görüşüm odur ki Selçuk siteden kayıt getirmelisin.

Egolas

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
1.8.8 seçili olduğu halde servera giremiyorum sebebi nedir acaba ve web sitenize de girilmiyor.