Neden OP Skyblock

Emek mi? Op mi ?

• Emek Daha Kaliteli

Kullanılan: 23 92.0%
  • Op Daha Kolay

Kullanılan: 2 8.0%

• Kullanılan toplam oy
    25

Zulu

Hurra, Die Welt Geht Unter.
En iyi cevaplar
1
Emek skyblock görmeyeli uzun süre oldu, dostum eğer kaliteli bir emek açarsan zevkle oynayacak adam gibi Old Gamer'ler kazanırsın...

Her şeyi ucuz, kalitesiz, emeksiz ve boş olan sunucuların kapanması dileğiyle...

Enderiatus

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Buraya uzun uza bir yazı yazmak vardı da artık onlar da fayda etmiyor. @umut_ dediğini gibi o yıllarda yaptığımız "Skycoin ve cobblecoin sistemi" bir hayli tatlı bir sistemdi aslında. Oyuncular kırıktaş kırarak cobblecoin kasıyordu, toplu bir şekilde satarsa skycoin kazanıyordu. AFK kalmayı bu şekilde azaltmıştık fakat insanlar sürekli "çok zor, çok zorluyorsunuz, bu ne?" diye tepki veriyordu. Aslında oyuncular için iyi bir şey yapmıştık, sonuçta insanların siteden alabileceği spawner vs. gibi şeyleri oyun içinde biraz emek vererek alabiliyorlardı. Fakat malum eller kadir kıymet bilmiyor.. Ama anlamadıkları nokta şu, bir yerde kolaylık olabilir, herkes zengin olabilir ama o zaman para değersizdir. Biz parayı kısıtlayıp, az ama öz yaptık.. Daha 1-2 sistem daha vardı bizim skyblock sunucusunda. Net olarak tam hatırlamıyorum, sonuçta üzerinden çok geçti, emekleri çöpe attık. Ama hâlâ akıllanmıyorum sanırsam, yine gidip eli yüzü düzgün, emek isteyen projeler için uğraşıyor(du)m. Ha birde unutmadan, forumda zibilyon tane oylama açıldı zamanında, yok neymiş lapissiz sunucu yokmuş, hep kolaymış vs. Bunları diyenleri de gördüm, bizzat özel mesaj yolu ile uğraştım çoğuna, buyrun isteklerinizi karşılayan sunucuyu açtık diye. Bil bakalım ne oldu, kimsecikler yok.. Skyblock sunucularında da aynı olur, değişen bir şey yok. Basacaksın kolaylığı, nasıl geliyorlar..

M_vL

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Artık Türkiye'de ki bütün sunucular OP olmaya başladı. Eski sunucuları özledik.
Eğer OP sunucusu açacaklar, diğer sunuculardan farklı bir şeyler eklemeleri lazım.

suphiefendi0

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Çünkü Artık Oyuncular Herşeyin kolayına kaçtığı için ve Kurucular Daha fazla online çekeceğini düşündüğü için op skyblock açıyor
Bana göre op sunucular bir anda parlayan ve anında sönen sunuculardır
Çünkü Bir zaman sonra oyuncular sıkılıyor
Bana kalırsa emek aç az adam olsun temiz olsun
Sana katılmıyorum 4 aydır sunucum aktif ve opskyblock hala popülerliğini koruyor. Fakat oyuncu çokluğu nedeniyle Lag yaşanabiliyor Fazla spawner vs.

Oktay_TR

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sana katılmıyorum 4 aydır sunucum aktif ve opskyblock hala popülerliğini koruyor. Fakat oyuncu çokluğu nedeniyle Lag yaşanabiliyor Fazla spawner vs.
Haklısın şöyle düzeltiyim o zaman op sunucular anında parlar ve söner hala kararım aynı ama eğer farklılık katılırsa
Yani Günlük görevler eklenebilir Oyuncular sıkılmadan Oynanabilir
Farklılık katarsan Kaliteli Bir Sunucu Kurarsan pöpülerliğini koruyabilir ama elbet onlardanda sıkılacaklardır

xSynapseFan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
OP Skyblock oyuncuların çok fazla uğraşlar vermeden kolay bir şekilde oyunda kendilerini geliştirmelerini sağlıyor, normal skyblock sunucularına göre çok daha fazla kolaylaştırılmış komut ve yapı yapma sistemi ile oyunculara çok fazla vakit harcatmadan istedikleri şeyleri elde etmelerine olanak veriyor, fakat bana göre her zaman normal skyblock daha iyidir. Yani anlayacağın kişisel seçim tarzı. ^^

Vearthx

-- play.ahbaplarmc.net -- 1.16.5 & 1.20.1 Survival
En iyi cevaplar
1
Yeni nesil beyinler hazıra alıştığı için op skyblock tercih ediyorlar normal skyblock biraz zor geliyor olabilir fakat asıl zevki orda çıkıyor aslında kapışmalar daha rekabetli geçiyor.