46_DOTG
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
kesin olmuşsundur sonoyuncu wqewqew
AŞIRI YALAN AĞIR GELİR ÇOK FAZLA SÖYLEME BENDEN SÖYLEMESİ !
kesin olmuşsundur sonoyuncu wqewqew
Dostum az bizim başvurularada baksan?MALESEF BİR DİĞERKİ SEFER İNŞALLAH KAZANIRSIN DOSTUM ÜZGÜNÜM ALINMADIN !
Builder
AD : Ayaz Baran
SOYAD : Arslan
NEDEN SEN : Çünkü Kendimin Yetenekli Olduğunu Düşünüyorum Çoğu Server'da Builderlik Yaptım Ve Oralarda Beğenildim Bu Serveri Değiştireceğimi Umuyorum
NEDEN BİZ : Çünkü Yeni Başlamışsınız Ve Hızlı Büyümek iyi Olabilir Yardım İçin Sizi Seçtim
KISA VE ÖZ KENDİNİ TANIT : Ben 7-8 Senedir Minecraft Oynuyorum Ve 4-5 Senedir Builderlikle Uğraşıyorum Ve Kendimi Geliştirdim
Admin
AD : Emirhan
SOYAD : Hızlı
NEDEN SEN : Komutlarda bilgim var (detaylı olarak aşağıda yazdım)
NEDEN BİZ : Gerçekten düzgün , ciddi insanlarla çalışmak istiyorum.
KISA VE ÖZ KENDİNİ TANIT : Komut bilgim konusunda sizi bilgilendireceğim ama ondan önce birçok sunucuda daha önce admin olarak görev yaptığımı belirtmek isterim. /ban /mute /tempban /ban-ip (kısacası temel adminlik komutları) bunları zaten biliyorum. WorldEdit WorldGuard gibi WG ve inşa etme pluginlerini de iyi biliyorum. (Buildimin kötü olmasına rağmen) Tag pluginlerini (GroupManager ColorTags TablistPrefix NameTagEdit ) gibi pluginleri (parantez içinde unuttuklarım olabilir) de biliyorum. Sizi fazla sıkmak istemiyorum, uzun zamandır ciddi, uzun vadeli bir server için ekip arıyordum, kabul ederseniz sevinirim. (Daha fazla detayı alınınca discord üzerinden konuşabiliriz.)
Ekli dosyayı görüntüle 98591
Admin
AD : Arda
SOYAD : Güleç
NEDEN SEN : Çok Bilgili Olduğum ve Çok Boş Zamanım olduğu için.
NEDEN BİZ : Çok Boş Zamanımı Değerlendirip bir sunucuda yetkili olmak için
KISA VE ÖZ KENDİNİ TANIT : Ben Arda 14 YTaşındayım Türkiye,Kayseride YaşıyorumEn Çok Sevdiğim Bilgisayar oyunu Minecraft Günde 7 8 saat aktif oluyorum.
Adminlik Konusunda Süper Bilgim var (FeatherBoard,TitleManager,Authme,NameTagEdit,EssentialsX ,Essentials AdvancedBan,Skript Gibi pluginlerde Çok Fazla Bilgim Bulunmakta)
Kendimi Tanıtımım Bu Kadardı İnşallah Seçiliriz Şimdilik Bay Bay.
Ekli dosyayı görüntüle 98592
JokerMan_TR#2482Discord Adresini Atarsan Sevinirim
Discord ZeusPro#9305Builder
AD :Berat
SOYAD :yalcın
NEDEN SEN : %95 bilgim var plci yani skripterde olurm
NEDEN BİZunyanın En Guzel Serverini Size verirm
KISA VE ÖZ KENDİNİ TANIT en iyisi benim