Merhabalar, yorumlarımı sunucuya giriş yapıp deneyerek yapmaktayım.
- Warp/Kit vb. menüleriniz hoş duruyor.
- Spawn olduğumda karşıma çıkar VİP Bilgi Menü adlı NPC tarzlı zırh askılıklarına sağ tıkladığımda gerekli yetkiye sahip değilsiniz ( You don't have permissions ) hatası almaktayım.
- Market fiyatlarının alışlarının çok çok çok uçuk, satışlarının çok çok çok az olduğunu görüyorum, böylelikle piyasa dengeye girmez hocam. Bununla beraber Marketteki Zırh askılıklarının bulunduğu /Ah ye bağlanan kısımda /marketin itemlerinin üzerine geldiğimde Türkçe karakter sıkıntısı sebebiyle yazıların bozuk olduğunu görüyorum.
- Envanterdeki ( How Claim ) adlı kitaba sağ tıkladığımda oyun Disconnet atıyor beni. Buda önemli bir hatadır.
- Yetkili kadronuzla alakalı yorumu yapacak olursam, sunucunuzda hatalar mevcut yazığında açıkları kullananlar ban yiyor demekte. Bu konuya istinaden ;
1. Açık = Bug tarzında yazılmaktadır. Hatalar ise Pluginlerin hatalarını belirtmek amacıyla kullanılar terimlerdir.
2. Ban, Bug veya açık kullanan birini banlamak yerine, açıksız sunucu açmalıydınız.
3. Ekran görünütüsünü atmayacağım, çektim ısrar ederseniz atarım fakat sunucu sahibi küfür ediyor sunucuda.
Buradan oyundaki Tametea'ya beni tanıdığından ötürü teşekkürlerimi sunuyorum.