1.8 - 1.13 | RopenyoNetwork | Coin | kasalar | airdrop | rütbe | 50.görev | Başarı bir yolculuktur, bir varış noktası değil.

Ponimash

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şöyle Diyeyim Builder'iniz Kimse Ona Sesleniyorum Maplara Voxel Sniper Kullanarak Yapmışsın Başarılı Fakat Spawn Ve Orman Çok Amatörce Fikir Üretemezmisin Az Çok Boş Kör Olucam Az Kaldı Ve Pluginler Ve Konu Taşarımını Sevdim... Başarılar

dropbeyy

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Şuanlık builderimiz yok yakında bi bluilderi ekibime ekleyeceğim 2. sezona geçtiğimiz zaman birçok şey değişecek ayrıcada konu tasarımı her ay yeniden yapılacaktır. Yorumun için teşekkürler.
Şöyle Diyeyim Builder'iniz Kimse Ona Sesleniyorum Maplara Voxel Sniper Kullanarak Yapmışsın Başarılı Fakat Spawn Ve Orman Çok Amatörce Fikir Üretemezmisin Az Çok Boş Kör Olucam Az Kaldı Ve Pluginler Ve Konu Taşarımını Sevdim... Başarılar

İnfumia

Software And Design
En iyi cevaplar
5
Merhabalar, yorumlarımı sunucuya giriş yapıp deneyerek yapmaktayım.

- Warp/Kit vb. menüleriniz hoş duruyor.
- Spawn olduğumda karşıma çıkar VİP Bilgi Menü adlı NPC tarzlı zırh askılıklarına sağ tıkladığımda gerekli yetkiye sahip değilsiniz ( You don't have permissions ) hatası almaktayım.
- Market fiyatlarının alışlarının çok çok çok uçuk, satışlarının çok çok çok az olduğunu görüyorum, böylelikle piyasa dengeye girmez hocam. Bununla beraber Marketteki Zırh askılıklarının bulunduğu /Ah ye bağlanan kısımda /marketin itemlerinin üzerine geldiğimde Türkçe karakter sıkıntısı sebebiyle yazıların bozuk olduğunu görüyorum.
- Envanterdeki ( How Claim ) adlı kitaba sağ tıkladığımda oyun Disconnet atıyor beni. Buda önemli bir hatadır.
- Yetkili kadronuzla alakalı yorumu yapacak olursam, sunucunuzda hatalar mevcut yazığında açıkları kullananlar ban yiyor demekte. Bu konuya istinaden ;
1. Açık = Bug tarzında yazılmaktadır. Hatalar ise Pluginlerin hatalarını belirtmek amacıyla kullanılar terimlerdir.
2. Ban, Bug veya açık kullanan birini banlamak yerine, açıksız sunucu açmalıydınız.

3. Ekran görünütüsünü atmayacağım, çektim ısrar ederseniz atarım fakat sunucu sahibi küfür ediyor sunucuda.
Buradan oyundaki Tametea'ya beni tanıdığından ötürü teşekkürlerimi sunuyorum.

dropbeyy

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yarın sezon bakımı yapacağız ve dediğiniz hatalar düzeltilecektir, önerilerinizide dikkate alacağız. Alta belirtmiş olduğunuz 3 bilgi hakkında ise
yanlış anlaşılmalar olmuş olabilir. Küfür konusuna gelirsek boşluğuma geldi sunucuda ilk ettiğim küfüre denk gelmişsiniz.
Yetkili kadrom şu an 3 kişiden oluşmakta 2 Sunucu Sahibi, 1 Yetkili bulunmaktadır. herşeye yetişmemiz biraz zor ama elimizden geleni yapacağız Yakında alımlar olacağı için sunucumuz düzene girecektir.
1. Sezonu hatalarımızı görmek amacıyla başlattık 2. Sezona hatasız bir şekilde başlayacağız biraz karışık anlatmış olabilirim. Merak ettiklerinizi Yazabilirsiniz, Hepsini elimden geldiğince cevaplayacağım. Hertürlü önerilere açığız yorumunuz için teşekkürler.

Merhabalar, yorumlarımı sunucuya giriş yapıp deneyerek yapmaktayım.

- Warp/Kit vb. menüleriniz hoş duruyor.
- Spawn olduğumda karşıma çıkar VİP Bilgi Menü adlı NPC tarzlı zırh askılıklarına sağ tıkladığımda gerekli yetkiye sahip değilsiniz ( You don't have permissions ) hatası almaktayım.
- Market fiyatlarının alışlarının çok çok çok uçuk, satışlarının çok çok çok az olduğunu görüyorum, böylelikle piyasa dengeye girmez hocam. Bununla beraber Marketteki Zırh askılıklarının bulunduğu /Ah ye bağlanan kısımda /marketin itemlerinin üzerine geldiğimde Türkçe karakter sıkıntısı sebebiyle yazıların bozuk olduğunu görüyorum.
- Envanterdeki ( How Claim ) adlı kitaba sağ tıkladığımda oyun Disconnet atıyor beni. Buda önemli bir hatadır.
- Yetkili kadronuzla alakalı yorumu yapacak olursam, sunucunuzda hatalar mevcut yazığında açıkları kullananlar ban yiyor demekte. Bu konuya istinaden ;
1. Açık = Bug tarzında yazılmaktadır. Hatalar ise Pluginlerin hatalarını belirtmek amacıyla kullanılar terimlerdir.
2. Ban, Bug veya açık kullanan birini banlamak yerine, açıksız sunucu açmalıydınız.

3. Ekran görünütüsünü atmayacağım, çektim ısrar ederseniz atarım fakat sunucu sahibi küfür ediyor sunucuda.
Buradan oyundaki Tametea'ya beni tanıdığından ötürü teşekkürlerimi sunuyorum.

Son düzenleme:

İnfumia

Software And Design
En iyi cevaplar
5
Yarın Sezon bakımı yapıcaz dediğiniz hataları düzelticez önerilerinizi dikkate alıcaz
altta belirtmiş olduğunuz 3 bilgiye gelirsek yanlış anlaşılmalar olmuş olabilir
küfür konusuda boşluğuma geldi sunucuda ilk ettiğim küfüre denk gelmişsin
yekili kadromuzda sadece 2 sunucu sahibi 1 tanede yetkili bulunmaktadır kadromuzu büyültüp daha iyi şekilde hizmet vermek için çalışacağız
1. sezon hatalarımızı görmek için başladık 2. sezona geçtiğimizde ise hatasız bir şekilde başlayacağız
biraz karışık anlatmış olabilirim merak ettiğin varsa sorabilirsin hertürlü öneriye açığız yorumun için teşekkür ederim
Bu sözlerinize istinaden şunu sorabilirim ;
1. sezon dan 2.sezona geçişte oyuncuların emekleri sıfırlanacak mı?
Eğer bu olacaksa, yorumlarımızı size karşı bombardıman olarak değiştirebilirim.

dropbeyy

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Öyle yapmayı düşünüyorduk ama vazgeçtik sezon aralarında sezona ait hediyeler vermeyi düşünüyoruz 2. sezona daha çok var birçok şey ekleyeceğiz emekleri söz konusu olduğu için bu kararımızdan vazgeçtik
Bu sözlerinize istinaden şunu sorabilirim ;
1. sezon dan 2.sezona geçişte oyuncuların emekleri sıfırlanacak mı?
Eğer bu olacaksa, yorumlarımızı size karşı bombardıman olarak değiştirebilirim.

KR1PT0N

Polis Özel Harekat
En iyi cevaplar
0
SEZON GÜNCELLEMESİ
- NPC ler kaldırıldı
- Market yeniden düzenlenip
fiyatlar dağa iyi hale getirildi
- bozuk karakterler sorunu düzeltildi
- açıklar düzeltildi
- /warp görev deki NPC kaldırılıp
/görev menüsü getirildi 50 görevle beraber
- site kurulup bot sorunları ortadan kaldırıldı
SUNUCUMUZ AKTİF

Sizlerden özür diliyoruz yönetim ekibimizin bir hatasından dolayı tüm sunucuyu sıfırlama kararı aldık tekrardan aktif olunca elimizden geldiğince bunun telafisini karşılayacağız

Güncel

KR1PT0N

Polis Özel Harekat
En iyi cevaplar
0
SEZON GÜNCELLEMESİ
- Market yeniden düzenlendi
- coinler artık taş tan düşüyor
- Xray koruması aktif edildi

NOT: /sell hand bölümüne eklenmesini istediğiniz itemler var fakat
SEZON II de sanal market ekleniceği için böyle bir şeye gerek duymuyoruz