iPysXfoiy
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
8 yıl önce mc yokduGünde kaç saat aktif kalabilirim? (Maksimum: 3) 3
Yaşınız kaç? (En az 15) 15
Biraz kendinizi anlatın! cesur biriyim saygılıyım küfür etmem
Kaç yıldır bu oyunu oynuyorsunuz? 8 yıl fln
8 yıl önce mc yokduGünde kaç saat aktif kalabilirim? (Maksimum: 3) 3
Biraz kendinizi anlatın! cesur biriyim saygılıyım küfür etmem
Kaç yıldır bu oyunu oynuyorsunuz? 8 yıl fln
Alınma ihtimaliniz +3 arttırıldı.Günde kaç saat aktif kalabilirim? (Maksimum: 3) 7/24
Biraz kendinizi anlatın! Ben yaklaşık 4 yıldır minecraft oynuyorum şu an lise de yazılımcılık okuyorum şuana kadar 10 dan fazla sunucuda skripter ve admin oldum suan kanadada oturuyorum annem gil istanbulda bi tane yatılı okulda okuyorum o yüzden fulll acıgım komutlarda cok iyiyim bayadır oynuyorum Ve böle işde
Bu sw ye katılmayı isdiyorum ... Haytımda En sevmedigim şey küfür vea Argodur Yersiz Argo ama
Kaç yıldır bu oyunu oynuyorsunuz? 4 yıl + 5 yıl
Dediğinden anlamadım. Ama yarın kimse başvurmazsa, seçilen olabilirsin.Vay be kaybettim ha yak be yak senle neler yapcakdık cube turk serverimiz büyüyecekdi
ben mod olcakdım oy sakiiiii benim secilmem +3 fazlalaşmışdı bee yak yak şu an bunu dinliyorum
dedimki dedimki eyyy cubeturkk sana diyorum senle güzel günlerimiz olcakdı
Sad VİOLİN
Alınma ihtimaliniz +2 arttırıldı.Günde kaç saat aktif kalabilirim? ( 5 - 6 Saat )
Yaşınız kaç? ( 16 )
Biraz kendinizi anlatın! Öncelikle, Büyüklere Saygım Küçüklere Sevgim Sonsuzdur, 3 Yıldır Minecraft ile ilgileniyorum, Moderatörlük Komutlarının %80'ini biliyorum. Server'da ki açıkları beraber kapatabileceğimize inanıyorum. Tabi sizin gibi birinin serverinde açıklık olucağını zannetmiyorum.
Kaç yıldır bu oyunu oynuyorsunuz? 3
Bu Tip, Yazılarla Alınacağınızı Zannetmemenizi Tavsiye ederim.Vay be kaybettim ha yak be yak senle neler yapcakdık cube turk serverimiz büyüyecekdi
ben mod olcakdım oy sakiiiii benim secilmem +3 fazlalaşmışdı bee yak yak şu an bunu dinliyorum
dedimki dedimki eyyy cubeturkk sana diyorum senle güzel günlerimiz olcakdı
Sad VİOLİN
vardı!!8 yıl önce mc yokdu
Discord sunucusuna bekleniyorsunuz.Günde kaç saat aktif kalabilirim? (Maksimum: 3) 7/24
Biraz kendinizi anlatın! Ben yaklaşık 4 yıldır minecraft oynuyorum şu an lise de yazılımcılık okuyorum şuana kadar 10 dan fazla sunucuda skripter ve admin oldum suan kanadada oturuyorum annem gil istanbulda bi tane yatılı okulda okuyorum o yüzden fulll acıgım komutlarda cok iyiyim bayadır oynuyorum Ve böle işde
Bu sw ye katılmayı isdiyorum ... Haytımda En sevmedigim şey küfür vea Argodur Yersiz Argo ama
Kaç yıldır bu oyunu oynuyorsunuz? 4 yıl + 5 yıl
Yedeğe alındınız.Günde kaç saat aktif kalabilirim? ( 5 - 6 Saat )
Yaşınız kaç? ( 16 )
Biraz kendinizi anlatın! Öncelikle, Büyüklere Saygım Küçüklere Sevgim Sonsuzdur, 3 Yıldır Minecraft ile ilgileniyorum, Moderatörlük Komutlarının %80'ini biliyorum. Server'da ki açıkları beraber kapatabileceğimize inanıyorum. Tabi sizin gibi birinin serverinde açıklık olucağını zannetmiyorum.
Kaç yıldır bu oyunu oynuyorsunuz? 3