gmr.knightnw.com > 1.16.5 & 1.21.11 [1.16.5 TABANLI] - BİNEKLER | 40+ Yeni Büyü > 1vs1 DÜELLO > Taretler > KoTH > TNT Raid | DÜNYA HARİTASI

TraceNorr

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
ben bu serverı bir yerden biliyorum aa doğru
Rehberlerin adminlerin kurucuların modların teker teker ilgilindeği
Her gün eğlencemize eğlence katan oyuncularla Adaletli hilesiz server
Sizin ilerliyeceğiniz o kadar belliki.Bol oyunculu bir server dileğiyle
BAŞARILAR!

KnightNetWork

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
ben bu serverı bir yerden biliyorum aa doğru
Rehberlerin adminlerin kurucuların modların teker teker ilgilindeği
Her gün eğlencemize eğlence katan oyuncularla Adaletli hilesiz server
Sizin ilerliyeceğiniz o kadar belliki.Bol oyunculu bir server dileğiyle
BAŞARILAR!
Teşekkür ederiz inşallah hep birlikde daha iyi yerlere .

YLDRMHAN

Each night has a day.
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

SUNUCUDAN KARELER

Play.KnightNW.Com
Oyna.KnightNW.Com
Mc.KnightNW.Com
1.8.X

umarım daha iyi yerlere gelmenız dılegıyle FatherHouseMc :)

Donov4n

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
+30 Online | 5 Adet Arena | Level İle İtemler | 6 Saatte Kit | Kredi Sistemi | Şans Oyunları | Jackpot | Kasalar VEEEEEEEEEEEEEE
capture-20180712-145102.png

KnightNetWork

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
+30 Online | 5 Adet Arena | Level İle İtemler | 6 Saatte Kit | Kredi Sistemi | Şans Oyunları | Jackpot | Kasalar VEEEEEEEEEEEEEE
Sayın forum kullanıcısı , o paylaşdığınız resimdeki adam sizsiniz ! Bir kaç kişiden bilgi aldım ve demişsinizki "siz bilmem ney gibi lapis kazıyorsunuz forumun ne olduğunu bilmiyorsunuz" sonra developer arkadaşımıza inat gittin ve dalga geçdin o da adınızı öyle yapdı . Az bile yapmış ben olsaydım banlardım . Şimdi konumuza bir daha yorum yapmamak üzere git buradan !

Donov4n

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sayın forum kullanıcısı , o paylaşdığınız resimdeki adam sizsiniz ! Bir kaç kişiden bilgi aldım ve demişsinizki "siz bilmem ney gibi lapis kazıyorsunuz forumun ne olduğunu bilmiyorsunuz" sonra developer arkadaşımıza inat gittin ve dalga geçdin o da adınızı öyle yapdı . Az bile yapmış ben olsaydım banlardım . Şimdi konumuza bir daha yorum yapmamak üzere git buradan !

Sabah akşam sunucuda durup, sırf rankım düşük diye dalga geçen insanların forumun ne olduğunu bilmemesi normal bir şey. Aramızdaki fark ben saygısız küstah kaba ırkçı bir insan olsam bile o bir sunucuda görevli. Onun daha çok dikkat etmesi gerekli. Ayrı olarak o "Burak" dediğiniz üye onun bunun annesine küfredince bir şey yok (Developere küfrediyor.).Discord da küfür serbest ise dalga geçmemin bir sakıncası yoktur sanırım? Dalga geçme konusunu anlatayım. Büyük İ kullanarak milleti kendince İngilizce kullanarak trollemeye çalışıyordu. İngilizce bir şekilde dalga geçtim, şanslı ki kullandığı çeviri iyi çevirmiş ve anlamını anlamış. Açıkladığıma göre gidebilirim.

Donov4n

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sabah akşam sunucuda durup, sırf rankım düşük diye dalga geçen insanların forumun ne olduğunu bilmemesi normal bir şey. Aramızdaki fark ben saygısız küstah kaba ırkçı bir insan olsam bile o bir sunucuda görevli. Onun daha çok dikkat etmesi gerekli. Ayrı olarak o "eren" dediğiniz üye onun bunun annesine küfredince bir şey yok (Developere küfrediyor.).Discord da küfür serbest ise dalga geçmemin bir sakıncası yoktur sanırım? Dalga geçme konusunu anlatayım. Büyük İ kullanarak milleti kendince İngilizce kullanarak trollemeye çalışıyordu. İngilizce bir şekilde dalga geçtim, şanslı ki kullandığı çeviri iyi çevirmiş ve anlamını anlamış. Açıkladığıma göre gidebilirim.
Az bile yapmış gerçekten, diğer değerlerime küfredip banlayıp sonra discord chatine "Şerefless insanlar ibret alsın!!1!" yazmalıymış.
capture-20180712-145102.png

KnightNetWork

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Az bile yapmış gerçekten, diğer değerlerime küfredip banlayıp sonra discord chatine "Şerefless insanlar ibret alsın!!1!" yazmalıymış.
Uzatmaya gerek yok sunucudaki üyelerle discorddaki yetkililerle aranda bir şey geçmiş sen ise bunu forumdaki konumuza yazıyorsun . Bunu üst yetkililere belirtseydin gerekeni zaten yapardık NOKTA

HardBadasB10

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sabah akşam sunucuda durup, sırf rankım düşük diye dalga geçen insanların forumun ne olduğunu bilmemesi normal bir şey. Aramızdaki fark ben saygısız küstah kaba ırkçı bir insan olsam bile o bir sunucuda görevli. Onun daha çok dikkat etmesi gerekli. Ayrı olarak o "Burak" dediğiniz üye onun bunun annesine küfredince bir şey yok (Developere küfrediyor.).Discord da küfür serbest ise dalga geçmemin bir sakıncası yoktur sanırım? Dalga geçme konusunu anlatayım. Büyük İ kullanarak milleti kendince İngilizce kullanarak trollemeye çalışıyordu. İngilizce bir şekilde dalga geçtim, şanslı ki kullandığı çeviri iyi çevirmiş ve anlamını anlamış. Açıkladığıma göre gidebilirim.
Öncelikle sen benim askerlik arkadaşım değilsin.Arkadaşlarım,dostlarım benimle istediği gibi konuşabilir ama hiç tanımadığım birisi gelipte bana attığım resimdeki mesajı atarsa bende sana ss'lerde belirttiğin ismi koyarım.Madem dediğin şey dalga geçmek sayılıyorsa bende bir nevi senle dalga geçtim dostum.Senin dalga dediğin mesaj başkalarına gayet ciddi gelebiliyor.Sana bu konuda daha olgun davranmanı öneriyorum.İngilizce konuşmak mevzusuna gelirsek attığın mesajı çevirmek için translateye gerek duymadım bile. Haksız olduğun bir konuyu foruma taşıyıp Minecraft sunucusunu kirleteceğini mi sandın ? Ahhahh güldürme beni.Senin gibiler gibi onlarcası geliyor günde.Ha sana ufak bir önerim var dostum.Öyle kafana göre insanlara böyle küfürler etme.Her insan benim gibi anlayışlı olamayabiliyor .

KnightNetWork

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle sen benim askerlik arkadaşım değilsin.Arkadaşlarım,dostlarım benimle istediği gibi konuşabilir ama hiç tanımadığım birisi gelipte bana attığım resimdeki mesajı atarsa bende sana ss'lerde belirttiğin ismi koyarım.Madem dediğin şey dalga geçmek sayılıyorsa bende bir nevi senle dalga geçtim dostum.Senin dalga dediğin mesaj başkalarına gayet ciddi gelebiliyor.Sana bu konuda daha olgun davranmanı öneriyorum.İngilizce konuşmak mevzusuna gelirsek attığın mesajı çevirmek için translateye gerek duymadım bile. Haksız olduğun bir konuyu foruma taşıyıp Minecraft sunucusunu kirleteceğini mi sandın ? Ahhahh güldürme beni.Senin gibiler gibi onlarcası geliyor günde.Ha sana ufak bir önerim var dostum.Öyle kafana göre insanlara böyle küfürler etme.Her insan benim gibi anlayışlı olamayabiliyor .
Tamam arkadaşlar tartışacak bir şey yok lütfen konuyu kapatalım .