Konrul's Nest Yetkili Alımları - Yalnızca Rehberlerimiz Eksik! :) +Builder

CNCBugraCNC

Marangoz
En iyi cevaplar
0
*İsim:Buğra
Soyisim:Yıldırım
*Tecrübe:7-8 yıl
*Neden siz?:Hazırım bana inanç vermeyenlerden sıkıldım..
Eklemek istedikleriniz:1-1,5 yıl rehberlik yaptım

Ragnar the Brave

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
*İsim: Berat
Soyisim: Vermek İstemiyorum
*Tecrübe: %100 Tecrübeliyim 7 Yıldır Minecraft Oynuyorum
*Neden siz?: Serveri Geliştireceğimi Düşünüyorum
Eklemek istedikleriniz: Servere Katkım Olursa Çok Sevinirim Kendime Güveniyorum

Lütfen discord veya pm üzerinden bana ulaşın. Discord adresim konumun alt satırlarında bulunmakta.

Ragnar the Brave

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
*İsim:Buğra
Soyisim:Yıldırım
*Tecrübe:7-8 yıl
*Neden siz?:Hazırım bana inanç vermeyenlerden sıkıldım..
Eklemek istedikleriniz:1-1,5 yıl rehberlik yaptım

*İsim: Rıza Yiğit
Soyisim: Zorunlu Değildi !!
*Tecrübe: 6 yıl
*Neden siz?: çünkü svyi geliştirebiliceğimi düşünüyorum bukadar
Eklemek istedikleriniz:
4.5 yıl mimarlık yapmışımdır !
ALIMIMI SAYGILARIMLA RİCA EDERİM İYİ SERVERLER....

Şu an mimar veya rehber aramamaktayız.

MavPir

Maviş Pırıl
En iyi cevaplar
0
*İsim: Rıza Yiğit
Soyisim: Zorunsuz
*Tecrübe: 2 yıl
*Neden siz?: modluk yapabilirim belki 2 yıl modluk tecrübem var
Eklemek istedikleriniz:
Mod olabilirmiyim daha önce mimarlık sormuştum ama mimar alımı yoktu !!! şimdi modluk isterim yani modluk alımı varmıdır ???

PNOTTHATN3RDP

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
*İsim:Emre
Soyisim:
*Tecrübe:oyun içi destek,mimarlık.9 yıllık tecrübem var.
*Neden siz?:Serverin map konusu ve en önemliside oyun içi destekde katkım olacağını düşünüyorum.
Eklemek istedikleriniz:

Ragnar the Brave

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İsim: Enes
Soyisim:
Tecrübe: 2015 - 2016 - 2017 Yıllları arasında sürekli sunucu acmışlıgım var. Sunucuları yürütememin sebebi sınavlar , üniversite hazırlık vb. nedenlerden dolayı kapatmak zorunda kaldım. mimarim pek iyi olmasa'da komut bilgilerinde ve pluginlerde yetenekli oldugumu düsünüyorum.
Neden siz?: Sunucuda verimli olucagımı ve sunucuyu en üst yerlere getirmek için elimden geleni yapıcagıma inanıyorum. O yüzden beni secmelisiniz.

Lütfen discord üzerinden bana ulaşın.

Highway

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hocam benim ismim Hamza yaşım 16 oyunu 2 sene önce baya oynuyordum oyunu yalan yok 2 - 3 sene oynadım bağzı oyunlara merak sardıgımdan neyse bilgim : 2 tane serverim olmuştu 2si de 2 aylık onu baya fulluyorduk pazar günü hariç admin olmak istiyorum kısmetse başarılı olacagıım düşünüyorum serverde kesinlikle argo kullandırtmayacagımı ve haksızlıgı engelleyeceğimi söyleyebilirim kolay gelsin :D

Pernese

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
İsim:Merve
Soyisim: -
Tecrübe: Faction server de rehberlik
Neden ben : oyuncuyla iyi anlaşırım oyunculara karşı çok samimiyimdr ve buda serveri samimi bulmalarını sağlar sevmelerini sağlar üstelik rehberlik yapmak çok hoşuma gidiyor yardımcı olmayı seven bir insanım

AlperKTS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
7
*İsim:Alp
*Tecrübe: %93
*Neden siz?: Yardım Amaçlı
Eklemek istedikleriniz:
Discord Kısmından Build Resimlerimi atabilirim.

BerkTheDev

Java - Skript <3
En iyi cevaplar
0
*İsim: Berk
Soyisim: Yılmaz
*Tecrübe: Kendimi gayet tecrübeli ve size layık bir aday yetkili olarak görüyorum, tecrübemi yüzde olarak hesaplarsak tam tamına %87'lik bir bilgi kapasitem var.(Java/Skript/C+/.js Karışık)
*Neden siz?: Sizin gibi güzel bir sunucuya, başarılı ve öz güvenli bir yetkili aday olmasını çok isterdim ve bunu kendimin başarabileceğimi umut ettim, o yüzden buraya başvuru yaptım ve şu an yetkili aday formumu okuyorsunuz. Ben, ümidimi kesmeyen, yapmak istediğim de tam ve eksiksiz yapmak istediğim bir insanım, yani ne kadar hata olsa da olsun, düzeltene kadar devam edebileceğim bir eklenti kodlayabilirim.
Eklemek istedikleriniz: Diğer Konrul's Nest Minecraft Sunucusuna başvuru yapan yetkili adaylarına teker teker başarılar dilerim. Saygılarımla..

LenoxPVP

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
*İsim: Gökhan
Soyisim: Akkaya
*Tecrübe: 4 yıldır minecraft, 2012 den beride Minecraf Pocket Edition oynuyorum.
*Neden siz?: Minecraft'da kendi serverimde yöneticilik, gereksiz ev serverinde Senior Adminlik, Minecraft Pocket Editionda TurkMCPE'de yetkililik yaptım. Tecrübelerimin devamını getirmek istiyorum.
Eklemek istedikleriniz:
Gökhan Akkaya#1881

NuriBabo2001

Marangoz
En iyi cevaplar
0
*İsim: Nuri
Soyisim: ÖZBAYRAMOĞLU
*Tecrübe: 4 yıl [ 4 years ]
*Neden siz: Bu Minecraft Mesleği Üzerine Çok Kaçıyorum. Çok Özeniyorum. Tabii Kim İstemez ki ...
Eklemek istedikleriniz: Ben Size Saygı Duyuyorum. Büyüklere Her Zaman Saygı Tabii ki ... Ben Tecrübeliyimdir... Çoğu Sunucuda " Moderatör " Mesleği Adına Çalıştım... Saygılarımla .
*İstediğiniz yetki:
Moderatör [ Mod ]