CozyCraft - IP: cozycraft.net

LeaS

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Abi server öldü 50 kişilik potansiyeli olmasına rağmen 10 kişiyle oynanıyor, bence bir değişiklik lazım. :şapka:

sserpxeila

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
konuyu güncel tutmak için spam mesajlar atıyor. üste çıkınca daha çok oyuncu gelmiycek boşuna çabalamayın. sunucuya girdiğimde yine klasik, özelliksiz bi sunucu. tab listesinde kurduğumuz takım ve üyeleri gibi bir şey dikkatimi çekti. bu sunucu faction değil o yüzden gereksiz bir şey.

MonesNetwork

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
konuyu güncel tutmak için spam mesajlar atıyor. üste çıkınca daha çok oyuncu gelmiycek boşuna çabalamayın. sunucuya girdiğimde yine klasik, özelliksiz bi sunucu. tab listesinde kurduğumuz takım ve üyeleri gibi bir şey dikkatimi çekti. bu sunucu faction değil o yüzden gereksiz bir şey.
Konuyu 24 saatte bir güncel tutabilirler eğer 1 günde 2 güncelleme yapiliyor ise rapor edip yapan kişi mutelenecektir.
Forum kurallarını okuyarak yargılaman senin için iyi olucaktır.

MonesNetwork

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
ben orda konuyu güncellemesinin yasak olduğunu söylemedim. gerçeği söyledim ve sunucusunu eleştirdim.
Boşa çabalamayın ne demek? adam senelerdir sunucusu için uğraş gayret gösteriyor onun en büyük hakkıdır oyuncu gelmiyor ise bile kendisi bilir ister sunucuyu kapatır isterse 5 10 kişiyle yoluna devam edebilir.

BeyazSeytan

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İyi bir sunucu aslında oyuncu kitlesi kanser o yüzden yeni gelenlerde kaçıor ben öle yaptım açıkcası :D hard faction bildigin custom enchant filan gelmiş birde en sevdigim özellik ama dedigim gibi oyuncular :(
Bu arada hakkını yemeyelim cidden uğraş gösteriyor ama oyuncuları takıyormu bilemicem pek oynamadım açıkcası sunucuda.

kahval

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bugün serverın 1. yıl dönümü. Hayırlı olsun hepimize :blobwave:. Üzgünüm oyuniçi kutlamamız yok:cici:.

Yukardakilere çaylar benden! :cay::cay::cay:.