Guncel olmayan ve hata problem cikan plugin yok survival sunucusu bu arada gereksiz plugin oldugunu sanmiyorum buyuk ihtimal ram artirmaya gidicem tek care sunucu ramin %100ünü kullaniyor 25 26 kisiye geldiginde tps düsüyor problem buKonsola düşen hatalar, sunucuyu yoran eklentiler ve saldırı oluyorsa tps düşebilir.
Şimdi sunucu da birazcık konsolu kontrol et ve düşen hataları düzelt veya hastebin'e yükle ve buradan at bakalım.
Sunucuyu durdur ve tekrar aç. Açılırken konsolda güncel olmayan pluginler çıkacaktır. Eğer güncel olmayan plugin varsa güncelle.
Bu dediklerimi yap ve plugin listeni at gereksiz plugin varmı bakalım. Ayrıca sunucu ne sunucusu ?
Bunları yaptıktan sonra tps sorunu yaşıyorsan hala kullandığın hosting'e ticket aç.
eminmisin ? ben bi ara sunucum hub du survival da 1gb ram olmasına rağmen 20 kişide tps 19 idi ve en az 35 40pl vardı sen hem log at hemde timings raporu .Guncel olmayan ve hata problem cikan plugin yok survival sunucusu bu arada gereksiz plugin oldugunu sanmiyorum buyuk ihtimal ram artirmaya gidicem tek care sunucu ramin %100ünü kullaniyor 25 26 kisiye geldiginde tps düsüyor problem bu
Evet çözüldü bilgilendirdiğin için sana teşekkür ederimsanırım konu çözüldü
KONU KİLİT !
Sorunu nasıl çözdüğünü anlatırmısın ? Aynı problemi yaşayan kişiler vardır elbet.Evet çözüldü bilgilendirdiğin için sana teşekkür ederim
KONU KİLİT.