Minecraft 1.10 oyuncuları sunucudan atma, kickleme açığı - Minecraft 1.10 players kick exploit

Joe12

SpaceCraft Survival
En iyi cevaplar
0
Peki bu 1.8'de ki client'in koruması yokmudur?
1.13 açıp yanına birde 1.8 normal sunucu eklemeyi planlıyorum. Fakat bu clientin çözümünü bilmiyorum. Bir kaç gündür birçok sunucunun bundan etkilendiğini gördüm. Yardımcı olursanız sevinirim.

BlondeCow

!2^4%
En iyi cevaplar
3
Peki bu 1.8'de ki client'in koruması yokmudur?
1.13 açıp yanına birde 1.8 normal sunucu eklemeyi planlıyorum. Fakat bu clientin çözümünü bilmiyorum. Bir kaç gündür birçok sunucunun bundan etkilendiğini gördüm. Yardımcı olursanız sevinirim.
Konuda bahsettiğim eklentiyi kullanarak bu açığın önüne geçebilirsin, iyi forumlar.

Joe12

SpaceCraft Survival
En iyi cevaplar
0
Konuda bahsettiğim eklentiyi kullanarak bu açığın önüne geçebilirsin, iyi forumlar.
1.8'de hala çalışıyormuş. Konuda ki örnek sunucu son 3-4 gündür hala yiyor. Bununda 1.8 olduğunu belirttiler. Koruması yokmudur. Bizlerde sunucu açacağız. Yardımcı olursan iyi olur.

BlondeCow

!2^4%
En iyi cevaplar
3
1.8'de hala çalışıyormuş. Konuda ki örnek sunucu son 3-4 gündür hala yiyor. Bununda 1.8 olduğunu belirttiler. Koruması yokmudur. Bizlerde sunucu açacağız. Yardımcı olursan iyi olur.
Hangi sunucudan bahsettiğini tahmin edebiliyorum, onların olayı ile konuda bahsettiğim olay birbirinden çok farklı.

successed

PLAY.İZMİRMC.COM 1.13 #BİR BLOK DÜNYASI!
En iyi cevaplar
0
Sorunun ne olduğunu söylerseniz belki ben yardımcı olmaya çalışırım.

successed

PLAY.İZMİRMC.COM 1.13 #BİR BLOK DÜNYASI!
En iyi cevaplar
0
Sadece benim değil o arkadaşlarında yardıma ihtiyacı var.
viaversions config e girip
max-pps: 100 - eğer killaura kullansın diyorsan 150 200 arası yap.
tracking-warning-pps: 95 - eğer killaura için ayarlayacaksan bunu 120 yap
tracking-max-warnings: 1 - bu arkadaşı da 1 ile 2 arasında yapabilirsin.

bu şekilde deneyip bilgi verirseniz sevinirim. arkadaşına discorddan aynı bilgiyi verdim.