Rabisu.com | Minecraft Sunucu Satışları | BotNet, Bot ve DDOS Korumalı | Otomatik VDS ve Minecraft Kurulumu

LordOfTürk

Bööö!
Site İK Yöneticisi
En iyi cevaplar
83
Her yönüyle kaliteli bir hosting.
sana katılıyorum plugin paketim bi ara baya sorunlu olduğu halde rabisu da 4gb da +50 - +60 da çatır çatır 19tps nin altına düşmezdi :D başka hosting geçmiştim 8gb tı bazı sıkıntılardan geçici olarak tps 5 6 oluyordu 2 kişide :D cidden kaliteli fakat bu aralar destek sistemi yavaşladı nedense geç cevap verilmeye başlandı biraz.

tugraofset741

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Parayı yatırmıştık. Yetkililer sağolsun canları sıkıldı galiba parayı almadılar sunucuyuda kapattılar.

GameKingTr59

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Parayı yatırmıştık. Yetkililer sağolsun canları sıkıldı galiba parayı almadılar sunucuyuda kapattılar.
Öncelikle otomatik fatura ödemesi yapılmıyor, tüm faturalar manuel olarak ödenir.
Burada sunucunuz askıya alındıktan sonra destek talebi atsaydınız gereken yapılırdı.

Destek sistemine neden geç cevap veriyorsunuz ? eskiden daha iyidi .
Eskiye göre daha yoğun olduğu için bazen gecikmeler olabiliyor, kusura bakmayın lütfen.

SC_Riber

SC-Riber.Games
En iyi cevaplar
0
Rabisuyu yaklaşık 3 ay boyunca kullandım 2 ayı gayet güzeldi hiçbir sıkıntısı yoktu eylül ayında sunucumuzu başka bir sunucuya taşıdılar sunucunun dosyaları silindiği için sıfırlamak zorunda kalmıştık +40 çeken sunucu rabisu sayesinde 5 online görmeye başladı, rabisudan çok mağdur olduk rabisu sayesinde yaklaşık 100 200 aktif oyuncumuzu kaybettik diyebilirim, evet başarılı bir hosting ancak durmadan çökmelerinden dolayı farklı bir hostinge geçtik ama yine de başarılar dilerim umarım böyle bir mağduriyeti başka bir müşteriniz yaşamaz.

GameKingTr59

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Rabisuyu yaklaşık 3 ay boyunca kullandım 2 ayı gayet güzeldi hiçbir sıkıntısı yoktu eylül ayında sunucumuzu başka bir sunucuya taşıdılar sunucunun dosyaları silindiği için sıfırlamak zorunda kalmıştık +40 çeken sunucu rabisu sayesinde 5 online görmeye başladı, rabisudan çok mağdur olduk rabisu sayesinde yaklaşık 100 200 aktif oyuncumuzu kaybettik diyebilirim, evet başarılı bir hosting ancak durmadan çökmelerinden dolayı farklı bir hostinge geçtik ama yine de başarılar dilerim umarım böyle bir mağduriyeti başka bir müşteriniz yaşamaz.
Bu durumla ilgili herhangi bir geri dönüş yapmamışsınız, açtığınız tüm destek taleplerini inceledim. Bizim hatamızdan ötürü herhangi bir veri kaybına dair destek bildirimi açmamışsınız. Keşke destek bildirimi açsaydınız herhangi bir hatamız olduysa inceler, telafi etmek için elimizden geleni yapardık.

Son düzenleme:

ErhanERT

www.Rabisu.com
Emektar Üye
En iyi cevaplar
57
Öncelikle şunu berlirteyim Ekim 2017 den beri Rabisu müşterisiyim şuana kadar büyük bi sorun yaşamadım, ssd alt yapıları olsun, kaliteli internet ağları olsun her yönünden oldukça başarılı bir şirket.

daha iyi yerlerde görmek dileğiyle.