SkyBlock /is hatası

cabbarking

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
1
Merhaba arkadaslar skyblock sunucumu kurmuştum ve bir hata aldıgımı farkettim cevabını biliyorsanız yardımcı olursanız memnun olurum aşağıya hatayı fotoğraf olarak koyuyorum
CC291B2A-2577-46D8-86FD-0B2A0DFA1C81.jpeg

Son düzenleme:

Nooxy

NACSSHOST.COM
En iyi cevaplar
1
Fotoğrafı okumak için teleskop arıyorum evde 1 dakika :)
Daha düzgün bir fotoğraf koyabilir misin?

LordOfTürk

Bööö!
Site İK Yöneticisi
En iyi cevaplar
83
Bu hatalar genellikle config dosyaları bozulduğunda olur config i silip reload atıp denermisin ?

LordOfTürk

Bööö!
Site İK Yöneticisi
En iyi cevaplar
83
Maalesef telefondan yazıyorum ancak bu kadar.
şöyle dene ilk askyblock dosyasının yedeğini al her ihtimale karşı sonra players adlı dosya hariç herşeyi sil askyblock plugini ini güncelle sunucu kapalı iken yap bunları sonra sunucuyu başlat ve dene .

cabbarking

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
1
Ya dediklerini yaptım ama şu hatayı alıyorum bak fotografını koyuyorum
2018-07-01_14.05.26.png

LordOfTürk

Bööö!
Site İK Yöneticisi
En iyi cevaplar
83
sunucuda mutliverse core varmı ? ayrıca skyblock plugin in güncelmi ve askyblock dünyasını silsene sunucuyu kapatıp .

cabbarking

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
1
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
ve
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Plugin'in en güncel sürümlerini kullandığınız sürece ortada böyle bir hata kalmayacaktır.
Kesin kalmayacak mı? Bir süredir skyblock için uğraşıyorum en sonunda yapamayıp pvpye döndüm.Tekrar hata vermeme gibi kesin bir şey var mı ? Beni tekrardan uğraştırmayın kesin değilse.

LordOfTürk

Bööö!
Site İK Yöneticisi
En iyi cevaplar
83
Kesin kalmayacak mı? Bir süredir skyblock için uğraşıyorum en sonunda yapamayıp pvpye döndüm.Tekrar hata vermeme gibi kesin bir şey var mı ? Beni tekrardan uğraştırmayın kesin değilse.
dostum eğer oyuncu bilgileri vb yoksa hazır bir plugin paketi indir ve bozamamaya dikkat ederek tekrar editle bence .

RichTony

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kalmayacaktır hocam. Dediğim gibi ikisinin de en güncel sürümlerini kurun. Tekrar hata verirse hatayı atarsın çözeriz hocam ne zaman hata aldınız da çözmedik :)