Türkiye Lokasyonlu Yeni HUB Sunucumuza Ekip Topluyoruz Sende Aramıza KATIL | CRAFT STREC

46_DOTG

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Builder

AD : Ayaz Baran
SOYAD : Arslan
NEDEN SEN : Çünkü Kendimin Yetenekli Olduğunu Düşünüyorum Çoğu Server'da Builderlik Yaptım Ve Oralarda Beğenildim Bu Serveri Değiştireceğimi Umuyorum
NEDEN BİZ : Çünkü Yeni Başlamışsınız Ve Hızlı Büyümek iyi Olabilir Yardım İçin Sizi Seçtim
KISA VE ÖZ KENDİNİ TANIT :
Ben 7-8 Senedir Minecraft Oynuyorum Ve 4-5 Senedir Builderlikle Uğraşıyorum Ve Kendimi Geliştirdim

DİSCORD ADRESİNİ YAZARSAN SEVİNİRİM

46_DOTG

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Admin

AD : Emirhan
SOYAD : Hızlı
NEDEN SEN : Komutlarda bilgim var (detaylı olarak aşağıda yazdım)
NEDEN BİZ : Gerçekten düzgün , ciddi insanlarla çalışmak istiyorum.
Komut bilgim konusunda sizi bilgilendireceğim ama ondan önce birçok sunucuda daha önce admin olarak görev yaptığımı belirtmek isterim. /ban /mute /tempban /ban-ip (kısacası temel adminlik komutları) bunları zaten biliyorum. WorldEdit WorldGuard gibi WG ve inşa etme pluginlerini de iyi biliyorum. (Buildimin kötü olmasına rağmen) Tag pluginlerini (GroupManager ColorTags TablistPrefix NameTagEdit ) gibi pluginleri (parantez içinde unuttuklarım olabilir) de biliyorum. Sizi fazla sıkmak istemiyorum, uzun zamandır ciddi, uzun vadeli bir server için ekip arıyordum, kabul ederseniz sevinirim. (Daha fazla detayı alınınca discord üzerinden konuşabiliriz.)

Discord Adresini Atarsan Sevinirim

46_DOTG

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ekli dosyayı görüntüle 98591
Admin

AD : Arda
SOYAD : Güleç
NEDEN SEN : Çok Bilgili Olduğum ve Çok Boş Zamanım olduğu için.
NEDEN BİZ : Çok Boş Zamanımı Değerlendirip bir sunucuda yetkili olmak için
KISA VE ÖZ KENDİNİ TANIT : Ben Arda 14 YTaşındayım Türkiye,Kayseride YaşıyorumEn Çok Sevdiğim Bilgisayar oyunu Minecraft Günde 7 8 saat aktif oluyorum.
Adminlik Konusunda Süper Bilgim var (FeatherBoard,TitleManager,Authme,NameTagEdit,EssentialsX ,Essentials AdvancedBan,Skript Gibi pluginlerde Çok Fazla Bilgim Bulunmakta)
Kendimi Tanıtımım Bu Kadardı İnşallah Seçiliriz Şimdilik Bay Bay.

Ekli dosyayı görüntüle 98592

DİSCORD ADRESİNİ GÖNDER

DamlaCTN

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
AD : Damla
SOYAD : Cetin
NEDEN SEN : Tecrübem çok değil ama 2 kere yapmışlıgım var
NEDEN BİZ : Sunucunuzu beğendim :)
KISA VE ÖZ KENDİNİ TANIT : Lise 1'ye gidiyorum. Bilgisayar başında vakit geçirmeyi çok başka bir yere taşımış durumdayım (günde en fazla 15 saat) bilgisayar başında harcıyorum okullarım açılırsa 09.30-12.00 15.30-22.00 (Okul vaktimi dahil ettim).

ISTEDIGIM YETKI : Moderatör

AliOyunda59

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Builder

AD :Berat
SOYAD :yalcın
NEDEN SEN : %95 bilgim var plci yani skripterde olurm
NEDEN BİZ :Dunyanın En Guzel Serverini Size verirm
KISA VE ÖZ KENDİNİ TANIT
en iyisi benim

AdaGrsy

yok
En iyi cevaplar
1
Admin

`AD :` ** Ada**
`SOYAD :` **Gürsoy**
`YAŞ :` **14**
`NEDEN SEN :` **Adaletliyim, Saygılıyım, İşimi Ciddi Yaparım.**
`NEDEN BİZ :` **Sunucnuzu Çok Beğendim ve İyi Birine Benziyorsunuz. Yetkili Olmaya Karar Verdim.**
`KISA VE ÖZ KENDİNİ TANIT :` **Merhaba ! Ben Ada. 14 Yaşındayım. Muğla'da 8 Sınıf Öğrencisiyim. Kitap okumaktan, bilgisayar oynamaktan ve arkadaşlarımla dışarıda gezmekten mutluluk duyarım.**

DİSCORD = Ada#5961

EmirYUSUFBATAN

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Builder

AD :Emir
SOYAD : Dcde Söylerim.
NEDEN SEN : Minecraftı 3,4 yıldır oynuyorum ve kendimi creative olsun onun gibi bölümlerde geliştiriyorum beni seçerseniz iyi yerlere gelicegimize umuyorum
NEDEN BİZ : Ben Sağlam Ekip Arıyorum Sizin Sağlam Oldugunuza İnanarak Gelmek istiyorum.
Ben Emir 17 Yaşındayım Minecraftı 3,4 yıldır oynuyorum ve Builderlik konusunda 2 yıldır uğraşıyorum kendimi gelişdirdiğime inanıyorum.

DC : EMIR KINQ#9066

Linux

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
AD :Vedat
SOYAD :Uğur
NEDEN SEN : Uzun yıllardır Minecraft oynuyorum yazılım dili üstüne yoğunum tecrübeli ve başarılı biriyim. Kendi pluginlerimi ve scriptlerimi kodluıyorum
NEDEN BİZ : Güzel bir sunucuya Ve kişiliğe sahip gibisiniz hoşuma gitti.
KISA VE ÖZ KENDİNİ TANIT :Merhabalar,Ben Vedat Yaklaşık 2014'ten Beridir Minecraft Oynuyorum Forumlarda Gerek Skript Olsun Gerek Plugin Paketi Olsun Uğraş Verip Kullanıcılara Hizmet Sundum.Eski Hesabımı Kayıp Ettiğim İçin Yeniden Başlamak İstedim Bu İşlere. Açıktan Lise Okuyorum Lise 3' Geçtim. Daha Önce Gerek Kendi Ekibim Olsun Gerek Başka Ekipler Olsun Profesyonel Olarak Serverlar Açtım ve Çalıştım Hepsinde Güzel Mevkilerde Çalışarak Hizmet Ettim.Aktiflik Saatim Toplam 12 Saat,Samimi Sıcakkanlı Birisiyim,Espiritüelim,Oyuncularla İç İçeyim Her zaman Onlara Karşı Sıcak Bir Tavrım Olmuştur. Hiç Bilmeyene Bile Öğreterek Yardım Ettiğim Oldu. Ve En Önemlisi Her Daim Saygı Çerçevesi İçindeyim Saygı Kelimesine Çok Önem Veririm. İşimi Severek Yaparım Canımı Dişime Takarak Uğraşırım İşimle Sıkılmam, Bunalmam, Usanmam hiçbir zaman İşime Önem Veririm. Genellikle Kendi Adımı Duyurmak İçin Çok Uğraştım Ve Az Çok Başardım Elimden Geleninde En İyisi!

xRektMan

Varsa bi derdin, gel benle konuş derdim.
En iyi cevaplar
0
Ad: Yusuf
Soyad:Gü********
Neden Sen: Kendime Güveniyorum
Neden Biz: Serveriniz Güzel Bir Severe Benziyor O Serverde Çalışmak İsterim
Kısa Ve Öz Kendini Tanıt: Adım Yusuf Soyadım Gü******** 15 Yaşındayım Yaklaşık 20 Serverde Çalıştım !!

!!Lütfen Dikkate Alınız!!

Discord Adresim : LGEDYusuf34#7187