yusufkaanüstn
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
Mantıklı
Mantıklı
Canın Sağolsun Dostum Ama Serverimize Beklerim...Bu davranışınızdan dolayı 1 oyuncu kaybettiniz bile, çok yakın bir arkadaşınız bile olsa yakışmaz![]()
Kayıt olamıyorumki :MantıklıAma Öyle Gözükmesi bişeyi Değiştirmiyor Merak Etmeyin Sadace Oyuna Kayıt Olanlar Görünüyor...
Nasıl Olamıyorsun Dostum Anlamadım?Kayıt olamıyorumki :
Üzerime bir sürü kayıt açılmışNasıl Olamıyorsun Dostum Anlamadım?
Evet Kardeşim Bu Değerli Yorumunu Hemen Cevapliyim Kardeşim Sunucumuzda Hile Koruması Dediğimiz Şey Savaş Yani ws Atarken Kill aura Engeli Regen Engeli knockback criticals engeli vardır Hile Koruması Senin Aççağın nametag veya speedmine veya bright gibi özellikleri engellemiyor Sunucumuzda Hile Yasaktır Speedmine Actıgın Şekilde Bize Uyarı Geliyor Oyundan Atmıyor Bu değerli Yorumun İçin Teşekkür Ederim İyi Oyunlar.
Dostum Sorun Düzeltildi Girebilir İyi OyunlarÜzerime bir sürü kayıt açılmışmax account.
Peki Ya Uçma ?Evet Kardeşim Bu Değerli Yorumunu Hemen Cevapliyim Kardeşim Sunucumuzda Hile Koruması Dediğimiz Şey Savaş Yani ws Atarken Kill aura Engeli Regen Engeli knockback criticals engeli vardır Hile Koruması Senin Aççağın nametag veya speedmine veya bright gibi özellikleri engellemiyor Sunucumuzda Hile Yasaktır Speedmine Actıgın Şekilde Bize Uyarı Geliyor Oyundan Atmıyor Bu değerli Yorumun İçin Teşekkür Ederim İyi Oyunlar.
Flyı Engelli Ucmak İmkansız Gibi bir şey Dostum Forumu Kirletmeye Çalışmaman Güzel Olabilir.TeşekkürlerPeki Ya Uçma ?Savaştayken Uçarak Arenadan Kaçabiliriz
İkmansız Gibi bir şey Diyorsunuz Yani Uçulabilir Hemde Ben Forumu Kirletmiyorum Siz Bu Konunun Üstünü ÖrtüyorsunuzFlyı Engelli Ucmak İmkansız Gibi bir şey Dostum Forumu Kirletmeye Çalışmaman Güzel Olabilir.Teşekkürler
Vay be 1 Kere Servera Gelip Fly Acarmısın Dostum?İkmansız Gibi bir şey Diyorsunuz Yani Uçulabilir Hemde Ben Forumu Kirletmiyorum Siz Bu Konunun Üstünü Örtüyorsunuz
Dostum Eskide Kaldığı İçin Yapmadık.Sunucuyu 1.7 tabanlı yapsaydınız gelirdim