Vueen
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Yarın Açılacak DostumBugün mü açılacak yarın mı açılacak ?
Yarın Açılacak DostumBugün mü açılacak yarın mı açılacak ?
başka moblar var birde mobların içinden çıkan başka eşyalar var yani başka eşyalar derken adları farklı ve enchleri bossa göre değişiyor farklı madenler plugin ile eklenemiyor diye biliyorum o moddu sanırsam bi bilginiz varsa ulaşabilirsiniz yorumunuz için teşekkürlerdün giricektim internet gitti bu günde kapalı ): server sıfırlancakmı bide normal minecraft eşyaları dışında başka eşyalar madenler varmı
evet dostum telafi olarak sheep eventi yapmayı planlıyorum şöyle olmasını planlıyorum:Sunucu sıfırlanacak mı ?
Susuzluk eklemeyi eski sunucularımda skript olarak denemiştim fakat fazla olumlu yanıt alamadığım için kaldırdım.Oyunu sürüklüyücü kılacak şeylerin yeniliklerini şu an yapıyorum yarın konuda da serverde de farkedeceksiniz değerli yorumunuz için teşekkür ederim.Bence kesinlikle bu tip etkinlikler yapılmamalı çünkü bu hayatta kalma sunucusu, telafi için olsa bile yapılmaması gerektiğini düşünüyorum. Ve daha çabuk acıkma, susuzluk, /wild komutu ya da kayıt olunduğu an farklı bir koordinatta başlamak gibi şeyler eklerseniz sunucu daha eğlenceli ve eşsiz hale gelir diye düşünüyorum. Teşekkürler
Galiba tps ne onu bilemeyecek kadar cahilsinServer moblarının dagınık olması lazımdı o yüzden bu kadar dünya açtım. Amacım serverin lagını çoğaltmak değildi.Aynı zamanda cahilliği fps yerine tps yazan biri bana öğretemez![]()
tps third person shooter demek bunun minecraftla yada serverimle ne alakası olabilir ? kaç yaşındasın sen ?Galiba tps ne onu bilemeyecek kadar cahilsin![]()