Server Aktif !Minerez Survival -[1.8.x] YENİ- Alışılmadık Yeni Sistemler Eğlenceyi doruğa ulaştıracak efektler ! İp:minerez.ml Batihost!

okan12k12

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
dün giricektim internet gitti bu günde kapalı ): server sıfırlancakmı bide normal minecraft eşyaları dışında başka eşyalar madenler varmı

Vueen

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
dün giricektim internet gitti bu günde kapalı ): server sıfırlancakmı bide normal minecraft eşyaları dışında başka eşyalar madenler varmı
başka moblar var birde mobların içinden çıkan başka eşyalar var yani başka eşyalar derken adları farklı ve enchleri bossa göre değişiyor farklı madenler plugin ile eklenemiyor diye biliyorum o moddu sanırsam bi bilginiz varsa ulaşabilirsiniz yorumunuz için teşekkürler

Vueen

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucu sıfırlanacak mı ?
evet dostum telafi olarak sheep eventi yapmayı planlıyorum şöyle olmasını planlıyorum:
kesen kişi 64x odun ve 4 demir kazanıcak 5dakika sürmesini planlıyorum canı 500 olması lazım sen ne düşünüyorsun bir fikir önerin varmı yada event yapmayalımmı ?

sn1806

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bence kesinlikle bu tip etkinlikler yapılmamalı çünkü bu hayatta kalma sunucusu, telafi için olsa bile yapılmaması gerektiğini düşünüyorum. Ve daha çabuk acıkma, susuzluk, /wild komutu ya da kayıt olunduğu an farklı bir koordinatta başlamak gibi şeyler eklerseniz sunucu daha eğlenceli ve eşsiz hale gelir diye düşünüyorum. Teşekkürler

Vueen

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bence kesinlikle bu tip etkinlikler yapılmamalı çünkü bu hayatta kalma sunucusu, telafi için olsa bile yapılmaması gerektiğini düşünüyorum. Ve daha çabuk acıkma, susuzluk, /wild komutu ya da kayıt olunduğu an farklı bir koordinatta başlamak gibi şeyler eklerseniz sunucu daha eğlenceli ve eşsiz hale gelir diye düşünüyorum. Teşekkürler
Susuzluk eklemeyi eski sunucularımda skript olarak denemiştim fakat fazla olumlu yanıt alamadığım için kaldırdım.Oyunu sürüklüyücü kılacak şeylerin yeniliklerini şu an yapıyorum yarın konuda da serverde de farkedeceksiniz değerli yorumunuz için teşekkür ederim.

sn1806

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Asansör ekleyebilir misiniz ? Görüntü açısından daha iyi olur yapılar.

KEKO33

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Hala kapalı çok kötü adminlere sesleniyorum post kaldırılmalı.