swaliebravemc
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Merhabalar, sunucum spigot 1.8
Çeşitli eklentiler sayesinde 1.9 verisyonlarınıda desteklemekte.
Sorunlarım şunlar; cidden çok kafa bozuyorlar.
1.SORUN:
birçok ağaç kırma eklentisinde sorun çıktığı için treeassist kurmak zorunda kaldım, komutları v.s gösteriyor fakat, plugin çalışmıyor.
Diğer forum konularında yapımcı tarafından paylaşılmayan 1.8 versiyonlarını kullanabiliyorum.
2.SORUN:
Orman adlı dünyamda multiverse-core ile pvpyi kapatıyorum çalışıyor, fakat sunucuyu tekrar açınca pvp otomatik açılıyor.
server.propertiesten pvpyi false yapmama rağmen yine pvp açık, kapatamıyorum.
3.SORUN
Cidden burada bahsetmek saçma olacak ama, lav-su-tnt yere koyulmuyor, ateş yakılmıyor, bunları oplarda yapamıyor.
Itemban pluginim mevcut, fakat alakası olmadığını düşünüyorum.
4.SORUN
Elde edilen spawnerleri yere koyunca domuza dönüşüyor, oplardada aynı sorun mevcut.
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER, HEM BENİM İÇİN HEM DE DAHA ÖNCE GÖRDÜĞÜM BİR ÇOK ARKADAŞ İÇİN
BU SORUNLARIN ÇÖZÜMLERİ HERKES İÇİN İŞE YARAYACAKTIR.
ÇÖZÜMLERİNİ BİLİYORSANIZ YARDIMCI OLMAYI UNUTMAYALIM..
Çeşitli eklentiler sayesinde 1.9 verisyonlarınıda desteklemekte.
Sorunlarım şunlar; cidden çok kafa bozuyorlar.
1.SORUN:
birçok ağaç kırma eklentisinde sorun çıktığı için treeassist kurmak zorunda kaldım, komutları v.s gösteriyor fakat, plugin çalışmıyor.
Diğer forum konularında yapımcı tarafından paylaşılmayan 1.8 versiyonlarını kullanabiliyorum.
2.SORUN:
Orman adlı dünyamda multiverse-core ile pvpyi kapatıyorum çalışıyor, fakat sunucuyu tekrar açınca pvp otomatik açılıyor.
server.propertiesten pvpyi false yapmama rağmen yine pvp açık, kapatamıyorum.
3.SORUN
Cidden burada bahsetmek saçma olacak ama, lav-su-tnt yere koyulmuyor, ateş yakılmıyor, bunları oplarda yapamıyor.
Itemban pluginim mevcut, fakat alakası olmadığını düşünüyorum.
4.SORUN
Elde edilen spawnerleri yere koyunca domuza dönüşüyor, oplardada aynı sorun mevcut.
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER, HEM BENİM İÇİN HEM DE DAHA ÖNCE GÖRDÜĞÜM BİR ÇOK ARKADAŞ İÇİN
BU SORUNLARIN ÇÖZÜMLERİ HERKES İÇİN İŞE YARAYACAKTIR.
ÇÖZÜMLERİNİ BİLİYORSANIZ YARDIMCI OLMAYI UNUTMAYALIM..