SurvivingKingdom Yetkili Alımları !

iBayramUHC

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Discord Eklermisiniz Konuşmak istiyorumda ?
! ƜØҚƐЛ ✯ !!!! ҚΛŁþらɪ̇Ẕ !!!!#7892

PoyrazSimsek

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ad: Poyraz
Soyad: Şimşek
Katılmak istediğiniz Rol : Admin/Mod
Tecrübeleriniz:
birçok serverde Admin/Başadmin/Rehber/Mod

SkyOmurcek

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ad: Fatih
Soy Ad: Zengin
Katılmak istediğim rol : Scripter - Yönetici
Tecrübelerim:
"Yıldız Teknik Üniversitesi" yazılım ve kodlama (Bilgisayar Mühendisliği) 3. sınıd öğrencisiyim öncelikle ben site + launcher + özel skript + özel plugin + özel texture pack + Mod paketi yapabilirim özel projelerde önemli yer oynamışlığım var. Craftrise - Sonoyuncu - SpaceNetwork gibi sunuculara özel launcherler yaptım. şu zamana kadar 10 civarında bir server kurmuşluğum var.Parasal konuda destek çıkabilirim. Gayet samimiyimdir.
---------------------------------------------**************************************------------------------------------------------------------------------

Buda Yaptığım basit bir site örneğidir >>
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

NOT >> Bu sadece basit bir sitedir :) 2 sene önce öylesine açmıştım daha iysini yapabilirim iyi günler yardımcı olmak isterim sizlere.

SurvivingKingdom

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ad: Fatih
Soy Ad: Zengin
Katılmak istediğim rol : Scripter - Yönetici
Tecrübelerim:
"Yıldız Teknik Üniversitesi" yazılım ve kodlama (Bilgisayar Mühendisliği) 3. sınıd öğrencisiyim öncelikle ben site + launcher + özel skript + özel plugin + özel texture pack + Mod paketi yapabilirim özel projelerde önemli yer oynamışlığım var. Craftrise - Sonoyuncu - SpaceNetwork gibi sunuculara özel launcherler yaptım. şu zamana kadar 10 civarında bir server kurmuşluğum var.Parasal konuda destek çıkabilirim. Gayet samimiyimdir.
---------------------------------------------**************************************------------------------------------------------------------------------

Buda Yaptığım basit bir site örneğidir >>
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

NOT >> Bu sadece basit bir sitedir :) 2 sene önce öylesine açmıştım daha iysini yapabilirim iyi günler yardımcı olmak isterim sizlere.
Discord Katılım Kodu : SsrBggr Katıl görüşelim kardeşim.

ayaroyuncu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ad:ökkeş
Soyad:savun
Katılmak istediğiniz Rol : Yonetici
Tecrübeleriniz: kick ban mute sınırlı mute sınırsız mute sınırlı ban sınırsız ban unban unmute