Oyna.MineTurk.Biz | HİLESİZ EMEK Sunucu | Görevler | Rütbeler | Kasalar | Klan Turnuvaları |

xdadevp

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yukarıda sunucunun gerçeklerini söylediğim mesajları discord a çekip zorla ekran paylaştırıp mesajları sildirtti.

Bugün de yazmadığım metin için banlayınca metinleri geri yerlerine koydum :)

Son düzenleme:

Anacondas

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yarın klan savaşları vardır çok eğlenceli geçiyor klan savaşları hepinizi beklerim !

mR_bestKing

Paket Yapımcısı
En iyi cevaplar
0
Eski olan minetürk sunucusu geri dönemez. Gerçek sahipleri olmadıktan sonra bu sunucu adıyla sunucu açmanız hiç hoşuma gitmedi. Başka isim yapsaydınız keşke neyse başarılar..

OynaFactionTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Eski olan minetürk sunucusu geri dönemez. Gerçek sahipleri olmadıktan sonra bu sunucu adıyla sunucu açmanız hiç hoşuma gitmedi. Başka isim yapsaydınız keşke neyse başarılar..
eski sahipleri olmadan açılamaz diye bişi yok dostum bizde açtık yapamadık kapandı biz kapatmamış olsaydık arkadaşımız açmazdı zaten :)

Anacondas

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
eski sahipleri olmadan açılamaz diye bişi yok dostum bizde açtık yapamadık kapandı biz kapatmamış olsaydık arkadaşımız açmazdı zaten :)
Çok doğru.. Bu arada 2015' deki MineTurk' de de kurucuydum :)

Alibi

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
2019-01-26_19.52.04.png
2019-01-26_19.52.50.png

Mükemmel ilgili çocuk rehber kadrosu&bot basan oyuncuları banlamayan yetkililer ile kesinlikle oynanmaz bir sunucu aklınız varsa başlamamanızı tavsiye ediyorum