iBayramUHC
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Discord Eklermisiniz Konuşmak istiyorumda ?
! ƜØҚƐЛ ✯ !!!! ҚΛŁþらɪ̇Ẕ !!!!#7892
Ekledim.Discord Eklermisiniz Konuşmak istiyorumda ?
Adminlik - Modluk nedir açıklarmısın ?Ad: Poyraz
Soyad: Şimşek
Katılmak istediğiniz Rol : Admin/Mod
Tecrübeleriniz: birçok serverde Admin/Başadmin/Rehber/Mod
Admin: kısaca yönetici, hileleri banlayan ve gerektiğinde insanlara yardım eden kişi. Ban Mute Kick v.bAdminlik - Modluk nedir açıklarmısın ?
Tatmin olmadım dostum teekkürler katılım içinAdmin: kısaca yönetici, hileleri banlayan ve gerektiğinde insanlara yardım eden kişi. Ban Mute Kick v.b
Mod: Admin gibi ama yetkileri az. Bu yetkiler Server'dan server'a değişiklik gösterebilir. Ban Mute Kick v.b
Discord Katılım Kodu : SsrBggr Katıl görüşelim kardeşim.Ad: Fatih
Soy Ad: Zengin
Katılmak istediğim rol : Scripter - Yönetici
Tecrübelerim: "Yıldız Teknik Üniversitesi" yazılım ve kodlama (Bilgisayar Mühendisliği) 3. sınıd öğrencisiyim öncelikle ben site + launcher + özel skript + özel plugin + özel texture pack + Mod paketi yapabilirim özel projelerde önemli yer oynamışlığım var. Craftrise - Sonoyuncu - SpaceNetwork gibi sunuculara özel launcherler yaptım. şu zamana kadar 10 civarında bir server kurmuşluğum var.Parasal konuda destek çıkabilirim. Gayet samimiyimdir.
---------------------------------------------**************************************------------------------------------------------------------------------
Buda Yaptığım basit bir site örneğidir >>Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
NOT >> Bu sadece basit bir sitedir2 sene önce öylesine açmıştım daha iysini yapabilirim iyi günler yardımcı olmak isterim sizlere.
Discord eklersen daha fazla bilgi verebilirmTatmin olmadım dostum teekkürler katılım için
Dostum çok fazla kişi ile konuşurum kaçırmışım gel görüşelimGeldim Discorda ?