Konuda bahsettiğim eklentiyi kullanarak bu açığın önüne geçebilirsin, iyi forumlar.Peki bu 1.8'de ki client'in koruması yokmudur?
1.13 açıp yanına birde 1.8 normal sunucu eklemeyi planlıyorum. Fakat bu clientin çözümünü bilmiyorum. Bir kaç gündür birçok sunucunun bundan etkilendiğini gördüm. Yardımcı olursanız sevinirim.
1.8'de hala çalışıyormuş. Konuda ki örnek sunucu son 3-4 gündür hala yiyor. Bununda 1.8 olduğunu belirttiler. Koruması yokmudur. Bizlerde sunucu açacağız. Yardımcı olursan iyi olur.Konuda bahsettiğim eklentiyi kullanarak bu açığın önüne geçebilirsin, iyi forumlar.
Hangi sunucudan bahsettiğini tahmin edebiliyorum, onların olayı ile konuda bahsettiğim olay birbirinden çok farklı.1.8'de hala çalışıyormuş. Konuda ki örnek sunucu son 3-4 gündür hala yiyor. Bununda 1.8 olduğunu belirttiler. Koruması yokmudur. Bizlerde sunucu açacağız. Yardımcı olursan iyi olur.
Yardımcı olurmusunuz bana o yedikleri saldırı hakkında.Hangi sunucudan bahsettiğini tahmin edebiliyorum, onların olayı ile konuda bahsettiğim olay birbirinden çok farklı.
maalesef o konuda bugün yardımcı olamam ilerleyen günlerde belki onun içinde bir konu hazırlarım.Yardımcı olurmusunuz bana o yedikleri saldırı hakkında.
Sorunun ne olduğunu söylerseniz belki ben yardımcı olmaya çalışırım.1.8'de hala çalışıyormuş. Konuda ki örnek sunucu son 3-4 gündür hala yiyor. Bununda 1.8 olduğunu belirttiler. Koruması yokmudur. Bizlerde sunucu açacağız. Yardımcı olursan iyi olur.
O konu hakkında yapabileceğin hiçbir şey yokSorunun ne olduğunu söylerseniz belki ben yardımcı olmaya çalışırım.
Konu nedir, önce bunu bir açıklasanız çok daha faydalı olabilirsiniz.O konu hakkında yapabileceğin hiçbir şey yok![]()
Bir açıklama ile anlatılabilecek bir şey olsaydı bunu zaten yapardım, güzel bir sunucun olsaydı belki de gösterilebilirdi.Konu nedir, önce bunu bir açıklasanız çok daha faydalı olabilirsiniz.
grief videoları çekmesini biliyorsunuz bi zahmet bunuda çekin, belki bir çözüm üretiriz.Bir açıklama ile anlatılabilecek bir şey olsaydı bunu zaten yapardım, güzel bir sunucun olsaydı belki de gösterilebilirdi.
Peki bana bunu özelden söyleme ihtimalin nedir?maalesef o konuda bugün yardımcı olamam ilerleyen günlerde belki onun içinde bir konu hazırlarım.
dediğim gibi bugünlerde paylaşmayı düşünmüyorum eğer bir gün sunucun böyle bir olaya yakalanırsa o zaman yardım edebilirim.Peki bana bunu özelden söyleme ihtimalin nedir?
Sadece benim değil o arkadaşlarında yardıma ihtiyacı var.dediğim gibi bugünlerde paylaşmayı düşünmüyorum eğer bir gün sunucun böyle bir olaya yakalanırsa o zaman yardım edebilirim.
viaversions config e giripSadece benim değil o arkadaşlarında yardıma ihtiyacı var.