FearMC.Batihost.Com | 1.8.X | HardCore | 1vs1 Sistemi | Görevler | Süre ile Rütbe | Lapissiz | Profil | Özel Sistemler | {Yeni Açıldı}

FearMc

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kaktüs ve şeker farmı skyblock oyun modunun değil miydi? Redstone sistemi yapma ise şu oluyor, çoğu faction sunucuda koruması yüksek olan öldürüyor klan savaşları ruhu olmuyor onun yerine "arena" dediğimiz saçmalık devreye giriyor. Ben 2018'de açılıp da kuşatma / savunma olduğunu görmedim yani 420 saat boyunca farm yapıp 50 milyon para kazanan kişi 500 tane gapple alıcak kill aurasını açıcak paşa paşa koruma 10 zırhını giyecek ona ne TNT işleyecek ne tuzak ne lav ne fall damage. Eleştriye kapalı isen yazsaydın keşke. Açılmamış bir sunucu ve açıklığı ile önüme serilmiş bir şey, yani illa sudan çıkmış rankındaki hesaplarla gelip "MÜKEMMEL SW HEMEN GELİN" mi yazalım? Sunucu açılıp girdiğimde çoğu Türk oyuncudan dolayı "kapı orda sevmiyorsan sen o iyi swlerine git" gibi tepkiler alacağımdan buraya yazmıştım. Pekala artık yorum yapmam sunucunuza 2012'de gibi hisseden oyuncularınıza sorarım. Her şeye bahane bulmak olayına gelince, bilmiyorum sanırım siz sizden başkalarını kitleniz sanıyorsunuz, yok map alıntı yok öyle böyle. Açığınız varsa söylerim plugininiz aşırı bilindik ise söylerim düzeltin derim giderim. Görebildiğim şeyi yorumlarım göremediğimi bırakırım. Mesela pet sistemini açıklığı ile göremedim belki de ghastın üzerine başka bir mob onun üzerine de biz bineceğiz ama ben bunu yorumlamadım çünkü bilmiyorum tam olarak ne olduğunu. Zaman sistemini gördüm ve yorumladım (böyle tepki vereceğinizi bilseydim hiç yorumlamazdım). O aşırı değerli vaktinizi çalıp bu yorumu okuttuğum için de çok özür dilerim.
Sizinle bunu tartışmak istemiyorm yarın servere gelip görmeni tavsiye ediyorum ve sadece şunu diyorum serverin ekonomisi falan herşeyi 4/4 lük ayarlandı hesaplandı sadece farm yapınca kral olmuyorsun . Değerli yorumun için teşekkürler iyi günler.

Patteskalp

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Uzun süredir oynamıyordum bi geri döneyim dedim sunucunuz dikkatimi çekti. Süreler banada uzun geldi açıkcası ve discord için davet kodunu yazsanız olabilir link atmak gerekmez.

Donov4n

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucuyu denedikten sonra değişen bazı düşüncelerim var onları not edeceğim.

İlk olarak 2012-2014 iddiasının dışında kalırsak hard faction niyetinde oynayabileceğim bir sunucu. @Logarech 'i bilmem tabii belki o daha farklı seviyordur.

Sunucuda beğenmediğim / saçma bulduğum şeyler şunlar:
-Saat 8 eventleri çok yüksek gözüktü.
-Market fazla detaylı. Bazı şeyleri kendin elde etmek yerine almanın bir manası yok bence hard factionda.
-Chatteki renk uyumu çok düzensiz. Broadcast mor/mavi olabilirken başka otomatik yazının sarı ve alakasız bir renkle olması rahatsız etti beni.
-Kitle, eski basit faction diye iddia ettikleri yerden gelen kişiler çok toxic olabiliyor. Damarına bassanız da basmasanız da.
-En yüksek kitin, en yüksek vipten daha düşük olması. O kadar parayı emeği ile kazanabilen bir adam bir vip ile eşit olmayı hakedebilir.

Zaman sistemi değişecekmiş. Fikrimin değişmesini en çok sağlayan şey de bu oldu kendimce.
>
B).png

Son olarak bu yorumu 1.08.2018 tarihine göre yaptım. Yanii bu zamandan sonra fikrim tabii ki değişebilir ya da ne bileyim görmediğim bir yetkili birini dolandırabilir bu sebepten dolayı zamana göre yargılayın lütfen.

6,75/10

Son düzenleme:

FearMc

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucuyu denedikten sonra değişen bazı düşüncelerim var onları not edeceğim.

İlk olarak 2012-2014 iddiasının dışında kalırsak hard faction niyetinde oynayabileceğim bir sunucu. @Logarech 'i bilmem tabii belki o daha farklı seviyordur.

Sunucuda beğenmediğim / saçma bulduğum şeyler şunlar:
-Saat 8 eventleri çok yüksek gözüktü.
-Market fazla detaylı. Bazı şeyleri kendin elde etmek yerine almanın bir manası yok bence hard factionda.
-Chatteki renk uyumu çok düzensiz. Broadcast mor/mavi olabilirken başka otomatik yazının sarı ve alakasız bir renkle olması rahatsız etti beni.
-Kitle, eski basit faction diye iddia ettikleri yerden gelen kişiler çok toxic olabiliyor. Damarına bassanız da basmasanız da.
-En yüksek kitin, en yüksek vipten daha düşük olması. O kadar parayı emeği ile kazanabilen bir adam bir vip ile eşit olmayı hakedebilir.

Zaman sistemi değişecekmiş. Fikrimin değişmesini en çok sağlayan şey de bu oldu kendimce.
>

Son olarak bu yorumu 1.08.2018 tarihine göre yaptım. Yanii bu zamandan sonra fikrim tabii ki değişebilir ya da ne bileyim görmediğim bir yetkili birini dolandırabilir bu sebepten dolayı zamana göre yargılayın lütfen.

6,75/10
Değerli yorumunuz için sağolun teşekkürler

Logarech

▐━━━━━━━━━│
En iyi cevaplar
0
Ayrıntılı yorumları sonra yazacağım tek söyleyeceğim sunucuyu beğendim, sanırım biraz ön yargıyla yaklaşmışız. Başarılar dilerim..

SpousTR

Bir Stack
En iyi cevaplar
0
Güzel sunucu ama geldikten sonra "her şey çok zor bu ne lapissiz faction mu olur" diyecekseniz gelmeyin.

Patteskalp

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucu güzel ve oynanabilir eskiyi hatırlattı bana ama zorluğu açısından herkesin seviceği bir sunucu değil. Sunucuya gelirseniz elimden geldiğince yardımcı olabilirim.