Herkesi İlgilendiren Sorunlar

swaliebravemc

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhabalar, sunucum spigot 1.8
Çeşitli eklentiler sayesinde 1.9 verisyonlarınıda desteklemekte.

Sorunlarım şunlar; cidden çok kafa bozuyorlar.

1.SORUN:

birçok ağaç kırma eklentisinde sorun çıktığı için treeassist kurmak zorunda kaldım, komutları v.s gösteriyor fakat, plugin çalışmıyor.
Diğer forum konularında yapımcı tarafından paylaşılmayan 1.8 versiyonlarını kullanabiliyorum.

2.SORUN:

Orman adlı dünyamda multiverse-core ile pvpyi kapatıyorum çalışıyor, fakat sunucuyu tekrar açınca pvp otomatik açılıyor.
server.propertiesten pvpyi false yapmama rağmen yine pvp açık, kapatamıyorum.

3.SORUN

Cidden burada bahsetmek saçma olacak ama, lav-su-tnt yere koyulmuyor, ateş yakılmıyor, bunları oplarda yapamıyor.
Itemban pluginim mevcut, fakat alakası olmadığını düşünüyorum.

4.SORUN

Elde edilen spawnerleri yere koyunca domuza dönüşüyor, oplardada aynı sorun mevcut.

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER, HEM BENİM İÇİN HEM DE DAHA ÖNCE GÖRDÜĞÜM BİR ÇOK ARKADAŞ İÇİN
BU SORUNLARIN ÇÖZÜMLERİ HERKES İÇİN İŞE YARAYACAKTIR.

ÇÖZÜMLERİNİ BİLİYORSANIZ YARDIMCI OLMAYI UNUTMAYALIM..

Oktay_TR

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
1. Sorun

Tam Olarak Anlamadım Galiba Tree Asiste Yükledim Ama Çalışmıyor Diyorsunuz Ama Bu Konuda Yardımcı olamıyacağım Sunucu Versiyonunuza Yakın Bir TreeAsist Yükleyin Ben Kullanıyorum Gayet Güzel İşliyor Plugin.

2. Sorun

''/rg Flag __global__ pvp deny'' yapabilirsiniz Pvp Yi kapatmak İçin Olduğunuz Dünyada Pvp Kapanır

3. Sorun

Essentials anti build Olması lazım galiba o jarı silin gereksiz bir Jar Zaten Sorun Düzelecektir.

4. Sorun

SilkSpawners Pluginini Kullanırsanız Hem İpeksi İle Spawner Gelir Hem Spawneri Hangisini Elde Ettiyseniz Koyduğunuzda da O gelir

Eğer Kullanmam Diyorsanız Koyunca Domuz Olur Zombi Yumurtası veya başka bir yumurta İle Sağ tıklayarak Spawneri Değiştirebilirsiniz

utsukushihito

Marangoz
En iyi cevaplar
0
'4.SORUN' için,

spawner yere koyulduğu an zaten default a döner, sorunu çözmek için yapman gereken setblock komutudur, spawner'ı koyduktan sonra nbt'sini değiştirmen gerek

swaliebravemc

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
1. Sorun

Tam Olarak Anlamadım Galiba Tree Asiste Yükledim Ama Çalışmıyor Diyorsunuz Ama Bu Konuda Yardımcı olamıyacağım Sunucu Versiyonunuza Yakın Bir TreeAsist Yükleyin Ben Kullanıyorum Gayet Güzel İşliyor Plugin.

2. Sorun

''/rg Flag __global__ pvp deny'' yapabilirsiniz Pvp Yi kapatmak İçin Olduğunuz Dünyada Pvp Kapanır

3. Sorun

Essentials anti build Olması lazım galiba o jarı silin gereksiz bir Jar Zaten Sorun Düzelecektir.

4. Sorun

SilkSpawners Pluginini Kullanırsanız Hem İpeksi İle Spawner Gelir Hem Spawneri Hangisini Elde Ettiyseniz Koyduğunuzda da O gelir

Eğer Kullanmam Diyorsanız Koyunca Domuz Olur Zombi Yumurtası veya başka bir yumurta İle Sağ tıklayarak Spawneri Değiştirebilirsiniz
1-2-3. Sorunların çözümünü deneyeceğim, 4. Sorun silkspawners yüklü, çözüm bulunmadı. Teşekkürler.

swaliebravemc

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
1. Sorun

2. Sorun

3. Sorun

4. Sorun

1. Sorunda 1.7.9 sürümünü 1.8 sürümüne en yakın olduğu için yükledim ve bugsuz bir şekilde çalışıyor.

2. Sorun çözüldü.

3. Sorun çözülmedi, essentials anti-build mevcut değil fakat halen koyulmuyor.

4. Soruna çözüm yok halen. Silkspawners yüklü

ilkeroyun

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
2
1. Sorunda 1.7.9 sürümünü 1.8 sürümüne en yakın olduğu için yükledim ve bugsuz bir şekilde çalışıyor.

2. Sorun çözüldü.

belki son versiyon değildir silk spawners. Bende ilk defa karşılaştım o sorun ile...

Oktay_TR

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0

2. Sorun çözüldü.

İlk 2 Sorun Çözülmüş güzel
3. Sorun

Essentials anti-build yoksa item ban ile kaynaklıdır Yada Griefprevention plugini Varsa Ondanda kaynaklı olabilir Sadece Claimli Bölgelere Su Lav Vb Koyuluyor O plugin sayesinde

4. Sorun

1.7.x - 1.13 Arası Tüm Sunuculara Uyum Sağlar Bu Plugin

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

swaliebravemc

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İlk 2 Sorun Çözülmüş güzel
3. Sorun

Essentials anti-build yoksa item ban ile kaynaklıdır Yada Griefprevention plugini Varsa Ondanda kaynaklı olabilir Sadece Claimli Bölgelere Su Lav Vb Koyuluyor O plugin sayesinde

4. Sorun

1.7.x - 1.13 Arası Tüm Sunuculara Uyum Sağlar Bu Plugin

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Claimli alanlara su-lav-ateş koyulabiliyor.
Ancak, orman dünyasında claimsiz alanlara koyulmazken başka dünyalarda koyulabiliyor.
Başka dünyalarda ise ateş kullanılmıyor :)
Teşekkürler, silkspawnersa bakacağım.

utsukushihito

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Skript için on block place eventi kullanırsın,
eklenti yazmak içinse BlockPlaceEvent var onu kullanmak gerekiyor,
methoda gelirsek;
Mob Spawner'dan Item Çıkartma
bu konumda ki methodları kullanarak,
if block is mob spawner gibi bir statement ile spawner methodunu çağırabilirsin

setItemSpawner19R1(player,blockLocation);

ilkeroyun

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
2
Skript için on block place eventi kullanırsın,
eklenti yazmak içinse BlockPlaceEvent var onu kullanmak gerekiyor,
methoda gelirsek;
Mob Spawner'dan Item Çıkartma
bu konumda ki methodları kullanarak,
if block is mob spawner gibi bir statement ile spawner methodunu çağırabilirsin

setItemSpawner19R1(player,blockLocation);
adam sorunu çözmüş. Plugin varken tekrarlı skriptlere gerek yok. Zaten o spawnerin kırması falanda var. Ne güzel silkspawners varken gereksiz şeyler onlar