Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar elinde rank atlamak için sadece para değilde sürede gerektiren bir plugin bulunduran biri varmı acaba yada bu tarz bir sistem içeren bir plugin önerebilecek varmı?
Mesela adam rütbe atlarken 20k gerekiyor ya normalde yada 30k gereken para neyse. Benim istediğim her rütbe için atlamak için ayarlanabilir süreler mesela adam oyuncu dan acemi rütbesine geçicek 20k + oyunda 1 saat geçirilmiş süre istemesini istiyorum eğer adamın 59 dakikası varsa oyunda rütbe atlayamasın yani.
Mesela adam rütbe atlarken 20k gerekiyor ya normalde yada 30k gereken para neyse. Benim istediğim her rütbe için atlamak için ayarlanabilir süreler mesela adam oyuncu dan acemi rütbesine geçicek 20k + oyunda 1 saat geçirilmiş süre istemesini istiyorum eğer adamın 59 dakikası varsa oyunda rütbe atlayamasın yani.
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.