Minecraft oynamayıp bir discord sunucusan developer olarak geçen biri ile minecraft oynayıp vip alan bir kişi arkadaş oluyor, birbirlerinin annesine küfrediyorlar. Burada bana "dostum" diye sesleniyorsun. Yani bunu yazmamda sakınca yoktur umarım. Günde onlarca kişiye "piç" demek zor olmuyor sanırım. Yani discordda madem küfür etmek serbest, bunu rehberden duyuyorum. Bu bile büyük bir açık/hatanız iken hala konuşmanız çok garip. "AHAHHASDHANSDHAS GHÜLDÜRME BHENİ"Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.Öncelikle sen benim askerlik arkadaşım değilsin.Arkadaşlarım,dostlarım benimle istediği gibi konuşabilir ama hiç tanımadığım birisi gelipte bana attığım resimdeki mesajı atarsa bende sana ss'lerde belirttiğin ismi koyarım.Madem dediğin şey dalga geçmek sayılıyorsa bende bir nevi senle dalga geçtim dostum.Senin dalga dediğin mesaj başkalarına gayet ciddi gelebiliyor.Sana bu konuda daha olgun davranmanı öneriyorum.İngilizce konuşmak mevzusuna gelirsek attığın mesajı çevirmek için translateye gerek duymadım bile. Haksız olduğun bir konuyu foruma taşıyıp Minecraft sunucusunu kirleteceğini mi sandın ? Ahhahh güldürme beni.Senin gibiler gibi onlarcası geliyor günde.Ha sana ufak bir önerim var dostum.Öyle kafana göre insanlara böyle küfürler etme.Her insan benim gibi anlayışlı olamayabiliyor .
Öncelikle Minecraft oynamadığımı nereden çıkardın ? Madem o kadar İngilizce biliyorsun.Developerin anlamınıda bilmen gerek.Developer tagı sadece Minecraft sunucusunu geliştirenleremi veriliyor ? Sunucuda Developer diye bir tag mı gördün ? Onunda Cevabı Hayır.Minecraft oynamayıp bir discord sunucusan developer olarak geçen biri ile minecraft oynayıp vip alan bir kişi arkadaş oluyor, birbirlerinin annesine küfrediyorlar. Burada bana "dostum" diye sesleniyorsun. Yani bunu yazmamda sakınca yoktur umarım. Günde onlarca kişiye "piç" demek zor olmuyor sanırım. Yani discordda madem küfür etmek serbest, bunu rehberden duyuyorum. Bu bile büyük bir açık/hatanız iken hala konuşmanız çok garip. "AHAHHASDHANSDHAS GHÜLDÜRME BHENİ"
Discord üzerinde "Ben Minecraft oynamıyorum kardeşim! Sen developerin anlamını bilmiyor musun?" diyen sendin. Hatta "Bu discord sunucusunu da ben kurdum" diyen de sendin. Discord sunucusu developerisin sen.Öncelikle Minecraft oynamadığımı nereden çıkardın ? Madem o kadar İngilizce biliyorsun.Developerin anlamınıda bilmen gerek.Developer tagı sadece Minecraft sunucusunu geliştirenleremi veriliyor ? Sunucuda Developer diye bir tag mı gördün ? Onunda Cevabı Hayır.
Bilader defol git konumdan !Discord üzerinde "Ben Minecraft oynamıyorum kardeşim! Sen developerin anlamını bilmiyor musun?" diyen sendin. Hatta "Bu discord sunucusunu da ben kurdum" diyen de sendin. Discord sunucusu developerisin sen.
Bunu söyleyen adam; sunucularda hile açar yetkililer bunun hile açdığını tespit eder ve bunu jaile atar sonra bu arkadaş jaile atılınca sunucu sahiplerini tehdit eder sonra ise ne şanski sunucuya ddos ve bot saldırısı gelmeye başlar. Sonra saldırı gelen ip nin batihost makinası olduğu tespit edilir. Sonra bu makina 4 gb olduğu halde içinde 4 adet ddos programı açılıp KnightNW adlı sunucuya saldırdığı tespit edilir. Sonra ise bu makina kapatılırBaşarısız, özellikle de Leak yüklenmiş AAC & Featherboard. Kısacası standart fekşın sunucusu :/
Bunu uzatan kişi sunucuda çocuksu şekilde spam atar, küfür eder. Bir hileye ağlar. Leak kullanır, hala kendilerini savunur. Botun hiçbir kanıtı olmadan itiraz eder ve sunucusunda zerre kendine özgü bir şey yoktur.Bunu söyleyen adam; sunucularda hile açar yetkililer bunun hile açdığını tespit eder ve bunu jaile atar sonra bu arkadaş jaile atılınca sunucu sahiplerini tehdit eder sonra ise ne şanski sunucuya ddos ve bot saldırısı gelmeye başlar. Sonra saldırı gelen ip nin batihost makinası olduğu tespit edilir. Sonra bu makina 4 gb olduğu halde içinde 4 adet ddos programı açılıp KnightNW adlı sunucuya saldırdığı tespit edilir. Sonra ise bu makina kapatılır. Şimdi defol git yallah arabistana
![]()
Hileye ağlar derken neyi kastediyorsun ? Utanmadan hilenin yasak olduğu sunucuya hileli bir şekilde giriyorsun hilen tespit edilince ise , leak kullanıyorsunuz bilmem ne diyorsun. Zaten yukarıdaki "ağlar" lafından kendinin ne kadar çocuksu olduğunu gösterdin. Şimdi konumdan uzaklaş ve insanlara *** atma. He bu arada zerre kadar özgü bir şey yokken dedin ya anlat bakalım maplerin kaç tanesi alıntı ? Pluginlerin bir kısmını kendimiz editliyoruz.Bunu uzatan kişi sunucuda çocuksu şekilde spam atar, küfür eder. Bir hileye ağlar. Leak kullanır, hala kendilerini savunur. Botun hiçbir kanıtı olmadan itiraz eder ve sunucusunda zerre kendine özgü bir şey yoktur.![]()
İyi günler tanıtım konu resimimiz de orada mevcut fakat forum o resimi kabul etmiyor ve nedense yüklemiyor, başka yerlere koyduğumda sorun yaratmıyor fakat burada yaratıyor.Konuda sadece haritalar mevcut, özellikler nerde